Göz altı dolgusu hakkında

sakın yaptırmayın en çirkin haliniz bile eminm daha güzeldir. çok riskli işlemler. ben yaptırdım çok mağdurum bunalıma girdim mosmor kamyon çarpmış gibi. aynaya bakamıyorum :KK43:( düzeltemiyorlarda insan içine çıkamıyorumm. allah onları bildiği gibi yapsın.
Nerede yaptırdınız??benimki de tam bir faciaydı torba şeklinde👎🏻👎🏻Morluk geçer emin olun 1 haftaya ama dolgu tam eritilebildimi??

Kesinlikle yaptirmayin diye yazilmis ben bu sitede yillar once de okdugumda onu yapmayin bunu yapmayin vs yazilardan etkileniyordum ama oyle degil goz alti isik dolgusu eger uygunsa yapilabilir .ama iyi doktora gidin tabi gozumun alti bi sikinti yok resim lik bisey yokki normal duruyor cok merak ediyorsaniz ozelden tlf atin gonderim dr bulent bagci insatgaramdan bakin .gittigim 3doktorda kotu yapmadi ama bulent bey baska teknikle yapio ama bakip soyler zaten durust bir bey ve cok efendi sallamaz sizi

Kesinlikle yaptirmayin diye yazilmis ben bu sitede yillar once de okdugumda onu yapmayin bunu yapmayin vs yazilardan etkileniyordum ama oyle degil goz alti isik dolgusu eger uygunsa yapilabilir .ama iyi doktora gidin tabi gozumun alti bi sikinti yok resim lik bisey yokki normal duruyor cok merak ediyorsaniz ozelden tlf atin gonderim dr bulent bagci insatgaramdan bakin .gittigim 3doktorda kotu yapmadi ama bulent bey baska teknikle yapio ama bakip soyler zaten durust bir bey ve cok efendi sallamaz sizi
Size katılıyorum gözaltında doğru noktalara uygulanırsa güzel olabilir,bana olmadı mesela:KK43:( siz özelden tüm yüz fotosu atabilirmisiniz bana ve fiyat,nerede yaptırdınız??

Nerede yaptırdınız??benimki de tam bir faciaydı torba şeklinde👎🏻👎🏻Morluk geçer emin olun 1 haftaya ama dolgu tam eritilebildimi??
Dr bulent bagci instagramdan bakin googleden yazin .amerikada odul aldi goz alti isik dolgusu teknigi ben cok yer gezdim cok dr tanidim .herkes farkli konularda iyi olabiliyor ..asla reklam degil belirtim yasdiklarim gercek en son iple askilama yaptim ..misal farkli doktor uygun yerlerde soyleyebilirim dolgu botox merak eden varsa

Dr bulent bagci instagramdan bakin googleden yazin .amerikada odul aldi goz alti isik dolgusu teknigi ben cok yer gezdim cok dr tanidim .herkes farkli konularda iyi olabiliyor ..asla reklam degil belirtim yasdiklarim gercek en son iple askilama yaptim ..misal farkli doktor uygun yerlerde soyleyebilirim dolgu botox merak eden varsa
Hiç foto paylaşmamış ki instagramda ışık dolgusu için sizin dr🤷‍♀️🤷‍♀️Siz foto yollarmısınız bana??

Attim ozelden size

Hayir kortizon iceren ilaclar verdiler gececek gececek diyip. Artik yildim bende gidip gelmekten. Eritme islemi yapmadilar acikcasi daha fazla yuzumle.oynanmasina cesaret edemedim. 1 ayi gecti hala mor ve torba torba. Ah iste yanildim cok bilindik biyer aslinda neresi oldugnu ozelden yazayim size. Siz nerede yaptirdiniz. Suanki durumunuz nasil

Merhaba,bende juvaderm ile yaptırdım 1,5 yıl önce,olmadı benimki doğru yere yapılmadı sanırım🤷‍♀️Eritti doktor ancak çok az kaldı sağ gözümde...sizin yeni halinizi tüm yüz olarak özelden fotosunu görebilirmiyim
Erittirince herhangi bir sorun yaşadınız mı? Zararlı olduğu söyleniyor

Bende yaptırdım ama memnun kalmadım ışık dolgusundan,1.5 yıl önce eritti dr ama hala erimeyen kısımlar var..dermatologum kalır bu kadarı erimez dedi,çağla şıkelin ki full dolgu yanak,gözaltı,nazolabial..doğal durmuyor hiç videolarında belli tuhaf çağlanınki..
Peki eritme işlemi zor muydu? Ne hissettiniz ve kendi dokunuza zarar verdi mi?

Merhabalar,

Burada da, internetin çeşitli köşelerinde de çok fazla yorum ve yazı okudum. Sonunda cesaret edip yaptırmak için gittim ve doktor göz altının en riskli bölge olduğunu, dolgunun komplikasyon yapma olasılığının yüksek olduğunu ve eritmek gibi işlemlerin daha da bozacağını söyledi. Benim göz altı derimi sanırım ince ve damarlı buldu. Tabii sonuçta riskleri söyleyerek bana bıraktı.

