Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz altı Morluk Ve Çökmesinde Derma Roller Kullanım Sonuçlarım
- Konu Sahibi jayjay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu konu harikazemuszemus
Hele jayjay'ın bıkmadan usanmadan uzun uzun yazması çok güzel olmuşzemuszemus
Bende zayıfladıktan sonra yüzüm ve gözaltlarım çöktüsengözlerimebaksanab
Şİmdi jayjay'ın dediği gibi prp yede bakıyorum ama roller alıcam galibaŞeniz
Atıyosunnn..ne alakası var laa gayet de iyisin alsanaalsanasmile
Atıyosunnn..ne alakası var laa gayet de iyisin alsanaalsanasmile
Eskiden yoktu kuşum sengözlerimebaksanab
siteye ilk mesajım. herkese selamlar :)
kızlar büyük derdim var. gözaltı morlukları bugün okuduğum başlıkta dermarolleri keşfettim. siz kullanmışsınız. hayatımı zindana çeviriyor gözaltı morluklarım. 23 yaşındayım. zayıfladıktan sonra meydana geldi bu morarmalar. 4 senedir böyle. 4 sene önce 15 kilo vermiştim 3 ayda sıkı spor ve diyetle. estetik ameliyata ikna etmeye calısıyorum ailemi ki bugün dermarolleri keşfettim. ne dersin mor, gündüzleri yanma kızarıkllık hissi olan göz altlarımda işe yararmı dermaroller? kaç mm almalıyım ?
konuda bilgilerini paylaşan bana birazcık umut ışığı olan ablalarıma çok teşekkürler.
inş. ameliyatsız ucuza atlatırım bu belayı.
kızlar büyük derdim var. gözaltı morlukları bugün okuduğum başlıkta dermarolleri keşfettim. siz kullanmışsınız. hayatımı zindana çeviriyor gözaltı morluklarım. 23 yaşındayım. zayıfladıktan sonra meydana geldi bu morarmalar. 4 senedir böyle. 4 sene önce 15 kilo vermiştim 3 ayda sıkı spor ve diyetle. estetik ameliyata ikna etmeye calısıyorum ailemi ki bugün dermarolleri keşfettim. ne dersin mor, gündüzleri yanma kızarıkllık hissi olan göz altlarımda işe yararmı dermaroller? kaç mm almalıyım ?
konuda bilgilerini paylaşan bana birazcık umut ışığı olan ablalarıma çok teşekkürler.
inş. ameliyatsız ucuza atlatırım bu belayı.
P
papatya_84
Ziyaretçi
canlarım özellkle jayjay tşk ediorum :) ben 1,5 mm lk kullandım uzun süredir çatlaklarıma çok çok ii geldi mucize bir alet burayı okuyunca hemen gittigidiyordan 0,5 mm sipariş ettim zaten fiyatlar uygun tanesini 49 a aldım bide krem hediye etmiş aldığım hanım cidden jayjay sölediin gibi ilk uygulamada benmde morluklar gitti inş devam eder tatlım buarada kızlar güneşe çıkmamak gerekio hakkaten dikkatli olmak lazım
birde jayjay canım senn kremlernn adı nedr ??
birde jayjay canım senn kremlernn adı nedr ??
Slm, arkadaşlar, ben uzun süredir netten gerek forumlardan gerekse yabancı sitelerden cilt bakım aletlerini araştırıyorum.evet derma rollar da etkili bir alete benziyor, ama benim en çok dikkatimi çeken derma wand cilt bakım aleti... bir ara topshopta satılıyordu.. satışı kaldırdılar.. ebayda satılıyor.. bayağı güszel bir alete benziyor.. ciltteki ozonu açığa çıkarıyormuş.. gözaltı morlukları sarkmalar, kırışıklıklar, cilt lekeleri,sivilceler,sivilce izleri... özellikle uzun süreli kullanımlarda harika sonuçlar veriyormuş. Aranızda hiç bu derma wand aletini kullanan oldu mu acaba? yorumlarınızı bekliyorum..:)
P
papatya_84
Ziyaretçi
canım onu bende biliorum gg dada vardı biara güzellk uzmanı bi kadın satıodu hala varmı bilmiorum 250 yada 200 tl civarındaydı ama gerçekten değicek bir alet annemin bir arkadaşının var kadın taş gibi :) şimdilk derma roller bana yetio ama derma wand da alıcam ilerde :)
Sen gg'den 49'a dermorolleri kimden aldın? Ben baktım 65'in altında yok. Hepsi de aynı. Başka tipte olan yok mu acaba? Sen kaç mm aldın ve etkisi nasıl? Ben bi sitede daha gördüm. Çok daha iyi bir alete benziyor ama fiyatı yazmıyor. Bir de ev kullanımı için 02 mm olan öneriliyor. Akne izi için 1.5 mm öneriliyor ama profesyonel kullanım için yazıyor. Ayda bi uygulamadan bahsediliyor, burada her gün uygulama yapanlar var. Aklım çooook karıştı.bilmiyorumkismile Gece 1 den beri bu lanet pc'nin başındayım. Bana bi cevap yaz. GG'den bişeyler alıcam, ona da ayrı bi kargo ücreti ödemeyim.
mrb sen sanırım dermaroller kullanmış fakat sonuç alamamışsın ama ynede sormak istedim bende yüzümdeki çukurlar için almak istiyordum sence işe yaramazmı ne kadar süre kullandın fikrin nedir tecrübeni paylaşırsan sevinirim tşkOlmuyor. Gözaltlarımada 2 aydan beri kullanmama rağmen hiç bir gelişme yok. Boşuna heveslenmişim. Yine sonuç hayal kırıklığı. Keşke ufacık da olsa düzelme olsaydı ama hala aynı gözaltlarım. Gözaltlarındaki koyu halkalara hiç faydası yok. Nasıl geçireceğim şaşırdım kaldım
mrb, arkadaşlar.. bana da 1,5 mm derma rollerın uygun olacağını söylediler, ama ben tereddütlüyüm hala.. yüze kullanırken kan ya da kan noktacıkları gibi değişiklikler oluyor mu ciltte? ya da ne gibi değişikler oluyor kullandıktan sonra? örneğin ilk kullanımda kızarma ya da kan noktaları ertesi gün düzelme gibi mi oluyor? tabii bu sorduklarım yüz için.. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinecem.