Göz altı Morluk Ve Çökmesinde Derma Roller Kullanım Sonuçlarım

göz üstü derken kaşın altındaki kısmı kastediyorsanız ben uyguladım

hiçbir zarar da görmedim, tabi ufak ulu olan roller olcak

çok dikkatle (yani göze sokmadan 5-6 geçiş yaptım
ayna karşısında olmak ve emla sürmek çok önemli
kızarıklık olabilir 1-2 gün şişebilir ama bunlar geçici katiyen iz kalmıyor

şu an pervin dinçerin ofisindeki ürüne ulaşmayı çok istiyorum ama yanıt vermiyorlar

gözaltına kullananlar sonuç almaya başladınız mı? kaç seans sonra etkileri gördünüz? ben de yüz için 1 lik , gözaltıma 0,3 lük roller aldım . 1 lik rollerla ilk uygulamayı yaptım ve estee night repair kullandım , şu an serumum bitmek üzere.dermatolog exuviance vespera bionik serum , gözaltı için de exuviance eye contour kremi önerdi.bu ürünleri kullanan var mı aranızda acaba?

Canim bende goz torbalari icin arastiriyorum.(bayagi takik durumdayim) Morluklarimda var, dermaroller ben denedim. Ilk basta odem yapiyor gerginlik olusturuyor ve cok mutlu oluyorsunuz sonra gecince kirisarak iyilesiyor. Umutlarinizi kirmak istemem ama hic bir sey yapmayin dah iyi dediler, hic degilse daha kotulesmezmis..

dermoroller genetik gözaltı morluklarına çözüm oluyor mu gerçekten? kullananlar yazabilirler mi

Gerçekten işe yarıyo mu? Resim paylaşır mısınız

sonuçlar nasıl??

Aslına bakarsanız sürekli kızarık ve delik bir ciltle dışarıya çıkmak istemediğimden bir süreliğine ara verdim. Şimdi tatilden de istifade ederek kullanmayı düşünüyorum. Eğer kullanırsam sonuçlarını mutlaka burada paylaşırım.
Üzgünüm size bu konuda fazla yardımcı olamadığım için

7-8 günü gözden çıkarmanız gerekir.. morluklar 5-6 günden önce geçmez
uygulamadan hemen sonra ve hergun gunde 2 kez buz kompresi yapmanızı öneririm

kızlar slm bu dermoller hakkında hiç bilgim yoktu.yazdıklarınızdan azdan çoktan nasıl bişey olduğunu anlamaya çalıştım.İĞNE li oluşu beni çok korkuttu çünkü ben çok beceriksizim ve kesin gözüme sokarım o iğneleri.iğnesiz olanı yokmudur ki ya ya da dermol dışında başka bi operasyon önerirmisiniz göz altı morlukları için?

kızlar 2. roller uygulamasını da yaptım
kan dolaşımını hızlandırıp şişlikleri indiriyor
ve bence yüzden daha hızlı bür sonuc veriyor gözaltı roller uygulaması
şu an çok memnunum

Merhaba gözaltı torbaları için almayı düşünmelimiyim kafam karıştı :) yardımcı olursan sevinirim canım

arkadaşlar göz altı ve üstü morluklarım var çok koyu evde yapmaya korkuyorum çalışıorum da zaten insan içine çıkamayacak kadar kötü oluyomu şişlik kızarıklık becerebilirmiyim evde bunu ve sonrasında aydınlatıcı krem ilaç veriomsnz cilde

niye konu bitmiş burda. kullananlar baya uzun süredir kullanmaya devam etmiş demekki tekrardan son durumlarını yazabilirler mi ? ve ne kullanıyorsunuz göz altı çöküklüğü için. bende morluk yok ama kararmasından korkuyorum genelde kararma yapıyormuş

Benimde gözaltı morluklarım var..burda duydum dermodelleri..
bu uygulamadan sonra krem vs kullanılıyormu..belli bir markası var.her ürün kullanılabilirmi ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar 4seanstır dermaroller tedavisi yaptıyorum ama ne morluk da ne de çökmede bir değişiklik yok,çok umutlanmayın derim...

İlk kez duydum derma silindirini ama inandırıcı gelmedi bana.

Son düzenleme:
Kızlar nolur yardm edin bunun bi çözümü yokmu ya ailede kimsede yok bende var herkes soruyo noldu göz altlarına uyustrucumu kullandn agladn mı cart curt psikolojı 0 artık sinirden aglıyorum deraroller sonuclarını yazın

Arkadaşlar 4seanstır dermaroller tedavisi yaptıyorum ama ne morluk da ne de çökmede bir değişiklik yok,çok umutlanmayın derim...
canım sendeki genetik mi yoksa yaşla birlkte snradan olusan bir morlukmu ?mesela ben kendmi bildm bileli aşırı morluk ve çökme var damarsal kılcar damarlarm da var sence yaptrmalımym

Mrb benimde gözaltı morlukve çöküklüğüm var ve bende 3-4seans oldu başlayalı. Özellikle 3gün önce yaptığımı anlatayım. İlk gün kıpkırmızıydı yüzüm gözaltlarım. Ertesi gün yine kırmızımsı ve kararma vardı bütün yüzümde. Sanki güneş yanığı gibi.o gün gözaltı oyuğum ve morluğu yada karartısı diyelim daha belirgindi. Ertesi günü daha iyi durumdaydı. Gözaltım sanki biraz dolmuş ve daha aydonlıktı.ve bugünde öyle gözaltım daha aydın ve doldu. Ama ynede öyle 20yaşındaki halinize dönemiyorsunuz. Bu etki nekadar sürecek bakacaz ama bir süre sonra etkisi gidiyor o yüzdensık sık yapmak lazım. Ben yüzüme prp yaptıracağım. Gözaltı çöküklüğüne bi faydası olmazmış sadece morluğuna faydası olurmuş. Umarım prp yüzümü parlatır canlandırır toparlar ki gözaltı çöküklüğüm hiç göze batmaz. Bu arada bimden gözaltı maskesi aldım onu kullanacağım. Faydası olursa yazarım. Ben gözaltına pco lu maske istiyorum. Bulursam alaxaüım çünkü ayşenur yazıcı tavsiye etmiş çöküklük ve morluğa karşı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…