• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı Morluk Ve Çökmesinde Derma Roller Kullanım Sonuçlarım

bende buradaki tavsiyeler üzerine gittigidiyor'daki satıcıdan 0.5 mm göz altımorluklarım için dermaroller aldım kızlar. önümüzdeki günlerde başlıcam. krem olarak ne öneriyorsunuz ?
lütfen birbirimizi bilgilendirelim. eleanor anı anına kullanımını yazarmısın ? gelişmeler nedir :)))

Son düzenleme:
kızlar mrb. tüm yorumları okudum tek tek diger topikdekileri de, ben hem gözaltı hem yüzüm için uygulamak istiyorum 1mm almak istiyorum. uygunmu sizce ? kullanım öncesi emla kullanıyorsunuz peki uygulama sonrası hangi bakım kremlerini kullanıyorsunuz. ben e vitamini ampüllerin gözaltı bakımında çok etkili oldugunu duymustum. dermaroller uyguladıktan sonra yine ampul kullansam olurmu. kırışıklık yok bende 24 yasındayım sadece morluk ve çökme var .. o yüzden nasıl bi bakım yapmalıyım... cevaplar için şimdiden tşkler jayjay tüm bilgiler için sana da tşk ederim sayende haberim oldu

Arkadaşlar ben mayısta falan başlamıştım kullanmaya. Hiç sonuç görememiştim hatta gözaltım iyice karardı (öncesindede zaten çok siyahlaşmış ve çökmüştü) Uzun bi süre böyle gezdm maalesef. Beni çok kötü etkiledi bu durum. Şuan uzun bi süreden beri(2 ay) kullanmıyorum ve gözaltlarımın çöküklüğü bayağı hafifledi cilt renk tonu düzeldi. Acaba kullandığım gözaltı kreminden mi yoksa bu dermaroller yeni yeni mi etki ediyo bilemedim :31:

yaaa bende denemek istiyorum gözaltlarım mor ve çökük başka kullanan yokmu acaba ?

göz altı morluğum için almak istiyorum ama çok kararsız kaldım memnun olmayanlar da var sanırım :97:

kızlar yanlış yapıyosunuz bilgilendiriyim dedim... 0.5 mm lik göz altlarına sakın sürmeyin... orjinal sitesinde özellikle uyarmışlarr .... 0.25 mm lik haftada 2-3 defa göz altına yapılabiliyoo... ardından gözaltı kremi sürülüyooo..... haberiniz olsun :54:

yaşasınnnn dermarollerrrrr...süper bişiyyyyyyyyyyyyyyyyyy.benm yüzm kilo verdikten sonra çok çökmüştü yanaklarım göz altlarım.ama ben tv izlerken bile elimde dermarollerle düşürmüyordum.aklıma geldikçe yapıyordum.6 ay sonunda mükemmel oldu 6 senemi geri aldım kızlar annemde yapıyorrr 50 yaşında ama 38 gibi görünüyorsun diolar kullanımdan sonra.öptüm sizii..bu dermaolleri icat eden kimse tuttuğu altın olsun:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Son düzenleme:
yaşasınnnn dermarollerrrrr...süper bişiyyyyyyyyyyyyyyyyyy.benm yüzm kilo verdikten sonra çok çökmüştü yanaklarım göz altlarım.ama ben tv izlerken bile elimde dermarollerle düşürmüyordum.aklıma geldikçe yapıyordum.6 ay sonunda mükemmel oldu 6 senemi geri aldım kızlar annemde yapıyorrr 50 yaşında ama 38 gibi görünüyorsun diolar kullanımdan sonra.öptüm sizii..bu dermaolleri icat eden kimse tuttuğu altın olsun:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
bnde nie böle mucizevi sonuç vermiyor

bence iki iğne battı die göz altları şak die dolmaz dolmus görünür belki ama kullanmayınca geri iner .. benmde göz altlarım çökük bazen millet ağladınmı uykusuzmusun dio cıldırıorum bi ara cok takmıstım artık takmıorum göz altıma bakım yapıorum takmayınca sorularda kesildi :D

arkadaslar
biliyorsunuz sitede ilk derma rolleri galiba ben almıstım
yüzümde uzun süre kullandım ve lekelerim yok olmuştu, vucudumda çatlak vs
olmadıgı ıcın yanlızca 1 kez deneme amaclı kullandım
ve şimdi gözaltı için 3 sıra igne li küçük derma roller dan aldım
dün gece uygulama yaptım
yüzüme 1.5 ile devam ediyorum ilk zamanlar daha kücük bir rollerla uygulama yapıyordum
su an 1.5 uyguluyorum
gözümün altı için kullandıgım 0.5 mm ve igne sayısı yüz için kullandıgımın yarısı kadar

önce bu bölgeyi dezenfektan sıvı ile temizledim
aleti de yeni ve poşetli olmasına ragmen dezenfekte ettim
göz çevreme emla krem sürdüm
10 dk sonra uygulama yapmaya calıstım ama bıraz az surmusum
alt kısımlar acıyordu yanı genısce krem surmek gerekıyor
tekrar krem surdum bıraz daha bekledım
bir elimle göz altındaki dokuyu aşağı dogru cekmeye calısırken
rollerı dıger elımle uyguladım yıne 30 gecis yaptım
göz mutlaka kapalı olucak yoksa gözünüze girer
gözün alt kısmına kirpik diplerine yakın bölgeye iyice sokmaya calıstım
ve buruna dogru uygulama yaptıgımdan emin oldum,
az uyguladıgım kısımlar daha az kızarıktı
tekrar gectim her ihtimale karsı

