Göz Çevresi Bakımı Göz altı kırışıklılarım çok şükür ki geçti!!

merhaba siz bu konuyu yayınlayalı baya olmus ama ben yenı katıldım bu steye.. yazdıgınız maske tarıfını denedım ancak size sormak istedıklerım war :)
---maskenın kıvamı ölculer dogrultusunda koymama ragmen sıvı oluyor.. yoksa dogrusu katı olmayan bır kıvam mı ?
--- birde maskeden sonra yüzümü nemlendiriyorum ama (zeytinyağı ya da krem ) hafif bır kasıntı oluo normal mı acaba ? bu arada bugun 2. kez yaptım herhangı bır sorun yasamadım devam edıcem :) ben 25 oldum bu sene bıraz war kıırısıklıklarım ve takıyorum acıkcası .. inş benm de gecer .. tesekkurler bu orjınal tarıfın için .. ilerde yıne sonucu bıldırıırım. sımdılık grsrz :))sempatiksalakcinni

ya ben bunu denedimde maya evet geriyor ama böyle canlı esnek bi durum olmuyo

kiraz suyundan sonra bu yöntemi kullanmışsanız kiraz suyuyla kırışıklıklar geçici olarak mı kapanıyor diye düşünmeden edemedim. bilmiyorumkismile

bu yöntem daha etkili gibi geldi.peki birer kaşık denmiş yetiyor mu tüm yüze birer kaşık?yani mayanın fazlalaştırma özelliği falan mı devreye giriyor?benim çok iğrenç bir cildim var yapı olarak yani..
yaş 26 ama gülümsemek,mimik ve beyaz tenli olmaktan dolayı güneşte gözlerimi kısmaktan kaz ayakları çoğaldı.. aslında bu genetik te birşey çünkü abimde de var ama kaz ayağı.. ikimiz birlikte aramadığımız çözüm kalmadı.. komik ama hemoroid kremini de duyduk denedik şahsen ben işe yaradığını düşünmüyorum,abim de..
ben şimdi bu karışımı uygulayacağım umarım artık kurtulurum..ben de aynen sizin gibi kendi yaşıtlarım,benden büyük kişilerle kıyaslama yapıyorum ve cildimden iyice nefret ediyorum. zaten uçuksuz,yara beresiz günüm geçmiyor, aşırı hassas bi de bu ekleniyor üstüne.. daha da beter hale geliyor..bir ara psikolojim bozuldu bozulacak abime dedim hadi gidelim botox yaptıralım diye akannehir sonra da dedim boşver abi doğal yol bulalım biz..para harcamayalım dedim kaydirigubbakcemile3

eveeettt bu karışımı deneyebildim sonunda..
sanırım ben sütünü biraz fazla kaçırdım benimki bahsettiğiniz kıvamda olmadı.
azıcık suluydu ama ben yine de sürdüm yüzüme şapır şapır döke döke kaydirigubbakcemile3 20 dk beklettim söylendiği gibi ve botox moduna geçtim valla olmıcak diye korkmuştum ama hehe :Saruboceq: yıkadım ve şuan zeytinyağı ile nemlendirmeye geçtim.. ilk uygulamam ve memnun kaldım etkisinden.. devam edeceğim..

bende denicem inşş.. maya ane sütnü bile artrıyormuş.. ama ben içemdim..iğrenç bir tadı vardı(

deneyenler sonuçlarını yazsınlar lütfen.

eşim denedi ama maya kızarıklık yaptığı için bıraktı.

herhalde eşimin cildi hassas cilt :)

bende merak ediyorum tam olarak sonucu denemek istiyorum ama benmde cildim çok hassas korkuyorum zararı olur diye

konu unutulmus ya yazın hadi denyenler ne olur korkuyorum yüzme uygulamaya

yani ben yaptım 10 gün falan benim cildim hassas belki ondandır..göz altım pul pul oldu...korktum bıraktım

başka dneyen yokmu arkasalare ben 2 kere denedim daha bir gelişme yok ama bugun günes kremi almaya gittiğimdeki oradaki bayan bana kırısıklar asla gecmez dedi ne yaparsanız yapın dedi

arkadaslar ben baslayacam maya kürüne. 31 yasindayim yuzumde sarkmami bilmiyorum hafif asik surat ifadesi olustu birde gozlerimin onu kirisik gibi. Cildim kuru sayilir devamli nemlenmeye ihtiyaci var. yuzumun toparlanmasina ihtiyaci var arti beyaz tenliyim ve kizarikliklar olusuyor. Lutfen bu konuda aydinlatin uyarmi uymazmi tavsiyelerde bulunun. Konu sahibi arkadas yazarsanda sevinirim. Selamlar

cnm bende de aynı problem var..tavsiye üzerine dr.muradın ürünlerini kullanıyorum 1 haftadır benim morluk problemim de var tabii valla çevremdekiler kırışıklıkların ve morlukların açılmış diyor.

bende çok müzdaribim göz altı çizgilerimden yaşım 28 ama mimik ifademden dolayı çok çabuk kırışmaya başladım ve moralim çok bozuk hergün aynada inceliyorum bisürü kremler aldım nemlendiriyo ama bilmiyorum maya maskesi inş işe yarar cidden geçiriyomu senağlama

ben 3üncüye uyguladım daha erken bisey sölemek için ama mayalı maskeyi yıkadıktan sonra zeytinyagı sürüyoz ya işte bana hemen 1 haftada sivilce yaptı alnıma simdide ben oraya takıldım aynaya bakıp duruyorum of bi gecse su göz altı kırısıklarım kızlar deneyenler mutlaka aydınlatsın bizi ne olur

evet demin denedim ve bir degisiklik goremedim ama ilk denemem bu hafta iki sefer yine yapacam gelismelerden haber veririm. Bu arada cildim beyaz tenli ve ince goz altlarimda guldugum zaman cizgiler fazla olusuyor biraz sikilastirsa yeter benim icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…