Göz altı dolgusu hakkında

Nerede yaptırdınız??benimki de tam bir faciaydı torba şeklindeMorluk geçer emin olun 1 haftaya ama dolgu tam eritilebildimi??

Kesinlikle yaptirmayin diye yazilmis ben bu sitede yillar once de okdugumda onu yapmayin bunu yapmayin vs yazilardan etkileniyordum ama oyle degil goz alti isik dolgusu eger uygunsa yapilabilir .ama iyi doktora gidin tabi gozumun alti bi sikinti yok resim lik bisey yokki normal duruyor cok merak ediyorsaniz ozelden tlf atin gonderim dr bulent bagci insatgaramdan bakin .gittigim 3doktorda kotu yapmadi ama bulent bey baska teknikle yapio ama bakip soyler zaten durust bir bey ve cok efendi sallamaz sizi

Size katılıyorum gözaltında doğru noktalara uygulanırsa güzel olabilir,bana olmadı mesela( siz özelden tüm yüz fotosu atabilirmisiniz bana ve fiyat,nerede yaptırdınız??

Nerede yaptırdınız??benimki de tam bir faciaydı torba şeklindeMorluk geçer emin olun 1 haftaya ama dolgu tam eritilebildimi??
Dr bulent bagci instagramdan bakin googleden yazin .amerikada odul aldi goz alti isik dolgusu teknigi ben cok yer gezdim cok dr tanidim .herkes farkli konularda iyi olabiliyor ..asla reklam degil belirtim yasdiklarim gercek en son iple askilama yaptim ..misal farkli doktor uygun yerlerde soyleyebilirim dolgu botox merak eden varsa

Hiç foto paylaşmamış ki instagramda ışık dolgusu için sizin drSiz foto yollarmısınız bana??

Attim ozelden size

Hayir kortizon iceren ilaclar verdiler gececek gececek diyip. Artik yildim bende gidip gelmekten. Eritme islemi yapmadilar acikcasi daha fazla yuzumle.oynanmasina cesaret edemedim. 1 ayi gecti hala mor ve torba torba. Ah iste yanildim cok bilindik biyer aslinda neresi oldugnu ozelden yazayim size. Siz nerede yaptirdiniz. Suanki durumunuz nasil

Erittirince herhangi bir sorun yaşadınız mı? Zararlı olduğu söyleniyor

Peki eritme işlemi zor muydu? Ne hissettiniz ve kendi dokunuza zarar verdi mi?

nerede yaptırdınız

Merhab kime eritiniz dr benide magetti ayni dr a gidip eritmye cok korkuyorumm(

Arkadaşlar ben Ankarada dr Özgür KOLDAŞ diye birine yaptırdım. Adam tv kanallarına çıkıp reklam yapan biri. neyse gözaltı dolgumu yapalı yıllar geçti ne eridi ne ödeminden kurtuldum.. o kadar kötü duruyorki gözaltı torbası gibi duruyor bi fazlalık olduğu o kadar bellikiii botoks yaptı orda da yine işlemi çok kötüydü. gülemiyordum. çok garip burnum gülerken engel oluyordu çok garip bir hal almıştım. bi kaşım havada bir diğeri aşağıda sahte kabadayı gibi ortalıkta dolaştım. botoksun etkisi gidince bi daha ASLAAAA yanına gitmedim hep başka yerlerde yaptım, ama gözaltına ne yaptıysa 5 yıldır her geçen gün daha da kötüye gidiyor. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ... ben yaşadım siz yaşamayın.

Arkadaşlar ben Ankarada dr Özgür KOLDAŞ diye birine yaptırdım. Adam tv kanallarına çıkıp reklam yapan biri. neyse gözaltı dolgumu yapalı yıllar geçti ne eridi ne ödeminden kurtuldum.. o kadar kötü duruyorki gözaltı torbası gibi duruyor bi fazlalık olduğu o kadar bellikiii botoks yaptı orda da yine işlemi çok kötüydü. gülemiyordum. çok garip burnum gülerken engel oluyordu çok garip bir hal almıştım. bi kaşım havada bir diğeri aşağıda sahte kabadayı gibi ortalıkta dolaştım. botoksun etkisi gidince bi daha ASLAAAA yanına gitmedim hep başka yerlerde yaptım, ama gözaltına ne yaptıysa 5 yıldır her geçen gün daha da kötüye gidiyor. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ... ben yaşadım siz yaşamayın.

Benim de başıma geldi ama kurtuldum çok şükür zamanla geçecek bir durum değil kac kere erittigimiz halde daha yeni geçti tamamen. Eritme işlemini farklı dokor yaptı

Benim de başıma geldi ama kurtuldum çok şükür zamanla geçecek bir durum değil kac kere erittigimiz halde daha yeni geçti tamamen. Eritme işlemini farklı dokor yaptı
Kime eritme işlemi yaptınız kendi dokularınızda veya cildinizde bir sıkıntı oluştu mu?

Erime için doktor ismi alabilir miyim, özelden de yazsanız olur, en azından araştırmak için benim de mağduriyetim var da, şimdiden çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…