• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı Morluk Ve Çökmesinde Derma Roller Kullanım Sonuçlarım

minik gözaltında mı cöküklük var canım?
bilmiyorum ben olsam kullanırdım, bir zararı yok sonuc olarak 28-29 yasından ıtıbaren kırısma da oluyor
en azından tedbir olur
bizim 20 lı yaslarda oldugumuz zamanlarda boyle urunler yoktu
belkı o zaman kullansak su an bu durumda olmayacaktık bız de

tşk ederim cnma.s. nerden ve ne kadara temin edebilirimCADIARZU bide ben kendim yapamam ki:kedi: korkarım:kedi: cildiyeciden falan yardım istesem yapmaz mı acaba:1:

ben emla krem surup uyguladım,uyuştu ve hiç acı olmadı
estetısyene gıden de olmus sanırım bayagı bır seans ucretı alıyorlar
doktor da yapabılır ama uygulama ucretı ıster, uygulama ucretı yanılmıyorsam 150 tl
bu yuzden derma rollerı hepımız evde yaptık valla napalım

kızlar 2. roller uygulamasını da yaptım
kan dolaşımını hızlandırıp şişlikleri indiriyor
ve bence yüzden daha hızlı bür sonuc veriyor gözaltı roller uygulaması
şu an çok memnunum

Merhaba canım..ben forumda yeniyim....:) ..dermaroller la ilgili msjını okudum..benimde gözaltımda çok çöküklük var..eğer sende uygulama işe yaradıysa banada yardımcı olurmusun tatlım nasıl başlayacağımı bilmiyorum..ilk defa senden duydm dermayıda...nerden temin edebilirim vs..yanıtlarsan çok memnun olurum...teşekkürler şimdiden...

Son düzenleme:
canım cok ama cok gecmıs olsun
bu gibi durumlarda etkısı var mı bılmıyorum, ama ben kullandım ozellıkle ılk gun
cok guzel oldu gozaltım
tabı sonra hafıf hafıf volum kaybedıyor yıne
ama asıl ıkna olmam gozumun altına gıdıp hyaluronıc acıd dolgu koydurdum rollerdan sonra
ve ılk gun dolgu ınanılmaz guzel duruyordu
2. gun tuhaf bırsey oldu ve dolgu dagılıp garıp bır sekılde dalgalanmaya basladı
dusun gozunun altında dalgalı bır gorunum
ay ben napıcam derken roller geldı aklıma
kan dolasımını hızlandırıyor ya uygulandıgı dokuda
hemen roller uyguladım
ust uste 2 ıslem oldugundan gozaltım bıraz morardı
ama o dalgalı gorunum %70 gectı ,bırkac gun sonra tekrar roller yaparım
dolgu yaptırmam buyuk hata oldu kımseye onermıyorum
eger elımde roller ve lıftıng cıhazı olmasaydı ben mahvolurdum
allahtan techızatım tam, heheh
2 uygulama daha yapıcam dolgunun daha duzgun olması ıcın
ve bence roller ıyı bırsey ben yuzumde de kullanıyorum gozaltında da yenı basladım
vucuda 1 kez yaptım sadece
sonuc ıtırabıyla dokulara hafıf bırer hasar verıp vucudun kendını onarmasını saglayan bır sıstem
sakın olakı gozaltına dolgu yaptırmayasın
roller kullanırsan devam et nası olsa hepımız yaslanıyoruz ve bu tarz bırsey bence herkese gereklı
ınsallah ıstedıgın sonucu alırsın
hemen sonuc bekleme 9-12 ay sonra dıyorlar-duzenle kullanılırsa
ama 12 ay sonra bıle daha guzel bır yuze kavusmak daha ıyı degıl mı?

bugun de lıftıng cıhazımı kullanıcam sonucları bıldırırım
seda sayan haklıymıs dolgu konusunda

teşekkür ederim..çok detaylı anlatmışsın..umarım sende işe yarar tatlım..dolguyu bende tavsiye etmiyorum Allah korusun gözünün şekli bile değişebilir ilerde sarkmalar toparlanmalar oluyormuş dokuda..ben bizzat bir estetisyenle görüştüm önermedi..peki son soru rollerı nerden temin edebilirim acaba...?:( sen nerden aldın canım kremi aleti vs..:)

canım benım kremlerım cok cesıtlı marka
serumlar c vıtamını tozlar asıtler hep aldıgım seyler
dermalogıca benev estee shıseıdonun urunlerını kullanıyorum
ben yurtdısından aldım ve gittigidiyorda da var yine bir kısım kremlerımı yurtdısından almıstım koreden
bunlar turkıyede tanınmamıs kore malı kremler tabi

arkadaslar biliyorsunuz gozaltına dolgu yaptırdım ılk gun guzeldı sonradan zıvanadan cıktı
dagıldı fılan
bundan kurtulmak ıcın yıne derma roller kullandım
3. uygulamayı yaptım tabı bıraz morardı ust uste yaptıgım ıcın
ama ınanın doktorların enzımle erıtemedıgı dolguyu dagıtabıldı
yanı derma roller yıne kurtarıcım oldu

Jayjayciğim çok üzüldüm valla ya . Doktora gidip de aldırsana o zaman. Bir de bu rolleri ve lifting aletini yüzünde kullandığın zaman dolguları vaktinden önce eritmez mi?

canım cok koymadı zaten alınıcak gıbı degıl
erıtmek desen tamamen erımesını ıstemıyorum 1 kez daha derma roller yaparım
tam duzelır ıstedıgım gıbı olur
ama bır daha yaptırmam, sevmedim
bugun dısarı cıktım mesela sorun yoktu

