Göz Çevresi Bakımı Göz altı kırışıklılarım çok şükür ki geçti!!

yanak bölgemde yok çok derindeğil ama kırışık görünümü var.cildim çok nemsiz...sivilce vardı yüzümde sabun kullmıştım avonun yüüzmü mahvetti.sivilcede gitti cildimi iice kuruttu.

nesmekaya sen botox mu yaptırdın kı??
hayırr, şu an derin kırışıklıklarım yok;ama ilerki yıllarda düşünürümm,otla çöple uğraşamam,botoksun kesin ve etkili çözüm olduğunu düşünüyorum....

yanak bölgemde yok çok derindeğil ama kırışık görünümü var.cildim çok nemsiz...sivilce vardı yüzümde sabun kullmıştım avonun yüüzmü mahvetti.sivilcede gitti cildimi iice kuruttu.

yazık sana yaa...........Sana bir krem önerebilirmm:SHISEİDO Bio Performance Super Eye Contour Cream

Ben bir teşekkür beklerken sen araştıramk yerine hazır cevap bekliyosunn..netten araştırabilirisinn saryaaaa....

saryaacım benım yanak bolgemde cok ınce cızgı var yanak bolgem derken ıkı tarafta oluo ya mımık kırısıklıklıgı ben bu kıs mezolift yontemını uygulatıcam sende dene ıstersen

duymuştum bu maskeyi ama denemek bir türlü nasip olmadı kızlar en kısa zamanda ben de deneyeceğimmmm ve yorumlarımı da yazacağımmmmmmmmmmm aklinialirimsmile

merhaba,bende 23 yaşındayım ve göz altımda sonra alnımda birde yanaklarım oldukça dolgun ondan mı kaynaklandı bilmiyorum ama burumka yanağım arasında çizgiler var,şimdiden kırışmaya başladım benden 2 ve 5 yaş büyük ablam var onlarda bnm kadar kırışıklık yok, bende mi anormallik var bilmiyorum ama gerçekten üzülüyorum pahalı ürünlere verebilcek param gerçekten yok, şu mayalı maskeyi uygulıycam inşlh işe yarar ,farklı önerileriniz varsa benim için gerçekten çok değerli olur ,teşekkürler..

Konuyu açan arkadaşım,hemşehrim paylaşımın için teşekkürler ama bu değişimde marifet bence zeytinyağında !

Zeytinyagı gercekten bı mucıze.dogum sonrası emme sonucu olusan gogus uclarımdakı gergınlık acı ve kızartıyı en pahalı meme bası kremlerı bıle gecırememıstı ta kı zeytınyagı deneyene kadar,çok çok memnun kaldım,zeytınyagını her yerımızde kullanabılırız sac,goz cevresı,meme ucu,yuz dusunebılecegımız her yer :) Ayrıca goz cevresı formulü için tesekkurler mutlaka deneyecegım cunku bebışıme bakmaktan kendıme bakamaz oldum bu ara ve kılom kalmamasına ragmen gobek cevrem için spor,cesıtlı cılt bakımları ve tabıı kı sac bunlara tekrar baslamanın zamanı geldı dıye dusunuyorum...ıns formul bende de etkılı olur,bu ara goz cevremde uykusuzluk ve yogun bebiş bakma temposundan olusan kırısıklıklar rahatsız etmeye baslamıstı benı,tekrar tesekkurler...son bısey daha ben de hodan yagı duymustum bır uzmandan kırısıklıkları ütü gıbı acıyormus,o derece yanı,onu da denemek istiyorum aktarlarda 16 mılyon gıbı bı fıyatı var(kayınvalıdemın uzerınde deneyecektım ama kısmet olmamıstı sımdıye kadar,dolayısıyla sımdı kendı uzerımde deneyecegım :)

Harıl harıl bir göz altı kremi arıyordum,kimisi çok pahalı kimisine güvenemiyorsun ..bakalım deneyelim,görelim..teşekkürler..

Bir de gulsuyu gercekten mukemmel cılt ıcın bılmeyenınız yoktur,gozeneklerı tamamen kapatıyo,tonık ıcın para harcamaya gerek bırakmıyor,gulsuyu sonrası cılde dokunuldugundakı hıs mukemmel,hem yumusacık hem sımsıkı bır yüz :)

Kızlar öncelikle burda kırşıklıklarla ilgili ilk mücadelemi anlattım;

http://www.kadinlarkulubu.com/goz-c...yemediginiz-hic-biseyi-yuzunuze-surmeyin.html

.... ve kiraz suyunu buldum. uzun bir süre idare etti fakat kiraz mevsimi de bitince yeni bir çare bulmak zorundaydım ki onu da buldum; :hooray:

• 1 çay kaşığı yaş maya
  • 1 çay kaşığı süt (Haftada 3 gün) sengözlerimebaksanab
  • 1 çay kaşığı bal

