Göz altı dolgusu hakkında

cimenyy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
10
4
38
Merhabalar,

Burada da, internetin çeşitli köşelerinde de çok fazla yorum ve yazı okudum. Sonunda cesaret edip yaptırmak için gittim ve doktor göz altının en riskli bölge olduğunu, dolgunun komplikasyon yapma olasılığının yüksek olduğunu ve eritmek gibi işlemlerin daha da bozacağını söyledi. Benim göz altı derimi sanırım ince ve damarlı buldu. Tabii sonuçta riskleri söyleyerek bana bıraktı.

Zaten çok moralim bozuldu ve sırf görüş almak için bir doktora daha gittim, her ikisi de estetik cerrah, bilinen ve İstanbul'un güzide yerlerindeki doktorlar. O ise göz altı tipimin tam dolguya müsait olduğunu çok memnun kalacağımı söyledi.

Ben bu dolguyu göz altı morluklarına pek çare olmadığını bilerek çöküklük için yaptırmak istemiştim. Daha sonra Dr. Ozan Bitik diye Ankaralı bir doktorun blog sitesinde göz altı dolgusunun FDA onaylı olmadığını, hatta çok nadiren olsa da görme kaybı gibi yan etkileri de olabileceğini yazıyordu.

Uzun uzun yazdım çünkü ben gerçekten bu konuda deneyim yaşayanları, kendi doktorlarının ne dediğini çok merak ediyorum. O kadar sık yapılan bir işlem ki bu kadar risk barındırıyorsa nasıl domates peynir gibi uygulanıyor meraktayım.

En çok şikayet de mercimek gibi şişmeler, ödemler üzerine internette. Yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum. İlk doktor çok net şekilde beni caydırmasına rağmen göz altı çöküklüğümle bir ömrü geçirebileceğimi sanmıyorum, çok moralimi bozmaya başladı, ki bu daha başlangıç yaşlandıkça daha da çökecek o zaman ne yapacağım

ben 2 kere yaptırdım ilkinden cok memnun kaldım ama ilk yapılan dolgu her zaman cabuk erir o yüzden 1-2 ay kadar dayandı.
benimde gözlerimin garip çukurluğu olduğu icin Cağla Şıkel gibi dümdüz bir göz altı yapamıyorlar, göz pınarına kadar giremiyorlar ama bence her türlü cok fark ediyor. İyi yönde.
Farklı DR görüşü almanızı öneririm. Dudak dolgusundan sonra En cok yapılan Dolgulardan biri. Juvederm ve Teosyal markalarının Göz icin ayrı dolgu çeşitleri bile var...

Kardeşim burun estetiği olunca göz altlarına da karnından alınan yağdan dolgu yaptı doktoru. Sanırım en sağlıklısı bu.. Zamanla değişim, erime..v.b.. Şeyler de olmadı.

Ben yaptiriyorum ve cok memnunum.Yuzumdeki en guzel,en sevdigim estetiklerden biri diyebilirim.Ben bi komplikasyon yasamadim ama yasayanlar vardir mutlaka.

Kardeşim burun estetiği olunca göz altlarına da karnından alınan yağdan dolgu yaptı doktoru. Sanırım en sağlıklısı bu.. Zamanla değişim, erime..v.b.. Şeyler de olmadı.

yağ enjeksiyonunu da yeni yeni takip etmeye başladım gene bu forumda ama ondaki memnuniyet miktarı daha da az diye yazılmış hep. biraz daha araştıracağım ben de, umarım bir cevap olur çok saçma bu devirde bu çözümsüzlük

.
3 sene oldu kardeşime yağ dolgusu yapılalı ve hala aynı güzellikte. Diğer maddelerle yapılan dolgular kılcal damar kanaması ve erime yapabiliyor. Umarım istediğiniz gibi olur.

lütfen gözaltı ısık dolgusu yaptırmayın ya para tuzagından başka bir şey degil her seyden önce göz cok hassas bi bölge ben hic memnun kalmadım igrenc bi sey orda bariz bir şey oldugu dokununca hissediliyor asırı rahatsız bir his ve erirken anormal duruyor

Bende gözaltı ışık dolgusu yaptırdım 1.5 yıl önce ..torba gibi oldu..tuhaf bir görüntü..dr eritti ama tamamı erimedi..doğru bulmadım bu işlemi

Bende yaptırdım ama memnun kalmadım ışık dolgusundan,1.5 yıl önce eritti dr ama hala erimeyen kısımlar var..dermatologum kalır bu kadarı erimez dedi,çağla şıkelin ki full dolgu yanak,gözaltı,nazolabial..doğal durmuyor hiç videolarında belli tuhaf çağlanınki..