Zaten çok moralim bozuldu ve sırf görüş almak için bir doktora daha gittim, her ikisi de estetik cerrah, bilinen ve İstanbul'un güzide yerlerindeki doktorlar. O ise göz altı tipimin tam dolguya müsait olduğunu çok memnun kalacağımı söyledi.

Ben bu dolguyu göz altı morluklarına pek çare olmadığını bilerek çöküklük için yaptırmak istemiştim. Daha sonra Dr. Ozan Bitik diye Ankaralı bir doktorun blog sitesinde göz altı dolgusunun FDA onaylı olmadığını, hatta çok nadiren olsa da görme kaybı gibi yan etkileri de olabileceğini yazıyordu.

Uzun uzun yazdım çünkü ben gerçekten bu konuda deneyim yaşayanları, kendi doktorlarının ne dediğini çok merak ediyorum. O kadar sık yapılan bir işlem ki bu kadar risk barındırıyorsa nasıl domates peynir gibi uygulanıyor meraktayım.

En çok şikayet de mercimek gibi şişmeler, ödemler üzerine internette. Yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum. İlk doktor çok net şekilde beni caydırmasına rağmen göz altı çöküklüğümle bir ömrü geçirebileceğimi sanmıyorum, çok moralimi bozmaya başladı, ki bu daha başlangıç yaşlandıkça daha da çökecek o zaman ne yapacağım:KK43:

ben de yaptırdım tam bi yıl oldu, daha duruyor azaldı ama 12-18 ay demislerdi bi kaç ay sonra yeniletirim galiba. ben çok memnunum çok fayda etti. göz altinizn nasıl olduğu onemli benimki çok cokuktu çok iyi oldu.
bi gozum morardı yaptıktan sonra kanama oldu yapılma ananda zorladı biraz ama digeri dümdüz ne şişme ne morarma oldu ama geçiyor zaten o bi haftaya
nerede yaptırdınız

Evet tüm ışık dolgu fotografları kısa oluyor,full yüz paylaşılmıyor...bende arabamın dikiz aynasından bakınca üstten güzel duruyordu:)) alttan bakınca torba görüntüsünde..makyajsız sabah annem bu ne kızım istanbullu gelin vardı o zaman TVde ordaki yaşlı kadına benziyosun torbalı gözlerle şiş şiş dedi...erittim daha fresh göründüm..bi daha mı tövbe😬😬
Merhab kime eritiniz dr benide magetti ayni dr a gidip eritmye cok korkuyorumm:KK43:(

Arkadaşlar ben Ankarada dr Özgür KOLDAŞ diye birine yaptırdım. Adam tv kanallarına çıkıp reklam yapan biri. neyse gözaltı dolgumu yapalı yıllar geçti ne eridi ne ödeminden kurtuldum.. o kadar kötü duruyorki gözaltı torbası gibi duruyor bi fazlalık olduğu o kadar bellikiii:KK43: botoks yaptı orda da yine işlemi çok kötüydü. gülemiyordum. çok garip burnum gülerken engel oluyordu çok garip bir hal almıştım. bi kaşım havada bir diğeri aşağıda sahte kabadayı gibi ortalıkta dolaştım. botoksun etkisi gidince bi daha ASLAAAA yanına gitmedim hep başka yerlerde yaptım, ama gözaltına ne yaptıysa 5 yıldır her geçen gün daha da kötüye gidiyor. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ... ben yaşadım siz yaşamayın.

Arkadaşlar ben Ankarada dr Özgür KOLDAŞ diye birine yaptırdım. Adam tv kanallarına çıkıp reklam yapan biri. neyse gözaltı dolgumu yapalı yıllar geçti ne eridi ne ödeminden kurtuldum.. o kadar kötü duruyorki gözaltı torbası gibi duruyor bi fazlalık olduğu o kadar bellikiii:KK43: botoks yaptı orda da yine işlemi çok kötüydü. gülemiyordum. çok garip burnum gülerken engel oluyordu çok garip bir hal almıştım. bi kaşım havada bir diğeri aşağıda sahte kabadayı gibi ortalıkta dolaştım. botoksun etkisi gidince bi daha ASLAAAA yanına gitmedim hep başka yerlerde yaptım, ama gözaltına ne yaptıysa 5 yıldır her geçen gün daha da kötüye gidiyor. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ... ben yaşadım siz yaşamayın.

Benim de başıma geldi ama kurtuldum çok şükür zamanla geçecek bir durum değil kac kere erittigimiz halde daha yeni geçti tamamen. Eritme işlemini farklı dokor yaptı

Benim de başıma geldi ama kurtuldum çok şükür zamanla geçecek bir durum değil kac kere erittigimiz halde daha yeni geçti tamamen. Eritme işlemini farklı dokor yaptı
Kime eritme işlemi yaptınız kendi dokularınızda veya cildinizde bir sıkıntı oluştu mu?

Erime için doktor ismi alabilir miyim, özelden de yazsanız olur, en azından araştırmak için benim de mağduriyetim var da, şimdiden çok sağolun

X