Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarına tuz yağı

edasu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
318
24
Arkadaşlar,gitti gidiyorda İran'lı bir profesör tarafından bulunan tuz yağının hem morluklara hem de şişliklere etkili çözüm olduğu belirtiliyor.Aranızda hiç alıp da kullanan varmı acaba?

canım bnde tam bu konuyu açacaktımki sen açmışsın tşkler,bnde cilt estetiği bölümünde bir kullanıcıdan duydum,ameliyat için araştırma yaparken keşfetmiş ve tamamen kurtulmuş,doğrumu değilmi bilmiyorum,bnde kullanan olup olmadığını merak ediyorum

Bende bakayım.Fiyatı neymiş canım bu kremin?.Gerçi işe yaraması önemli.Göz altı morlukları çok can sıkıcı bütün güzelliğini alıp götürüyor insanın.En çokta uykusuzluktan oluyor.

Arkadaşlar,gitti gidiyorda İran'lı bir profesör tarafından bulunan tuz yağının hem morluklara hem de şişliklere etkili çözüm olduğu belirtiliyor.Aranızda hiç alıp da kullanan varmı acaba?

tuz yağı yağ mı ve fiyatı neymiş acaba?

Benimde aynı sorunum vardı.Bir çok ürün denedim hiçbiri işe yaramadıSürekli kapatıcı ile kapatmaya çalışıyordum.En son ggda tuz yağı adlı bir ürün buldum.Fiyatıda diğerlerine göre çok daha ucuz.Aldım 1 hafta sonra göz altı morluklarım ve şişliklerim azaldı. 3. haftam ve artık böyle bir sorunum kalmadı.Pamuk yardımı ile sürüyorum.Kullanımı çok rahat, diğer ürünler gibi kötü kokmuyor.Kesinlikle kullanın fiyatı 19 tl.

kızlar merhaba,ben de yeni üye oldum.genetik göz altı morluğu problemim var.bugüne kadar vich all about eyes,neutrogena eye cream,garnier roll on kullandım ama fayda etmedi.benimde çok şikayetçi olduğum bir konu.evden çıkarken kapatıcıyı ilk sürdğüm anlarda güzel gözükürken gün içinde tuvalete baktığımda kötü ve yorgun gözüküyorm oldukça üst üste kapatıcı sürmeklede olmuyor.pazar günü tesadüfen aktardan tuz yağı aldım ottoma diye bir marka 7 TL ye.açıkçası ucuz olunca alıverdim,tuz yağının bu kadar iddialı olduğunu eve gelip internette araştırdıktan sonra öğrendim.
pazar gününden beri kullanıyorum,ama 1 ayda sonuç vereceğini sölüyor.gelişmeleri burdan yazarım...:1hug:

7 tl ye fiyatı iyiymiş.Acaba ikside aynımı? Ben çok aktara sordum ama bulamadım.En sonunda internette bulunca aldım.İyiki almışım o kadar ürün kullandım sonunda tuz yağı işe yaradı.

Merhaba kızlar ben bu iranlı aktarın zayıflama tozu ve yumurta sarısı yağı kaş kirpik uzatıcı ürününü kullandım kiriklerime 15 günde inanılmaz şekilde etki etti. Sitres ve üzüntüden kirpiklerim dökülmüştü çok şükür bu iranlı aktar dedikleri profösörle çözdüm sorunumu birde Yağ yakıcı zayıflama tozunu kullandım 1 ayda kalça ve alt karın bölgelerimden eridim. İki ürünü için çok etkili diyebilirim. Ama tuz yağını kullanmadım.

Yardımcı olduysam ne mutlu banazemuszemus

arkadaşlar benim de yaşım on dokuz olmasına rağmen ciddi gözaltı morluklarım var. bu tuz yağı dediğiniz ürün dikkatimi çekti , kullananlar memnun hep galiba. acaba nereden bulabilirim tuz yağını eczanelerde satılıyor mudur bi fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen...

tuzun nasil yagi oluyormus cok merak ettim ??:uhm:

ya kizlar yardimci olursaniz sevinirim bu tuz yagini internette nasil satin alacagim yani nasil bulacagim bulamiyorum

gitti gidiyorda satılıyor canım. bende almayı düşünüyorumm denemek lazım ama birde at kestanesi diye bişey duydum o yüzden kararsızım hangisini alsam acababilmiyorumkismile

Selam bayanlar ben aranıza yeni katıldım,kronik göz altı morluklarım var hiç gecmeyen ve gecmiycek olan.Hylexin adlı kremi arastırırken hatta almaya kalkarken tuz yağıyla karsılastım ve ufak bir arastırma yaptım çok duyulmamıs İstanbul'da aktarlarda cok yok,İzmir'de tek bir yerde buldum ve 50 gr 10 tl aldım.2 gündür kullanıyorum suan bir gelişme yok hatta göz kapağımda hafif yanma hissediyorum.Kullanan kişiler gelişmeleri yazarsa sevinirim ben yazmaya devam edicem...

Evet canım sen kullanmaya devam et ve gelişmeleri mutlaka bize bildir bende netten almayı düşünüyorum ama bu sıralar cildime çok şey kullandığım için biraz ara vereyim dedim. İnşallah işe yarar

tuz yağı mı?? bence özellikle göz çevresi için dikkat etmek lazım cilt doktoruna danışmadan kullanmamak lazım kızlar.herkese aynı etkiyi vermeyebilir.

bir hafta kullanımın ardından sonuclar; sıfır renk değişimi,göz kapağında tahriş,aksamları yağlı bir his,çöpe giden para,doktordan yenen azar....

kızlar kullananlar tam sonucunu yazsın ki bizde ona göre alalım yeni başlıyıp kullananlar ne alemdesiniz bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…