- Konu Sahibi ferda_arda
-
çinko kremi eczanelerde satılıyor 2- 3 liraya % 20 lik ve % 40 lık olanı mevcut ben % 40 lık olanı kullanıyorum.EC-czacıya çinko krem istiyorum demen yeterli.göz çevrende sıkıntı varsa mutlaka denemelisin.sevgilerr..
canm morlukların ne dereceydı keske resmını koyabılsen gercekten bızı sevındırırsın
Hayır canım bildiğin çinko kremi.Eczanelerde satılıyor ve fiyatı çok uygun.Oksitin , norveç balık yağı kremi var ondan mı bahsediyorsun:26:
Hayır canım bildiğin çinko kremi.Eczanelerde satılıyor ve fiyatı çok uygun.
Benim göz altlarımda da genetik olaak morluk varBen de Clinique'in even better eyes kremini kullandım baya iyi geldi. Ama senin karışım ekonomik olarak daya uygun sanki :) Kullanmaya yeni başlamışsın ben takipte kalacağım uzun süreli kullanımda da etkilerini paylaşırsan sevinirim.
Arkadaşlar ben 30 yaşındayım göz çevevremde ince kırışıklıklar ,göz altımda da az da olsa morarma vardı.yeni bir karışım uyguyayayım dedim kendimi kobay olarak kullandım yani :)))ama sonuç mükemmel.
Çinko kremin içine jojoba yağı ve hodan yağı damlatıp her gece sürüyorum 3 günde kırışıklık ve morluktan eser kalmadıı.:))
herkese tavsiye ederim .ayrıca yüzüm içinde bi uygulamam var ondanda çok memnunum bunuda farklı başlıkla açıp sizinle paylaşacağım.
Hepinize sevgiler...
Teşekkür ederim cnm.Her gece fındık kadar kreme 1 damla hodan 1 damla jojoba kat sür cnm.süpersinn cnm evde yaglar duruyor hemen çinko kremi alacagım.....peki ne kadar katacagım
Teşekkür ederim cnm.Her gece fındık kadar kreme 1 damla hodan 1 damla jojoba kat sür cnm.
süper bir bilgi canım tesekkürer..jojoba yağı ve hodan yağı aktardan alıyorsun sanırım hangi marka o yağların ? ona göre alalım malum sahtesi falan filan oluyor ya maazallah
hangi marka yağ almalıyız ki sahte olmayan markalar neler:26:
Teşekkür ederim cnm.Her gece fındık kadar kreme 1 damla hodan 1 damla jojoba kat sür cnm.
ama bi kabına döküp her gece sürsek olmaz mı öle kalmasın mı yoksa
Benim göz altlarımda da genetik olaak morluk varBen de Clinique'in even better eyes kremini kullandım baya iyi geldi. Ama senin karışım ekonomik olarak daya uygun sanki :) Kullanmaya yeni başlamışsın ben takipte kalacağım uzun süreli kullanımda da etkilerini paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?