Göz Çevresi Bakımı Göz altı kırışıklıkları için ceviz yağı

cevizyağı gerçekten faydalımı ben 30 yaşındayım ve gözaltım ve çevresinde ince çizgiler oluştu. aynaya bakınca kendi daha yaşlı hissediyorum.denemek istiyorum ama ne kadar fayda görürüm bilmiyorum.

Kızlar yaklaşık 1 haftadır göz çevresine felaket takmış durumdayım,25,5 yaşındayım :))) ve artık güldüğümde gözlerimin etrafında kırışıklıklar oluşuyor ve torbalanmalar...Kafayı yiycem,yaşlanmaya başladım
İnternetten,forumlardan krem araştırıp durdum birinin iyi dediğini diğeri onaylamıyor,kafam allak pullak oldu,bende gittim bugün bütçeme uygun bir göz çevresi bakım kremi aldım(Neutrogena Radiance Boost Göz Kremi) Artık cildimle daha fazla ilgilenmem gerektiğine karar verdim.

Yaş maya gözlere nasıl uygulanıyor,hazılanışını ve tarifini söylermisiniz ? önce onu uygulayayım,çünkü elimde var,cevizyağını da aklımda bulunduracağım.

''papatyayı kaynatıp süzüp buz kalıplarına koyup donduruyorum sonra çıkarıp göz çevremde yavaş yavaş gezdiriyorum morluk falan kalmıyor istersen bir dene hiç bir yan etkiside yok''

'' salatalığı rendeleyip buz haznelerine yerlestirin.donduktan sonra cıkarın ve eriyene kadar göz çevrenize kompres yapın.bunu hergün yapın.sıkılaştıgını hissedersiniz.kırısıklık diye birşey olmaz.''

Bunlarıda forumda okumuştum,aynen kopyalıyorum,belki deneyip faydasını gören olur.

merhaba arkadaslar
ben de bıraz once cevızlerı kırdım yagını cıkartıp surmeye calısacagım tavsıye ettıgınız gıbı, bakalım neler olacak

ben daha 20 yaşındayım.bnde kaz ayağı falan yok da gözümün alt kısmı kırıştı ya hele gülerken falan gözlerim daha da kırışıyor..bu ceviz yağı gözün hemen altı için de iyi gelir mi ki?o bölgeye kullanıp da fayda gren oldu mu acaaba

28 yaşındayım sanki son bir aydır göz altımda hafif bir çizgiler oluştu ve bir aydır da salatalık maskesi yapıyorum akşamları da yatarken badem yağı sürüyorum henüz bir faydasını göremedim az mı gülsem acaba :))

hala deniyo musun ceviz yağını gerçekten faydalı mı. enemeye değer mi.

bitkisel olan ürünlerin kimyasal içeriklere göre yararının olduğunu bitkisel ürün, kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye edebilirim

Bilgiler çok güzel paylaşım için teşekkürler.Bir süredir doğal ürünlere dönme düşüncesi içindeym kozmetikler fos çıktı.Üşenmezsem inş.bu reçetelerle başlayabilsem.Bazen krem sürmeyi bile unutuyrum bir düzene koyabilsem keşke bu durumu...Kendime zaman ayıramama durumumu yoksa üşenmemi bilmiyorum.........

himalaya tuzu ilk kez duydum kullanan var mı? gerçekten işe yarıyor mu acaba?
bende de genelde mimik kırışıkları mevcut.

tam suan makyaj yaptım ve gözümün altındakı kırışıklıklar moralımı sıfır yaptı pudradan mı bukadar bellı oldu kızlarrrr cevız yağı işe yarıosa hemen baslıcammmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…