yaşasınnnn dermarollerrrrr...süper bişiyyyyyyyyyyyyyyyyyy.benm yüzm kilo verdikten sonra çok çökmüştü yanaklarım göz altlarım.ama ben tv izlerken bile elimde dermarollerle düşürmüyordum.aklıma geldikçe yapıyordum.6 ay sonunda mükemmel oldu 6 senemi geri aldım kızlar annemde yapıyorrr 50 yaşında ama 38 gibi görünüyorsun diolar kullanımdan sonra.öptüm sizii..bu dermaolleri icat eden kimse tuttuğu altın olsun
fotoğraflarınızı görmemiz mümkünmü?
İki gün önce internet kanalıyla almış derma roller (0,5 mm uç) almıştım.Dün gece önce gerekli cilt temizliğimi yapıp gözaltı çökmeleri için kullanacağım derma roller'ı kutusundan çıkardım.
Aynen anlatıldığı şekilde tüm göz altlarına uyguladım.
Uyguladıktan yarım saat sonraydı,göz altlarımda yanma ve ağrı ile bir-iki saat geçirdim.Bunun geçici olduğunu ve sonuçları almanın heyecanıyla sabahı dar ettim.
Sabah kalktığımda ilk işim aynaya koşmak oldu.
Aynada bir şok yaşadım ama bu şok oldukça olumsuz yöndeydi.
Derma roller göz altlarımı kızartmış ve şişirmişti.Hiç bir değişiklik,dolgunluk olmadığı gibi,bugün gün boyunca bu kızarık göz altlarımla üzüntüyle evde dolaştım durdum.Şişkinlik öğleden sonra geçmişti.Şişkinliğin,gözaltlarına uygulanan derma roller iğneleriyle (bir nevi cilt travması sonucu) olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik nötrüm.
Derma Roller'a devam edip gelişmeleri paylaşacağım.
Esenlikler...
Derma roller'ı iki günde bir uygulamaktayım.
Ama hala bir farklılık görmüş değilim
Uyguladığım saatlerdeki göz altlarımın kızarıklığını saymazsam...
Ama yılmayacağım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?