- Konu Sahibi ferda_arda
-
yaşın çok genç canım sakın gözaltlarına hergün kapatıcı kullanma daha kötü olur gözaltların, en kısa zamanda doğru bakım yöntemleriyle gözaltı problemlerini gidermeye çalış ama her gün kapatıcı kullanarak problemlerini arttırırsın ve düzeltmek daha zor olur bu sefer.
Aaaaa :'( bilgilenirdiginiz icin cok tesekkur ederim ya ben hergun mutlaka evde tek basima olsam dahi fondoten + goz altina ve kapakarina kapatici kullaniyorum. İlerde daha kotu olcksam napmam ne kullanmam lazimki :-( bildiginiz biseyler varmi
ah canım benim sakın ama sakın yapma hem evdeyken bile kullanman yazık cildine. piyasada çeşitli gözaltı kremleri mevcut ama evde yapabileceklerin gözaltlarına patates dilimleri veya salatalık dilimleri koymak (kullanmadan önce buzdolabında tut ve soğuk olarak kullan) veya türk kahvesini şekersiz olarak pişir telvesini gözaltlarına maske olarak kullan veya bir pamuğu soğuk süte batırıp gözlerinin üzerine koy 10-15 dakika beklet ilk aklıma gelenler bunlar canım aklıma gelen olduğunda özelden mesaj atarım düzenli olarak uygula bunları
valla canım ben forumlarda marka yazıyorum yaaa bilmiyordum yasak olduğunu eyvahhcok tesekkur ederim ilginize gercekten,sagolun okuyunca baya mutlu oldumdun gece salatalik koymustum nemlendirici surdugum icin dusup duruyodu tavsiyelerinize uyucam bugunden itibaren. Yalniz ben suan yuzume hergun 3 urun kullaniyorum marka yasaktirda soyle soyliyim Saf ve temiz 3 u bi arada ve ayni markanin tonigi bide 24 saat nemlendirici kremini suruyorum sabah aksam. Baya bi etkisini gordum 3 gun oldu baslayali. Yuzumden memnunum sadece goz altim dikkat cekiyo orayida halletsem 0 makyaj yani.gerek kalmicak. Bu urunler hakkinda ne dusunuyosunuz sakincali degildir umarim :-\ sizide cok yordum kusura bakmayin :-*
valla canım ben forumlarda marka yazıyorum yaaa bilmiyordum yasak olduğunu eyvahhneyse olan oldu... kullandığın ürünlerin markasını özelden atarsan yorum yapabilirim bir de gözlerine salatalık dilimi veya herhangi bişey kullanacağın zaman önceden hiçbirşey sürme güzelce tüm cildini temizle bakımlarını öyle yap. düzenli yapmaya çalış olur mu
Ben de forumda eski sayilirimda gecen yillarda takiliyodum ara verdim simdi yeni uyeyim mesaj sayisi dolmadigi icin ozel mesaj atamiyorum dolsun mutlaka atarim. Kozmetik isminde bi sakinca yoktur galiba ya. Garnier in saf ve temiz 3 u bi arada. Yine garnier in mavi tonigi. Gozenek sıkılastırıcı ve nemlendirici. Duzenli yapicam ama hangisini yapsam hepsini yapsam nolurcabucak gecsin istiyorum
. garnıere devam et canım ama arada evde de kendi bakım maskelerini hazırlayabilirsin. eğer gözaltlarında morluk varsa patates dilimi koy bi süre bunu yap mesela 2-3 ay yap sonra kahve telvesi kürüne başla ona da en az 3 ay devam et acele etme düzenli bakımla herşey yoluna girecek :) yaşın çok genç olduğu için metobolizman hızlıdır hücre yenilemesi çabuk olur sende
valla hizli oldugundanmidir nedir cokta zayifim boy 1.60 kilo 47 ne yesem olmuyor hep sabit yada dusmeye el verisli artik eve yemeklik yerine kendime patates alacagim bugunden itibaren basliyim bakalim yol almk icin. Bu arada size cok tesekkur ederim :-*
:) rica ederim ben senin yaşlarında başladım göz altı ve cilt bakımlarına şu an yaşım 35 in üstünde ama nazar değmesin 25 görünüyorum :) ayrıca bakım konusundaki tecrüblerimi paylaşmak mutlu ediyor beni
Nazar degmesin supersinizbende oyleyim bisey kesfetsemde burda care arayanlara hemen formulu versem diyorum . Mesela 1. Kilo alma 2. Gogusler bunlardan pek umidim olmadigi icin bende bakıma sardım bu aralar. Bide sac rengimle ugrasiyorum. Sizin sayenizde bakımımı dogru yapmis olcam daha ne isterim
ay canım boşver yaş ilerledikçe kilolar da ilerliyor zaten ben de inceciktim üniversite yıllarında arkadaşlarım safinaz derdi :) ama şimdi 10 kilo aldım umarım yardımım dokunur çok sevinirim öyle olursa
Banada midende kurtmu var derlerdi. Dokunur tabiki patatesi dolaba koydum gunduzden. Yatmadan once yapicam bugun hastaneye gittim ve soylenen sonuc iyi gelmedi bana. Mutsuzum suan. K.k de sohbette olsa keske :-(
geçmiş olsun ciddi birşey yoktur umarım?
çok teşekkür ederim canım .bir derdim var bölümüne konu açtım canım burda kirlilik yapmiyim kısa ve öz zatenarkadasın biri baya moral verdi saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?