- Konu Sahibi ferda_arda
-
Arkadaşlar ben 30 yaşındayım göz çevevremde ince kırışıklıklar ,göz altımda da az da olsa morarma vardı.yeni bir karışım uyguyayayım dedim kendimi kobay olarak kullandım yani :)))ama sonuç mükemmel.
Çinko kremin içine jojoba yağı ve hodan yağı damlatıp her gece sürüyorum 3 günde kırışıklık ve morluktan eser kalmadıı.:))
herkese tavsiye ederim .ayrıca yüzüm içinde bi uygulamam var ondanda çok memnunum bunuda farklı başlıkla açıp sizinle paylaşacağım.
Hepinize sevgiler...
Merhaba benimde göz altında morluk var zararı olur mu kullansam ne zaman süreceğim gece mi gündüz müArkadaşlar uzun süredir yokum kusura bakmayın cevap veremedim sorularınız varsa yanıtlayabilirim
Benimde koyudur gözaltlarım.Kullansam faydası olur mu?Yag bezesi oluşturur mu göz çevresinde?Arkadaşlar uzun süredir yokum kusura bakmayın cevap veremedim sorularınız varsa yanıtlayabilirim
Merhabalar,Arkadaşlar uzun süredir yokum kusura bakmayın cevap veremedim sorularınız varsa yanıtlayabilirim
hodan yağını nereden alıyorsunuz acaba?internetten araştırdım kapsül şeklindeymiş..Arkadaşlar ben 30 yaşındayım göz çevevremde ince kırışıklıklar ,göz altımda da az da olsa morarma vardı.yeni bir karışım uyguyayayım dedim kendimi kobay olarak kullandım yani :)))ama sonuç mükemmel.
Çinko kremin içine jojoba yağı ve hodan yağı damlatıp her gece sürüyorum 3 günde kırışıklık ve morluktan eser kalmadıı.:))
herkese tavsiye ederim .ayrıca yüzüm içinde bi uygulamam var ondanda çok memnunum bunuda farklı başlıkla açıp sizinle paylaşacağım.
Hepinize sevgiler...
cinko kremi dediğiniz nedir acaba?
Mrb benim de genetik cöküklük üstüne morluk var. Neler kullandim fayda etmedi. Bunu kullansam fayda eder mi acabaBenim göz altlarımda da genetik olaak morluk varBen de Clinique'in even better eyes kremini kullandım baya iyi geldi. Ama senin karışım ekonomik olarak daya uygun sanki :) Kullanmaya yeni başlamışsın ben takipte kalacağım uzun süreli kullanımda da etkilerini paylaşırsan sevinirim.
cok olmus yazalı belkı gorursunuz bır umut :) bende kullanıcam çinko kremını ama ıcıne üzüm yagı cok etkılıyms onu katsam olurmu acabaArkadaşlar ben 30 yaşındayım göz çevevremde ince kırışıklıklar ,göz altımda da az da olsa morarma vardı.yeni bir karışım uyguyayayım dedim kendimi kobay olarak kullandım yani :)))ama sonuç mükemmel.
Hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?