Herkese merhaba,
Ben 07.07.2020'de Ankarda'da Dr. Muhittin Eski hocamıza güvenerek gözlaltı ışık dolgusu yaptırdım. Bin pişman oldum. Yüzüm aşırı şişti ve ağrıyor. Müthiş bir ödem yaptı. Ben 1 ml. isterken o bana sadece 2 ml. ile çalıştığını daha az miktar yapmayacağını söyledi ve beni yanlış yönlendirdi. İşlemi yaptırıp çıktığımda sadece göz alışık dolgusu değil aynı zamanda yanaklarımında aşırı şiştiğini gördüm. Ödem onlar iner dendi. Sanmıyorum ki insin . İşlemden sonra hemşiresi Özlem hanımı aradım, çok şiştiğini ve ağrıdığını söyledim. Birşey olmaz hocaya sorayım sana döneceğim dedi. Hocaya yazdım. O da sadece buz koy yarın gel tekrar bakalım dedi. En azından iletişim kurabildim. Bazı doktorlarda bu da yok. Neyse ertesi gün gittim ilgilendi. Geçer iner dedi. İlaç almamı söyledi. Bekliyorum inecek inşallah. Hala aşırı şiş ve ağrıyor. Berbat durumdayım. Hem sağlığımdan oldum hem de paramdan. Siz siz olun doktorlara para kaptırmayın. Ufak tefek yaşlanma izleri sizin sağlığınızdan değerli değildir. Bu da bana acı bir ders oldu. Bunu size yaşanmış bir deneyim diye benim yaptığım hataya düşmeyin diye yazıyorum.

Geçmiş olsun öncelikle(beğenmediyseniz eritilebilir dolgular kullanılıyor..hangi marka dolgu kullandi biliyormusunuz?? Bana 1cc juvaderm kullanılmıştı..o kadar çok gelmiştiki torba gibi olmuştuEritti eritme parası vermedim tabiki,paramıda geri aldım..tüketici hakkı diye birşey var..siz ne kadar ödediniz??

Bence sizde yanak+ gözaltı ışık dolgusu var..2cc yi ancak böyle bitirebilir...ben hemen erittirdim,nasıl dokuda ödem oluşacak?? Ayrıca buz kompres önerilmez dolguda...bende kanülle yapılmasına rağmen ufacık morluk olmuştu,buz konulmaz demişti,çok çok az kaldı bende dolgu malzemesi %100 erimiyormuş,kimse belli olmuyor dedi ama ben farkediyorum masaj yapıyorum

ne alemdesiniz su an acaba

ben de yaptırdım tam bi yıl oldu, daha duruyor azaldı ama 12-18 ay demislerdi bi kaç ay sonra yeniletirim galiba. ben çok memnunum çok fayda etti. göz altinizn nasıl olduğu onemli benimki çok cokuktu çok iyi oldu.
bi gozum morardı yaptıktan sonra kanama oldu yapılma ananda zorladı biraz ama digeri dümdüz ne şişme ne morarma oldu ama geçiyor zaten o bi haftaya

Çok gecmis olsun ama bir doktorun minimum 2ml demesi ne kadar doğru? Ben tr'de degilim ama burdaki doktorum ve cogu doktor 2 aşamalı yapiyolar. Çok dolarsa kotu duracağı icin. Ilk dolduruyor 2 hafta sonra gidiyosun nasıl göründüğünü soyluyosun daha fazla ihtiyacın varsa dolduruyor tam sislik morluk inmiş oluyor, yüzünde alismis oluyorsun sen de ücrete dahil zaten.bi kerede şişirip bırakmadan daha iyi bi yöntem bence. Az dolgunun caresi var ama çok olunca geri donmesi çok zor oluyor. Benim sag gözaltıma 3unku kez doldurdu morluklardan sonra azaldı diye. çok yanlış yapmış ben daha fazla istedim hatta olmaz dedi doktorum asiri dolarsa kotu gorunur dedi.

Benimde 2 aşamalı yapıldı..1cc bile olmadı toplamda sonuç korkunç oldu..yaşlılarda oluşan torba gibi oldu..sonra erittik ücretimi de iade aldım,eritmeyede para vermedim..

çok geçmiş olsun herkesin göz altı yapısının bu işleme uygun olmaması bir yana, genel olarak da komplikasyon riskinin çok yüksek olması bu tekniği artık gözümden tamamen düşürdü. yağ enjeksiyonu da hala gelişim aşamasında bence, güvenip hemen yaptırılamaz sonucu çıkarıyorum okuduklarımdan. göz altı için daha gelişkin bir dönemi beklemek zorundayız sanırım.

mesela benim gittiğim doktora sonra arkadaşım da gitti, bana hiç umutlu konuşmayan doktor ona göz altına biraz yapabilirim demiş. sanırım göz altı derisi çok ince olup damarları çok görünenler kesinlikle uzak durmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…