Göz altı Morluk Ve Çökmesinde Derma Roller Kullanım Sonuçlarım

Pco maskesini bende duydum aysenur yazıcının sitesinden kullan varsa yazabilirse çok iyi olur pahalı bi ürün bildiğim kadarıyla

canım sendeki genetik mi yoksa yaşla birlkte snradan olusan bir morlukmu ?mesela ben kendmi bildm bileli aşırı morluk ve çökme var damarsal kılcar damarlarm da var sence yaptrmalımym

Cnm genetik benimki hem morluk hem çöküklük var işe yaramıyor malesef...

Cnm genetik benimki hem morluk hem çöküklük var işe yaramıyor malesef...

Bzm ailede kimsede yok ama kılcal damarlarım genetik oldgu için etkiliyo iste doktora gttm aynı seyler faso fiso ama umudumu kesmicem herseyi denicem sende bırakma devam et ve en önemlisi dua etttt

Arkadaşlar bugün plastik cerraha gittim. Prp yaptırmak istediğimi söyledim. Bilgi verdi. Gözaltı çöküklüğümün rahatsızlık verdiğini söyledim benim yüzümdeki en önemli problem gülme çizgilerindeki asimetriymiş.sol Gülme çizgim sağdakinden daha belirgin. Yani 2taraf eşit değil. Dolgudan bahsettide kalıcılığı 1yıl ve 800tl. Yaptıramam. Gerçektende gülme çizgilerim dolsa belki gözaltım o kadar rahatsızlık vermycek. İkisi birleşince kötü görünüyor. Gözaltı dolgusunu kendi bile çok tavsiye etmedi. Ben prp yaptıracam her nekadar gülme çizgilrrimi doldurmasada yaptrcm. Ayrıca yüz lifting cihazı var uzun zamandır inceliyorum. Onu almayı düşünüyorum. Yüzüm hafif yukarı kalksa gülme çizgileride yok olur.

Arkadaşlar ben şahsen yüz lifting cihazını kullandım ve maalesef onermiyorum.titreşimli olduğunu düşünerek kullandığım süre zarfında hep içimde bi huzursuzluk vardı.yani yuzumdeki kollajen ve hylorunik asit tabakasını erittigini düşünüyordum hep.yani yüz kaslarını sikilastirayim derken yağ tabakasını eritiyorum şeklindeydi düşüncem.neyse ki maalesef öyle oldu.artık kullanmıyorum..onca parayı çöpe attım.topshoptan almıştım bende.yıllardır arayış içindeyim.sonra şu kaşıkla yüz egzersizini duydum onu bir iki ay yaptım maalesef dudak kenarında yüz çizgim tavan yaptı.yüz kasları sikilasiyor doğru ama diğer bölgelerde sorun çıkıyordu bu kez.neyse ki arayışım maalesef devam etti.ta ki Lr ile tanisincaya dek.gerçi cihaz su an stokta yok.girer girmez alacam.zeitgard 1 aldım.kargoda.zeitgard 2 stoga girer girmez alacam.milyonlarca insan kullanmış bi olumsuz yorum yok.herkes çok memnun.Alman ürünü sonuçta.baya rövanşta.bakalım inşallah bende faydalarını görürüm.çevremden de kullanan oldu,memnunlar ama maalesef tam sipariş edecektim stokta kalmadı(girer girmez alacam,çok merak ediyorum inşallah benim derdime de derman olur.LR nin diğer ürünleri gibiyse süperdir kesin..bakalım artik

Arkadaşlar ben şahsen yüz lifting cihazını kullandım ve maalesef onermiyorum.titreşimli olduğunu düşünerek kullandığım süre zarfında hep içimde bi huzursuzluk vardı.yani yuzumdeki kollajen ve hylorunik asit tabakasını erittigini düşünüyordum hep.yani yüz kaslarını sikilastirayim derken yağ tabakasını eritiyorum şeklindeydi düşüncem.neyse ki maalesef öyle oldu.artık kullanmıyorum..onca parayı çöpe attım.topshoptan almıştım bende.yıllardır arayış içindeyim.sonra şu kaşıkla yüz egzersizini duydum onu bir iki ay yaptım maalesef dudak kenarında yüz çizgim tavan yaptı.yüz kasları sikilasiyor doğru ama diğer bölgelerde sorun çıkıyordu bu kez.neyse ki arayışım maalesef devam etti.ta ki Lr ile tanisincaya dek.gerçi cihaz su an stokta yok.girer girmez alacam.zeitgard 1 aldım.kargoda.zeitgard 2 stoga girer girmez alacam.milyonlarca insan kullanmış bi olumsuz yorum yok.herkes çok memnun.Alman ürünü sonuçta.baya rövanşta.bakalım inşallah bende faydalarını görürüm.çevremden de kullanan oldu,memnunlar ama maalesef tam sipariş edecektim stokta kalmadı(girer girmez alacam,çok merak ediyorum inşallah benim derdime de derman olur.LR nin diğer ürünleri gibiyse süperdir kesin..bakalım artik

Dermo rolleri 2.kez uyguladım fark var , 8.kullanımda daha belirgin bir sonuç olduğunu araştırdım,bakalım görücez..Lr zeitgart2 kullandım,cildimi kırıştırdı benim,bıraktım

Sonuc ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…