Göz Çevresi Bakımı Göz altı kırışıklılarım çok şükür ki geçti!!

dışardan yapılan müdahalelerden daha çok, içten yapılanlar etkili olur bayanlar.
Süt'e bi çay kaşığı kuru maya karıştırın ve için. hem saçlarınız hem cildiniz için çok yararlı. Bi tarafımız şişmesin gibi sorular da belirmesin kafanızda, kuru mayada yağ ve karbonhidrat yok, aksine size enerji vereceği için diyet yapanlar için uygun birşey :)

merhaba arkadşlar benim bulunduğum yerde yaş maya yok acaba bu formülü kuru mayayla yapsam bir faydası olurmu dersiniz?daha önce bu şekilde deneyen oldumu acaba?

evet kızlar bende 1 kere denedim gerçektende yaş maya ile deneyim tavsiye ederim.yüzümün gerildiğini, gözeneklerin açıldığını ayrıca sanki pırıl pırıl oldu.

anladığım kadarıyla genellikle cildi kuru olanlar kullanmış bu maskeyi ama bence daha çok yağlı ciltler için uygun bi maske nerden mi biliyoum ben kendim kullanıyorum ve yağlı ciltliyim. bi kere cildin parlamasını önlüyo ( yağlı ciltli insanların cildi zeytin yağı sürmüş gibi parlat bazen özellikle yaz mevsimlerinde) sonra pürüzsüz yapıyo cildi toparlıyo botox etkisi yapıyo yani. ferah dinç bi yüzünüz oluyo çok güzel yani:..

ha bu arada kahve ile yüzünüze yapacağınız hafif masajda mükemmel sonuç verecektir.

eğer yaşmayalı bu karışımı yapamıyorsanız şunu deneyebilirsinz..
kenidiminde ara ara yaptığım bi maskedir. mayalı maske gibi cildi toparlar ve botox etkisi yapar

1 yumurtanın sadece beyazını 1 kaba alın üzerine 1 çay kaşığı şeker dökün karıştırın.
sonra hbu karışımı yüzünüze sürün. yumurtanın beyazı cildi toparlarken şekerlerde peeling etkisi yapacaktır. ( ha bu arada şekerler erimiyo diye dert etmeyin erimemesi lazım zaten.)

ben bügün yaptım yuzumu cook guzel yaptı ama gozlerımde tık yok surerken hatım ındırdım resmen:) ınsalah olur ya off sıkıldım artık bunlardan

Bunu bir kenara not edeyim on yıl sonra kesin lazım olur:teytey:

Çok çok teşekkürler paylaşımın için!

bende denedim maskeyi. uyguladıktan sonra belirli bir yumuşaklık hissetmedim cildimde, sadece ferahlık hissi uyandırdı. bir başka yerde anlatılan şeker, yumurta akı karışımını (ben limon suyuda ekledim) daha çok beğendim. cildim yumuşacık oldu ve pürüzsüz.

ama elbette her bakım kürünün devamı çok önemli. ben bu maskeyi ve diğerini haftada bir kez uygulayacağım. gelişmeleri bende aktarırım.

selam kızlar maskeyi deneyip memnun kalanlar buraya yazsınlar, ben bu topiğimi unutmuşum gerçekten. bebeğim oldu şimdi ilgim başka taraflara kaydı haliyle. hamileliğim süresince mayanın kokusu iğrenç geldiği için hiç yapmadım maskeyi, doğumdan sonra geçenlerde denedim, sonuç yine aynı mükemmel etki! umarım deneyen herkeste aynı sonucu verir.

yazı uslubunuz cok guzel, hem okudum hem guldum:) deneyelim bi bakalım:)

arkadaşlar bende uyguladım maskeyi çok kokuyo...gündz uygulamıştım oruç olduğum için baya kötü oldum.iftardan sonra uygulayacam ilk seferde pek bişi anlamadım bend e baya kırışıklık var göz altı ve dudak çevreemde etkisi olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…