Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarına tuz yağı

bir hafta kullanımın ardından sonuclar; sıfır renk değişimi,göz kapağında tahriş,aksamları yağlı bir his,çöpe giden para,doktordan yenen azar....

nasil yaa tam da almagi dusunuyodum nasil bir cilt tipiniz var?beyaz tenlimisiniz?:bbo:

kızlar bnde almayı düşünüyordum ama olumsuz yorumlardan sonra kararsız kaldım:S

arkadaşlar her ürün herkese iyi gelecek diye birşey yok ki birine çok iyi gelen bir ürün başkasına uymayabiliyor... insan artık çaresiz kalınca herşeyi deniyor benimde başka şeyler için kullanmadığım ürün kalmadı mesela ...ürünü bende ek hediye olarak aldım ama kullanacağım bakalım çok fazla bir göz morluğum yok ama :44:

bu tuz yağını nereden bulabiliriz canım ve fiyatı ne kadar..21 yaşındayım göz altı kırışıklrm bile olmaya başladı şu kapatıcı yüzünden acil cevap yazın lütfen

arkadaslar bende aynı seyden muzdaribim... gercekten işe yarıyorsa bende alayım bari.. sadece netten mi alabliyoruz bu ürünü... bide benım de göbek ve basen sorunum var.. iranlı doktorun tavsıyelerını bana da yazarmısınız.. merak ettım...

Ya kimi 1 hafta kullanmış hemen kotu bu demiş.Kimi kullanıp yazacagım demiş aylar olmuş haber yok..Adam gibi bir bilgi alamadık.Zaten inanmıyorum geçirdiğine filan.En etkilisi at kestanesi yağı deniliyor.Aam sonucta eger deri transparan ise bunun için kestane yagıda cok etkili olmaz ama biraz duzeltir. Genetik ince derili goz altları için uzun sure tretin krem kullanmak bolgedeki deriyi kalınlastırıyormuş.Unlu bir cildiyeci doktordan duydum...

Son düzenleme:
slm shoplant arkadaşım bu yağ yakıcı tozun adı nedir rica etsem sölermisin birde kirpik uzatanın adı markada sölersen iyi olur yanlış almamış oluruz tşkler

gercekten varmı faydası kapatıcı kullanmakdan cok sıkıldım :S

konuya hemen açıklama getirmek istiyorum ben gitti gidiyordan aldım bayada para ödedim daha gelmedi kullanıp 1 ay sonra yazarım sonucu....

34,90 TL almısım mailime gelmis onayı...baya para ödedim ise yaramazsa gıcık olurum...

bır kac gundur kullanıyorum ıse yaramadı gıbı ama azımle 1 ay kullanıcam bakalım ne olacak kullandıgım sure ıcınde sankı morluk arttı olan emegıme ve parama mı oldu acaba???gorecegız..en ıyısı buda ıse yaramazsa lazer yaptırmak...

işe yaradımı acaba bende almayı düşünüyorum daha kötü olacaksa hiç almayalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…