Kızlar dolgu maddeleri vücudunuzun bir bölümünden de alınmış olsa, gözaltına uyum sağlayamıyor sonra dağılıyor,bir kısmı eriyor,üstelik kalıcıda değil...Göz şekliniz bozulabilir bence alınacak risk büyük derim:sm_confused: Dermaroller uygulamak bence daha mantıklı bu durumda..henüz denemedim ama deneyen arkadaşlar çok memnun baksanıza...

evet gozaltı dolgu ıcın cok uygun bır yer degıl
hasbel kader bırılerınde ıyı sonuc verıyor bana gıtmedı valla

Jayjayciğim çok üzüldüm valla ya . Doktora gidip de aldırsana o zaman. Bir de bu rolleri ve lifting aletini yüzünde kullandığın zaman dolguları vaktinden önce eritmez mi?

canım doktorla alakası yok kı, erıtmesını ıstemıyorum sahsen azcıgı dursa daha ıyı olur
bır de cok enjekte etmedı
ılk gun cok guzeldı fakat vucut nedense o bolgede dagıtıyor dolguyu
ertesı gun dalgalanma oldu
roller ve lıftıng aletını zaten sadece gozaltımda kullanıyorum sımdılık
su an ıyı durumda yanı dısarı cıkıyorum ama 1 veya 2 roller daha yapsam
hem pürüzsüz hem dolgun hem de guzel gozaltlarım olucak
cok azcık erırse cok sahane olucak
erittigini farkettim kesınlıkle azaldı ılk hacım su an yok

selam göz altı çöküklerine iyi geldiğini yazmışsınız ama benim sorunum göz altı torbalanması onada iyi gelirmi dersiniz?

jayjaycımm
topiğin hepsini okuyamadımm malesef...
(bu aralar zaten fazla giremiyorum siteye)

dermaroller ile iyi sonuç aldığnı yazmışsın ilk yazında...
Korkum şu ki, göz altındaki çökmedeki düzlemenin, dermarollerin yarattığı ödemden kaynaklanması??????
Çünkü göz altı çok hassas, hemen her türlü dış etken oranın görüntüsünü değiştiriyor...

Sence ödemmi yoksa kan dolaşımımı?????
Buarada hala dolgudan tırsıyorum göz altım için...
Öyle yorgun ve bitik dolaşıyorumm yaa:(((

Kızlarrr kızlarrr bende dün ilk rollerımı GG'dan aldım ve denedim...:D Mt Roller yazıyor üzerinde kutusunda güzelce paketleyip göndermişler 0.5mmlik istedim çünkü önce yüzümde kullanacağım..krem sürmeden göz altımda denedim birazcık acı oldu ama dayanılmayacak gibi bir durum yok rocky. :lepi: kızardı biraz ,henüz bir gelişme yok ama içimde iyi hisler var bakalım yine sizi bilgilendireceğim..hihoyyyt

Son düzenleme:
jayjaycımm
topiğin hepsini okuyamadımm malesef...
(bu aralar zaten fazla giremiyorum siteye)

dermaroller ile iyi sonuç aldığnı yazmışsın ilk yazında...
Korkum şu ki, göz altındaki çökmedeki düzlemenin, dermarollerin yarattığı ödemden kaynaklanması??????
Çünkü göz altı çok hassas, hemen her türlü dış etken oranın görüntüsünü değiştiriyor...

Sence ödemmi yoksa kan dolaşımımı?????
Buarada hala dolgudan tırsıyorum göz altım için...
Öyle yorgun ve bitik dolaşıyorumm yaa:(((

göz altına dolgu yapmıyorlar benim abim yüzüne yaptırdı göz altına da istedi doktor kesinlikle olmaz dedi cok riskli kör bile olabilme riski varmış

Bu konu harikazemuszemus
Hele jayjay'ın bıkmadan usanmadan uzun uzun yazması çok güzel olmuşzemuszemus
Bende zayıfladıktan sonra yüzüm ve gözaltlarım çöktüsengözlerimebaksanab
Şİmdi jayjay'ın dediği gibi prp yede bakıyorum ama roller alıcam galibaŞeniz

Uzun bir aradan sonra herkese merrhaba.
Ben temmuz ayında buraya yazmıştım fakat silinmiş. Tekrar yazıyorum. Ben gözaltıma kullandıum ve biraz morardı ki zaten mordu. Rengi dahada koyulaştı. Ve bu arada benimde düğünüm vardı. Düzeltmeye çalışırken iyice mahvoldu üzerine birde bir cahillik edip expigment kremini sürdüm. Sürmemem gerektiğini bile bile kullandım ve sonuç: Kıpkırmızı gözaltları. Dermatologa gittim ve krem yazdı bana ve az da olsa düğüne kadar geçirdim. Şu an hala o kremi kullanıyorum tamamen gitti ama benim gözaltım koyu o gitmiyo kolay kolay. Yinede çoğunluk gitti. Ama hala çöküklük var. Mutsuzum. Dermatolog yazın yapma dermarolleri dedi bana. Belkide dermarollerden sonra güneşe çıkmamadan dolayı karardı gözaltlarım. Bence dermaroller faydalı ama güneşe çıkmamak lazım. Ben devam edecem kullanmaya. Ama dikkatlı olmak lazım. Ve yaptıktan hemen sonra özellikle gözaltlarımın kıpkırmızı olması ve oranın koyulaşması rahatsız ediyor beni. Ama buna rağmen devam edeceğim

Back