göz kenarlarını ayrıca ıgneledim
yüzümü yıkadım, aleti de yıkadım cünkü bu 0.5 lık alette emla birikiyor
dezenfektanla cıkmazdı napim dus jeliyle bırkac kez yıkadım, sonra dezenfektan sıktım
kuru kagıt havluya koydum
süzülünce kurumustu kutusuna bıraktım

sabah uyandım, gözümü acar acmaz aynaya bakarım zaten
o da nesi ,gözaltlarım dolmuş, mor çöküntülerim gitmiş :1shok:
tabi gözaltım kızarık ve özellikle elmacık kemiklerine dogru bazı ıgne ızlerı
hala duruyor ve gece asırı bır kızarıklık yapmıstım rollerla
hatta morarır bıle sanmıstım cunku bayagı kırmızıydı

gözlerime inanamadım, kızarıklıga ragmen gözaltlarım en son sanırım
bir 5-6 yıl once bu kadar dolgun ve düzgündü
yine de burnuma dogru 1-2 milimetrelik kısma yapmadıgımı farkettım
su an gozumun altında hic morluk yok o 2 mm lık kısım harıc

derma roller gözaltında yüzdekinden ve vucuttakinden kesinlikle
cok daha ıyı sonuc veriyor
cökmede %80 düzeldi
sürekli aynaya bakıyorum insallah sönmez gözaltlarım
eger sönerse ben de hergün yaparım delikafadulden
bu şakaydı hergün uygulanmaz kızarıyor cünkü

ben gözaltıma dolgu yaptırmayı dusunuyordum
fakat doktor roller uygulamasının kan dolasımını hızlandıracagını
dolguyu erıtebılme ıhtımalı oldugunu soyledıgı ıcın
once roller uygulamalarımı tamamlamak ıstemıstım
ıyı kı de yapmısım bılmıyorum su ankı fıkrım gozaltımda dolguya gerek
kalmayacagı yonunde

arkadaslardan pink de gözaltına roller uygulamıstı
o da dolgunlastı dıyordu ben de herhalde kızcagıza öyle gelıyor dıye
dusunmustum ama bakıyorum bende de sonuc aynı oldu

bence roller ın 1 ve 2 sıra ıgnelı modellerı de cıkmalı
sonucu cok begendım gelısmelerı paylasacagım insallah hep boyle kalır
bır sonrakı uygulamam 12-15 gun sonra olucak
düğünden önce beni bayagı güzellestirdi
kardeşimle annem genclestıgımı soyledıler opuyorumnanaktan
arkadaslar bu baslıkta lutfen sadece gözaltını konusalım
biliyorsunuz vucut catlak ve selulıtlerı ıcın dıger arkadaslar vucut bakımında
ayrı baslık actı vucudu orda konusalım
ve yüz uygulamaları ıcın yıne bu kısımda ayrı baslık var
bu baslık sadece gözaltı ıcın olsun
lütfen gözaltına dermaroller uygulayan diger arkadaslar da sonucları bızımle
paylassınlar
ne sürdünüz? kac kez yaptınız? kızarıklıgınız ne zaman gectı?
ve bu dolgunluk etkısı sızde de oldu mu?
teşekkürler

arkadaslar resım ısteyeceksınız bılıyorum
ne yazık kı pek umudum yoktu kırısıklar ıcın faydalı olur
ama morluk ve cokme ıcın fazlaca bır etkı beklemıyordum
ya da cok uzun kulanımla elde edılır dıye dusunmustum
o yuzden resım cekmedım sonrakı uygulamalar oncesınde cekmeye calısırım
su an kızarık, ıstersenız cekerım

İki gün önce internet kanalıyla almış derma roller (0,5 mm uç) almıştım.Dün gece önce gerekli cilt temizliğimi yapıp gözaltı çökmeleri için kullanacağım derma roller'ı kutusundan çıkardım.
Aynen anlatıldığı şekilde tüm göz altlarına uyguladım.
Uyguladıktan yarım saat sonraydı,göz altlarımda yanma ve ağrı ile bir-iki saat geçirdim.Bunun geçici olduğunu ve sonuçları almanın heyecanıyla sabahı dar ettim.
Sabah kalktığımda ilk işim aynaya koşmak oldu.
Aynada bir şok yaşadım ama bu şok oldukça olumsuz yöndeydi.
Derma roller göz altlarımı kızartmış ve şişirmişti.Hiç bir değişiklik,dolgunluk olmadığı gibi,bugün gün boyunca bu kızarık göz altlarımla üzüntüyle evde dolaştım durdum.Şişkinlik öğleden sonra geçmişti.Şişkinliğin,gözaltlarına uygulanan derma roller iğneleriyle (bir nevi cilt travması sonucu) olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik nötrüm.
Derma Roller'a devam edip gelişmeleri paylaşacağım.
Esenlikler...

Derma roller'ı iki günde bir uygulamaktayım.
Ama hala bir farklılık görmüş değilim :(
Uyguladığım saatlerdeki göz altlarımın kızarıklığını saymazsam...
Ama yılmayacağım!

Roller uygulaması bir doktor ile beraber çalışılırsa asıl amacına ulaşır bence.Ben Adana da yaşıyorum,doktorum 2. seansımı 2 gun once yaptı,sonuçları gözle görülür.Büyüme faktörleriyle topikal destek de sağlıyorum.2 seans sonra ne oloacak cook merak ediyorum:66:

Roller uygulaması bir doktor ile beraber çalışılırsa asıl amacına ulaşır bence.Ben Adana da yaşıyorum,doktorum 2. seansımı 2 gun once yaptı,sonuçları gözle görülür.Büyüme faktörleriyle topikal destek de sağlıyorum.2 seans sonra ne oloacak cook merak ediyorum:66:

"Büyüme faktörleriyle topikal destek de sağlıyorum" diye belirtmişsiniz.Bunu biraz daha açarsanız sevinirim :)

Back