Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu,kırışık denemişdir süperrr..

cnm çinko kremi 10 liraymış dogru mu OKSİZİNC % 40 oranlı karşılıyor mu yoksa..:26:

Bu arada karışımı mutlaka dene süper işe yarıyor ben çok memnunum.Kullandığım bir kaç şey var cildim bebek gibi oldu

Bu arada karışımı mutlaka dene süper işe yarıyor ben çok memnunum.Kullandığım bir kaç şey var cildim bebek gibi oldu

onları da anlat mutlaka tarifleri alıcam, ama simdi sen ilk iş bilgisayarı bebek gibi yap :)

sonra özelden mesaj atıcam sana

bugün karışımı yaptım bakalım
orjinal hodan yağı arıyorsanız markası doğaldan
ben aktardan aldım fiyatı 10

çinko kremini yüzümüzede kullanabiliyormuyuz lekelerin rengini açtıgı için pişik kremi sürerler ondada çinko var mesala.hodan yagına gelince etkisi geçicidir şöyleki ben yüzümdeki çukurlar için kullanmıştım önce çukurlar geçti gibi oldu dolgunluk veriyor çünkü içinde tuz var ama bırakınca eski haline geliyor yani kırışıklıktada böle bir etki olmuş olabilir.göz altı morlugu için arı sütüne e vitamini karıştırıp sürün demişti pervin dinçer bunu uygulayan varsada yorum bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
ve bugün denedim göz çevreme kremi sürdüm beyazlattı sanki göz kapatıcılıgı sürdüm inanır mısın akşama kadar beyaz gitmedi çok memnunumm göz kapatıcılıga gerek kalmadı

sizdeki morluklar belki de yorgunluk, uykusuzluk vs.ye bağlı olduğu için etki etmiştir. bende ırsi, üstelik göz altlarım çukur olduğu için çok yaşlı, yorgun bitik görünüyorum( Denediğiniz maddeler göz altı için güvenlimiymiş? Bir de kalıtımsal olanlarda etkili mi acaba? Ben şu anda göz çevremdeki güneş lekeleri ile uğraşıyorum. Onlar geçerse göz altlarım için üzüm çekirdeği yağını deneyeceğim. TV programında duymuştum. Her akşam göz altlarına uygulanıyormuş morluklar için. Tabii saf ve katışıksız bir yağ olması önemliymiş. Yoksa işe yaramıyor. Bir de şunu eklemek isterim. Çinko cilt için onarıcı, önemli bir madde. Göz altına iyi mi bilmiyorum ama cildi içerden de beslemek gerek. Çinko için her gün bir avuç kabak çekirdeği yenebilir. İncir, kayısı kurusu, fındık, ceviz, badem (kavrulmamış ve tuzsuz) gibi besinleri yemeyi de ihmal etmemeliyiz.

canım ben çinko kremini aldım ama aktara gidecek fırsat bulamadım. yalnızca çinko kremini kullansak etkili olmaz mı?

deneyen başka birileri varmı?

konuyu okuyunca etkilendim

Bende en kısa zamanda bu ürünleri alıp başlamayı planlıyorum. Göz çevreme hergün kapatıcı kullanıyorum çnkü. yaşım 22 .Başladığımda muhakkak yorumlarımı eklerim ben

paylaşımınız için teşekkür ederiz, miktarlarını da verirseniz seviniriz mesela kaçar damla yağlardan ekleyeceğiz?

yaşın çok genç canım sakın gözaltlarına hergün kapatıcı kullanma daha kötü olur gözaltların, en kısa zamanda doğru bakım yöntemleriyle gözaltı problemlerini gidermeye çalış ama her gün kapatıcı kullanarak problemlerini arttırırsın ve düzeltmek daha zor olur bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…