Hepsini bir güzel karıştırıp kötü kokulu bir kıvam elde ediyorsunuz.(Kokusu cidden çok kötü, fakat sonuç mükemmel!!) Yüzünüzün her yanına ve en önemlisi göz çevrenize, göz kapağı ve göz altı dahil sürüyorsunuz. Karışımı mimik yaparak sürmeyin çünkü ne yaparsanız yüzünüz o şekilde kalıyor diim ben size hahahhaa şaka şakaaaa :roflol: Bunu neden söyledim çünkü o kadar olmasa da cidden çok etkili bir karışım ve sürerken kırışıklı bölgeyi yanaklarınıza hatta kulaklarınıza doğru yumuşakça ittirerek sürün, ama sakın tahriş etmeyin, bastırmayın, zira malum göz çevresi çok hassastır. Sonra yatın uzanın anacım gözlerinizi kapatıp, 20 dk. hayal kurun..
20. dk. sonunda yüzünüzü güzelce yıkayın veee (bunu da ben buldum ve en az 2 hafta denemeden de açıklamak istemedim kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim diye kendimi denek olarak sundum) ZEYTİNYAĞ kızlar! Yani deneyenler vardır mutlaka ama birkaç yerde yağ bezesi falan yapar sakın sürmeyin diye yazılmış, ben yerinmedim denedim valla sonuç mükemmel. Bir zeytinci kızı olarak zeytinyağından görmediğim fayda yoktu bir de bu eklendi. Biz Gemlikliler oramıza buramıza, heryerimize zeytinyağı süreriz zaten.. sırnaşık şey
Zeytinyağını göz çevrem hafif nemliyken sürdüm maskeden sonraki sonuca emin olun ki inanamayacaksınız. Fakat ben gün içinde birkaç defa zeytinyağ ile nemlendiriyorum göz çevremi çünkü namaz kılıyorum ve her abdest alışımda yeniden nemlendiriyorum. Siz de yatmadan önce yüzünüzü yıkayıp, temizleyip, göz çevrenize zeytinyağ sürün. En yoğun nemlendiriciden daha nemlendirici. Bu arada maske haftada 3 kere yapılacak 3 ten fazla yapmayın. Suna Dumankaya'nın maskesi valla ben accayip memnun kaldım ilk yaptığım anda botoks yaptırmışım gibi toparlandı göz çevrem hatta ilk seferde yok oldu kırışıklıklar. Fakat gene çıkmasınlar diye haftada 3 kere yapmaya devam edicem kızlar ben. Hadi bakalım sıvayın kolları, bir de bunu deneyin..
Sakın yüzünüze o kimyasal dolu kozmetikleri sürmeyin ve tanıyanlar bilir, benim felsefemdir;

Yemediğiniz hiç bir şeyi yüzünüze sürmeyin!!
sengözlerimebaksanab

bende bugün maya aldım deneyeceğim bu karışımı ben 22 yaşındayım çok şükür kırışığım falan yok sadece gülünce oluyo ben bunu yanağımdaki izler için denemek istiyorum inş faydalı olur bende namaz kıldığım için kuruyo bazen ama gerçek zeytin yağını nereden bulacağım göz altı kremide kullanmıyorum arada yüz kremimden sürüyorum iyi değil biliyorum ama başka sürecek bişey yok elimde buğday yağıyla idare etsem olurmu acaba merak ediyorum yaşıma uygun bi krem alana kadar:44: :44: :44:

Merhaba ben 30 yaşındayım göz altlarımda birbirine paralel iki ince çizgi var gülünce ve mimik yapınca daha belirgin oluyorlar. Kolajen dolgulu göz altı kremi kullanıyorum çizgileri çok az yumuşatıyor ama çizgileri yok etmiyor ya da geriletmiyor. Bu verdiğiniz tarifi bende en kısa zamanda deneyeceğim sonucu yazarım. Tavsiye veren arkadaşa çok çok teşekkürler.

bir gemlikli olarak konu sahibi arkadaşımı tebrik ediyorum,gerçekten çok yararlı bir paylaşım.daima zeytinyağını savunurum saça,cilde,vücuda,tüm organlara faydası saymakla bitmez.ayrıca hipoalerjenik olduğu da kanıtlanmış,korkmadan uygulayabilirsiniz bayanlar,yalnız aşırısına kaçmadan aman diyeyim.

Bu tarifi hem annemin yüzünde hemde kendi yüzümde uyguladım. Evde bal olmadığı için kullandığım karışım da sadece maya ve süt var. Arta kalan karışımı ellerime sürüyorum kuruduktan sonra ılık suyla yıkıyorum. Sonuç mükemmel yumuşacık yapıyor ve sanki cildimi beyazlatıyor. Sonunda da bir kaç damla zeytin yağını kullandığım nemlendiriciyle karıştırıp yüzüme sürüyorum cildim son 1 haftadır daha parlak, daha gergin ve çok sağlıklı görünüyor. Paylaşım için teşekkürler.

X