• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı Morluk Ve Çökmesinde Derma Roller Kullanım Sonuçlarım

göz çevresindeki kırışıklara da faydası oluyor mu acaba?0,5 mm lik göz çevresi için nasıldır?

simdi gozaltına 0.5 mm mi yoksa 0.3 mm mi gerekli. 0.5 mm için gozaltına uygulanabilir deniyor satıcılarda ama....? bu arada morluk için derma roller uygulamasından sonra ne gibi bir krem surebiliriz?

yaşasınnnn dermarollerrrrr...süper bişiyyyyyyyyyyyyyyyyyy.benm yüzm kilo verdikten sonra çok çökmüştü yanaklarım göz altlarım.ama ben tv izlerken bile elimde dermarollerle düşürmüyordum.aklıma geldikçe yapıyordum.6 ay sonunda mükemmel oldu 6 senemi geri aldım kızlar annemde yapıyorrr 50 yaşında ama 38 gibi görünüyorsun diolar kullanımdan sonra.öptüm sizii..bu dermaolleri icat eden kimse tuttuğu altın olsun:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

fotoğraflarınızı görmemiz mümkünmü?

kızlar ilk etapta gözaltınızın şişecegini ve moraracagını biliyorsunuz değil mi?
yani birkaç gün sokaga cıkamayabilirsiniz

ve bu uzun surecli bir tedavidir, yani uyguladım hooop morluklar gitti degil zamanla ve disiplinle uygulanınca sonuc alınır
birkac ay evvel uygulamıstım en son, ben bunu yapmaya devam edicem çünkü gözcevresine baska manuel tedavi uygulanamıyor
hep berbat ediyor kesi ile yapılan operasyonlar göz cevresini
düzenle her ay 1 kez sürsek mutlaka yasıtlarımıza fark atarız ben öyleyim mesela

göz çevresi ürününün başlıgı dar olur normal roller almayın 3 sıra olmalı
0,5 de olur 0.75 de
uyguladıgınız taraftaki gözü kapatmayı unutmayın gözünüzü çizebilir igne
öncesinde ben emla krem sürüyorum kalın bir tabaka-göze kacırmayın 10 dk bekleyip uyguluyorum

İki gün önce internet kanalıyla almış derma roller (0,5 mm uç) almıştım.Dün gece önce gerekli cilt temizliğimi yapıp gözaltı çökmeleri için kullanacağım derma roller'ı kutusundan çıkardım.
Aynen anlatıldığı şekilde tüm göz altlarına uyguladım.
Uyguladıktan yarım saat sonraydı,göz altlarımda yanma ve ağrı ile bir-iki saat geçirdim.Bunun geçici olduğunu ve sonuçları almanın heyecanıyla sabahı dar ettim.
Sabah kalktığımda ilk işim aynaya koşmak oldu.
Aynada bir şok yaşadım ama bu şok oldukça olumsuz yöndeydi.
Derma roller göz altlarımı kızartmış ve şişirmişti.Hiç bir değişiklik,dolgunluk olmadığı gibi,bugün gün boyunca bu kızarık göz altlarımla üzüntüyle evde dolaştım durdum.Şişkinlik öğleden sonra geçmişti.Şişkinliğin,gözaltlarına uygulanan derma roller iğneleriyle (bir nevi cilt travması sonucu) olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik nötrüm.
Derma Roller'a devam edip gelişmeleri paylaşacağım.
Esenlikler...

sonuçlar nasıl??

bende aldım amam henüzbi faydasını görmedim bakalım kullanmaya devam etcem sonuc ne olcak

Başlığı okuduğumda gözlerime inanamadım dermatologum uyguladığında yüzümü emlaya buladığım halde acıyı hissetmemek mümkün değil.Gözaltları gibi hassas bi bölgede isterse dümdüz bir roller olsun nasıl kullanmaya cesaret edebiliyorsunuz inanabilmiş değilim.
Riskli deneyler yapmışımdır neyseki hiçbirinden kötü sonuç almadım ama cildimle,dudaklarımla,dişlerimle...kumar oynadığımı düşünüyorum.
Sizin oynadığınız kumar resmen Vegastaki World Series of Poker :)))

gö< çevresi için olan dermarolleri nerden temin edebilirz?bulamadım

Arkadaşlar gözaltı morlukları ve göz altı torbaları için uygulanabildiğini okudum ve bunun üzerine sipariş verdim.. Göz altı torbaları için kullanacağım ben..

