Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu,kırışık denemişdir süperrr..

Bende yaptim ama sanki gözümün altinda burnuma dogru nokta nokta belirgin biseyler oldu sanki eleyince pürüzsüz ama yakindan bakinca belli oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrhba cnm. bnmde göz altı morluklarım çok fazla ve bundan cok rhtsz oluorum bende. bu kullandıklarının miktarını yazarmsnz acaba yani ne kadar damlatıcaz yağlardan ölçüleri nasıl ????

bende oksizinc %40 ı tek başına banyolardan sonra gece yatmadan önce ince bi tabaka halinde tüm yüzüme sürüp yatıyorum. gayet başarılı.

bende oksizinc var %20 çinko oksit yazıyor onu sürüp üstüne badem yağı sürsem olur mu kızlar?
ya da yağı sürüp kremimi sürüyoruz? :S

iyiymis canim yarin alicam ve denicem deneyimimi paylasirim. bir de sabah ve aksambuz kompresi inanilmaz iyi.

Arkadaşlar uzun süredir yokum kusura bakmayın cevap veremedim sorularınız varsa yanıtlayabilirim
Merhabalar,

Uzun zamandır kadınlar kulübünü ziyaret ediyordum ama sırf şu göz altı morluklarım için evde yapabileceğim bir krem için üye oldum. Çünkü yıllardır her türlü kozmetik ürününü denedim. saolsunlar sadece güzel nemlendirdiler ama morlukları gidermediler.
Ferda_arda öncelikle paylaşımın için teşekkürler. senin çinko, hodan yağı ve jojoba yağı karışımın sonuçlarını merak ediyorum. ne kadar süredir kullandın ve nasıl bir sonuç aldın? bu karışımı sadece akşamlarımı kullanıyoruz?
Yardımcı olursan sevinirim.

Yorumlarını heyecanla bekliyorum:)

merhaba ben 21 yaşınayım ama maalesef kendimi bildim bileli göz altı moluklarım ve göz çevresi kıışıklıklarım var acaba bu krem ve dediğiniz yağlar bana da iyi gelir mi ki bu yağları aktardan mı bulabiliriz?

hodan yağını nereden alıyorsunuz acaba?internetten araştırdım kapsül şeklindeymiş..

Mrb benim de genetik cöküklük üstüne morluk var. Neler kullandim fayda etmedi. Bunu kullansam fayda eder mi acaba

kızlar gidin dermapen yaptırın bunların hepsi hikaye en son dermapen yaptırdım 4. seansımdayım daha iyi gibi şuan göz altım ama çok acıtıyo

cok olmus yazalı belkı gorursunuz bır umut :) bende kullanıcam çinko kremını ama ıcıne üzüm yagı cok etkılıyms onu katsam olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…