Annede bir namussuzluk olmadıkça calışmasa dahi devlet 6 yaş altı çocuğu anneye veriyor. Kendin de ya darp raporu al ya da videoya çek. Bugün işte 1 nişan 2024 günlerden pazartesi. Eşim bana şiddet uyguladı de. Buramı morarttı, şuramı kanattı de videoya net bir şekilde çek. Bunu da mümkünse çok güvendiğin birine at senin için saklasın(aileden olmasın dikkat et, sana mahkemede şahitlik edebilecek aynı zamanda olası vazgeçme durumunda bunu ailene eşe dosta göstermeyecek biri olmalı) senin telefonunda eşin fark ederse garanti siler çünkü. Telefonuna da kadesi indir. Şiddet anında direk polis çağır. Tutanak tuttur resmi delil olur elinde… cocuk anlatıyorsa baba vurdu anneye falan çocuğun videosunu da çek… zaten boşanma durumunda çocuk için ilk diyeceğin şey, eşimin şiddete eğilimi var. Bana yaptıkları ortada. Kanıtları da bunlar bunlar. Ben çocuğumun şiddet görebileceği birinin yanında kalmasını istemiyorum. Bir kızgınlık anında çocuğa da zarar verebilir. Ben kendimi savunabiliyorken bana bunlar oldu. Çocuğu babaya vermek demek, can sağlığını tehlikeye atmak demek. Benim şiddet gördüğümü görmesi bile çocuğumun psikolojisini çok kötü etkiledi. Vs vs… eşine de bir sana saydırırken gene anlat anlat videoya alıyorum de ve çek(gizli çekim delil kabul edilmiyor) ama çektiğini söylersen ve o devam ederse sövmeye onu da delil olarak sunabilirsin