Hiçbiryerde göz altında hangi yöne uygulanması gerektiği hakkında birşey bulamadım.. Ayrıca çalışan bir kadınım, akşam uygulayıp ertesi gün makyaj yapabilirmiyim üstüne, onu öğrenmek istiyorum..

Dermaroller kullandıktan sonra herzaman kullandığım gözaltı kremimi kullanabilirmiyim..

Sevgiler..

Ben ilk defa şimdi duydum böyle bir şeyi. Anlamadığım ise gözümüzün altına o iğnelerle delik açacagız ertrsi gun gozaltlarımızın dolgunlastıgını mı gorecegiz ?
Delikleri açınca herhangi bir dolgu , krem vs bir şey yapılmıyor mu . Gözüme falan sokarım ben o igneleri yapamam valla :S

Derma roller'ı iki günde bir uygulamaktayım.
Ama hala bir farklılık görmüş değilim :(
Uyguladığım saatlerdeki göz altlarımın kızarıklığını saymazsam...
Ama yılmayacağım!

merhaba,

derma roller 2 günde bir uygulanmaz, genelde cildin hücre yenleme takvimi takip edilir

bir sürü iğneyi cilt altına batırıyoruz kızarıklık ve şişme olması gayet doğal

yani iğne batıp minimal kanamalar, ya da şişme, kızarma ,ve hatta 1-5 gün morarma olacağını hesaba katmak gerekiyor

çünkü göz altı damar yönünden zengin oldukça hassas bir bölge

acı elbette emlaya rağmen oluyor, ama dayanılmaz değil en azından benim için öyle

güzellik salonlarında da uygulanıyor, emel acarın programında pervin hanım var güzellik uzmanı

onu tv de izledim, göz altı için bende olan rollerden çok daha minik, başka hiçbir yerde görmediğim kadar küçük bir roller uyguladı müşterisine

videosu var sitesine

ben kendilerini aradım o rollerde satın almak için fakat telefonları ya hep meşgul ya da yanıt vermeyip kapanıyor ulaşamadım

ama eğer satarlarsa kati surette alacağım çünkü göz altına cerrahi işlem dışında, manuel uygulanıp sonuç alınabilecek başka bir uyguama yok roller dışında

hiçbir zararı yok arkadaşlar, kendinizi korkutmayın

elbette bu bir cilt yıpratma sistemi, cildi dışarıdan yıpratıyoruz ki içerden kendini beslesin ve kolajen üretsin

ama çalışanlar için uygun mudur orası kişisel bir tercih

morarma mutlak surette oluyor bende , ve bendeki roller klasik 3 sıralı göz altı ürünü

ama pervin dinçer deki rollerden alabilsem benim için çok iyi olacak ucu çok küçük oldugu için uygulanması çok kolay oluyor videoda gördüğüm kadarıya

fakat bu boy rollerı yurtdısında bile görmedim aramama rağmen

nerden aldıklarını da bilmiyorum

istanbulda olup pervin hanıma gidebilecek arkadşlar varsa en azından bu ürünü sormak için, çok iyi olurdu telle ulaşamadım ben

Göz üstüne de uygulanıyor mu bu ürün? O kadar iğne var başlığında sakat bi durum olmasın façalamayalım suratımızı. Ben cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama ilgimi çekti bu ürün.

Back