Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu bıktım artık

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Göz altına bi çözüm yokmu kızlar ya ?? Almadığım kapatıcı kalmadı bi ton param çöpe gitti düşündükçe sinirden deliriyorum Doğal olarak salatalık çay denedim yok ya banamısın demiyo şimdi patatese başladım ama umudum yok nolur yardımcı olun çıldırıcam çok aşırı bi morluk yok bu arada ama var işte of

Canım, merhaba göz altı morlukları bazı rahatsızlıkların belirtiside olabilir. Sana tavsiyem bir kan tahlili yaptırman. Bende de morluklar vardı. Kan tahlili yaptırdım kanım ve demirim eksikmiş ilaçları kullanmaya başladım. Morluk falan kalmadı. Sende de öyle bir durum olabilir. Fazlada kapatıcı falan kullanma, onlar daha kötü oluyor. kışın kullanırsın ama yazın hiç tavsiye etmem. buz koyabilirsin. hem dirileşir, hemde morluklara iyi gelebilir. Ama kan tahlili yaptır derim.

haklısın aslından canım bi kere yaptırmaya gitmiştim doktor öteki gün gel dedi gitmedim gitseydim keşke.Benim bide alerjik bronşitim var nefes sorunu yani oda sebep oluyo olabilir.Ama bunları halletmek doktor doktor dolaşmak zor geliyo ya şöyle güzel bi kapatıcı olsa keşke

arkadaşlar benim göz altımda torba veya çok fazla kırışıklık yok ama morluk en büyük problemim uykusuzluk, çok bilgisayara bakmaktan daha da artıyor, DCL Peptide Plus Eye Treatment morluklar için bu kremi kullanan var mı? biraz fiyatı pahalı emin olmadan almak istemiyorum, bana morluklar için tavsiye edebileceğiniz krem var mı ? yardımmm lütfeeeen.

ben 24 yaşımdayım dr morluklarımın genetik olduğunu söyledi ama bakıyorum ne annemde ne babamda benmki kadar morluk var.
hayır bir de kapatıcı kullandığım zaman daha şimdiden ortaya çıkan kırışıklıklarım daha da belirginleşiyor :'(
morluklarıma çözüm bulsam kırışıklarım o kdar belirgin değil, ya da bu kırışıkları yok etsem kapatıcıyla morluğu idaret etsem. yani en azından birinden kurtulmaya razıyım (
kırışıklık için veya morluklar için bir çözüm önerisi olan yok mu??
hayır bi de bu yetmezmiş gibi bir de hala sivilce sorunum var,moralim çok bozuk(

Ben artık kapatıcı sürmek dışında bişey yapmıyorum canım...Çaresi yok maalesef ama dinlenmek uyku almak falan çok önemli benim tatil yapmadan önce daha fenaydı biraz azaldırlar şimdilik bakalım..
Bide geçen Melek Baykalın programında biri haşlanmış patates öneriyodu ama tam dinleyemedim.

Gözaltı morluğu K vitamini eksikliğinden oluyormuş yeşil çaydada varmış
Benimde mordu(r)
Zeytini acayip severim öyle böyle değil çerez gibi yerim yani..
Burdada bu morlulukla alakalı konu açtım o gün gözaltlarım keşler gibiydi
Sonra zeytine abandım ama bilerek değil sevdiğimden..
Sonra farkettim ki morluklar azalıyor
Netten araştırdım zeytinde K vitamini varmışşş!!!!
Yani morluklara iyi geldi ve baya bi azaldı sende dene derim.

Kendi kendimin doktoru oldum resmen

aa ciddimisin canım.Bende zeytin yerim ama öyle günde 3 tane falan sen ne kadar yiyosun?Bide yeşil-siyah farkeder mi?

YSL nin kapatıcısını iyi diyorlar kullanabilirsin.Kivi ve patates gözaltına koyup dene bakalım.Genetikse çaresi yoktur ama sonradan oluştu ise dr. a git bir nedeni vardır öğrenip çaresini gösterirler kurtulursun.

aa ciddimisin canım.Bende zeytin yerim ama öyle günde 3 tane falan sen ne kadar yiyosun?Bide yeşil-siyah farkeder mi?

3 tane mi
Eneee ben kaç 3 tane yiyorum acaba çerez gibi yiyorum dedim kızz
3 tane leblebi yer misin hayır dimi
Ben valla kahvaltıda baya yiyorum kahvaltı yapmayıp zeytin yediğimi bilirim düşün
Dün annem akşam yemegini hazırlıyor gittim mutfak masasına oturdum annemle konuşuyoruz sonra buzdolabından çıkarttım zeytinleribi tanede tabak aldım hem muhabbet ediyorum annemle hem zeytin yiyorum
Siyah zeytin yiyorum ben
Ama yeşilde severim
Hani bi laf var ya nefes alsın yeter diye
Bendeki versiyonu
Zeytin olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…