bir hafta kullanımın ardından sonuclar; sıfır renk değişimi,göz kapağında tahriş,aksamları yağlı bir his,çöpe giden para,doktordan yenen azar....
nasil yaa tam da almagi dusunuyodum nasil bir cilt tipiniz var?beyaz tenlimisiniz?:bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir hafta kullanımın ardından sonuclar; sıfır renk değişimi,göz kapağında tahriş,aksamları yağlı bir his,çöpe giden para,doktordan yenen azar....
slm shoplant arkadaşım bu yağ yakıcı tozun adı nedir rica etsem sölermisin birde kirpik uzatanın adı markada sölersen iyi olur yanlış almamış oluruz tşklerMerhaba kızlar ben bu iranlı aktarın zayıflama tozu ve yumurta sarısı yağı kaş kirpik uzatıcı ürününü kullandım kiriklerime 15 günde inanılmaz şekilde etki etti. Sitres ve üzüntüden kirpiklerim dökülmüştü çok şükür bu iranlı aktar dedikleri profösörle çözdüm sorunumu birde Yağ yakıcı zayıflama tozunu kullandım 1 ayda kalça ve alt karın bölgelerimden eridim. İki ürünü için çok etkili diyebilirim. Ama tuz yağını kullanmadım.
Yardımcı olduysam ne mutlu banazemuszemus
bır kac gundur kullanıyorum ıse yaramadı gıbı ama azımle 1 ay kullanıcam bakalım ne olacak kullandıgım sure ıcınde sankı morluk arttı olan emegıme ve parama mı oldu acaba???gorecegız..en ıyısı buda ıse yaramazsa lazer yaptırmak...
işe yaradımı acaba bende almayı düşünüyorum daha kötü olacaksa hiç almayalım!