Göz altı dolgusu hakkında

çok geçmiş olsun:KK43: herkesin göz altı yapısının bu işleme uygun olmaması bir yana, genel olarak da komplikasyon riskinin çok yüksek olması bu tekniği artık gözümden tamamen düşürdü. yağ enjeksiyonu da hala gelişim aşamasında bence, güvenip hemen yaptırılamaz sonucu çıkarıyorum okuduklarımdan. göz altı için daha gelişkin bir dönemi beklemek zorundayız sanırım.

mesela benim gittiğim doktora sonra arkadaşım da gitti, bana hiç umutlu konuşmayan doktor ona göz altına biraz yapabilirim demiş. sanırım göz altı derisi çok ince olup damarları çok görünenler kesinlikle uzak durmalı.
Kesinlikle uzak durulmalı...ben yaptırıp güzel olan hiç görmedim..zaten dr ların instagramda paylaştığı fotolara bakın sadece ufacık bir bölümü gösteriyorlar..totalde nasıl durduğunu gösteren yok..yağ enjeksiyonu daha tehlikeli hadi dolgu eritilebiliyor,yağın çözümü de yok...gözaltını yanakla desteklediler sanırım üstteki şikayette..... sonuçta erkeksi bir görüntü oluşuyor👎🏻👎🏻

ben de yaptırdım tam bi yıl oldu, daha duruyor azaldı ama 12-18 ay demislerdi bi kaç ay sonra yeniletirim galiba. ben çok memnunum çok fayda etti. göz altinizn nasıl olduğu onemli benimki çok cokuktu çok iyi oldu.
bi gozum morardı yaptıktan sonra kanama oldu yapılma ananda zorladı biraz ama digeri dümdüz ne şişme ne morarma oldu ama geçiyor zaten o bi haftaya
Nasıl yani nasıl gözünüz morardı😳😳kanamada anlık olur basınçla geçerde..gözün morardığını ilk kez duydum...bana özelden tüm yüz dolgunuz nasıl duruyor merak ettim,doktorunuz öncesi-sonrası çekmiştir zaten..

Nasıl yani nasıl gözünüz morardı😳😳kanamada anlık olur basınçla geçerde..gözün morardığını ilk kez duydum...bana özelden tüm yüz dolgunuz nasıl duruyor merak ettim,doktorunuz öncesi-sonrası çekmiştir zaten..
nasil ilk defa duydunuz? gozaltinin az morarması çok normal, her dolgu Botox yapmadan once söylenilir zaten şişme morarma riski vardır ama bi kaç güne geçer diye... çok korkulcak bisey yok benim dolgum gayet güzel. eridiğinde yine yaptiririm isterse morarsin yine.

nasil ilk defa duydunuz? gozaltinin az morarması çok normal, her dolgu Botox yapmadan once söylenilir zaten şişme morarma riski vardır ama bi kaç güne geçer diye... çok korkulcak bisey yok benim dolgum gayet güzel. eridiğinde yine yaptiririm isterse morarsin yine.
İşlem kanülle yapılınca ışık dolgusunda morarma olmuyorda o yüzden şaşırdım...bende botoks yaptırdım hiç morarmada olmayınca,hassas ve damara denk gelirse olabilir demekki🤔bana özelden ışık dolgusu yapıldığındaki fotonuzu gönderirmisiniz??

Herkese merhaba,
Bugün dolguyu yaptıralı 1 hafta oldu. Şişlikler azaldı. Bana hem yanak hem göz altı ışık dolgusu yapmış. Biraz daha bekleyip erittiricem.
Evet ben tahmin etmiştim..2cc yi sadece göz önünde kullanamaz,bi bütün olsun demiştir siz anlamamışsınızdır..eritmeyi de aynı dr a yaptırın ki nereye ne yaptığını o bilir..para da vermeyin!!

İşlem kanülle yapılınca ışık dolgusunda morarma olmuyorda o yüzden şaşırdım...bende botoks yaptırdım hiç morarmada olmayınca,hassas ve damara denk gelirse olabilir demekki🤔bana özelden ışık dolgusu yapıldığındaki fotonuzu gönderirmisiniz??
Evet bi gozumde oldu sadece top up a gittigimde ama riskler arasinda oluyo genel soyluyolar burda hep. Nadir oluo ama ona ragmen yine yaptiririm. Gonderdim foto gorursun nekadar dusuk oldugunu.

Evet bi gozumde oldu sadece top up a gittigimde ama riskler arasinda oluyo genel soyluyolar burda hep. Nadir oluo ama ona ragmen yine yaptiririm. Gonderdim foto gorursun nekadar dusuk oldugunu.
Evet tüm ışık dolgu fotografları kısa oluyor,full yüz paylaşılmıyor...bende arabamın dikiz aynasından bakınca üstten güzel duruyordu:)) alttan bakınca torba görüntüsünde..makyajsız sabah annem bu ne kızım istanbullu gelin vardı o zaman TVde ordaki yaşlı kadına benziyosun torbalı gözlerle şiş şiş dedi...erittim daha fresh göründüm..bi daha mı tövbe😬😬

Öyle yapıcam. Ne parası... Ben bunu düzeltirse sevinicem.
Eski halinize dönünce daha iyi anlıcaksınız...ilk benim doktorumda kemküm etti eritme pahalı falan..bana neki kullanmadım hiç dolguyu 1000₺ ödemiştim 2 yıl önce..paramıda geri aldım,şikayet etmeyin diye kağıt imzalattı,eritmeden de para alamazdı,üzgünüm...merak ederim eritince yazın burdan yaşadıklarınızı??sakın para vermeyin paranızı da iade alın!! Tavrınızı belli edin..

Evet tüm ışık dolgu fotografları kısa oluyor,full yüz paylaşılmıyor...bende arabamın dikiz aynasından bakınca üstten güzel duruyordu:)) alttan bakınca torba görüntüsünde..makyajsız sabah annem bu ne kızım istanbullu gelin vardı o zaman TVde ordaki yaşlı kadına benziyosun torbalı gözlerle şiş şiş dedi...erittim daha fresh göründüm..bi daha mı tövbe😬😬
Herkese gore degil hanfendi neyi kabullenemiyosunuz? Foto da yolladim 😂 Ben memnunum dolgumla siz gereksiz yere yaptirmissiniz demek. Bidaha yaptirmayin. Allah doktorunuza sabir versin 😂😂

Herkese gore degil hanfendi neyi kabullenemiyosunuz? Foto da yolladim 😂 Ben memnunum dolgumla siz gereksiz yere yaptirmissiniz demek. Bidaha yaptirmayin. Allah doktorunuza sabir versin 😂😂
Sizde makyajla sadece gözçevresi paylaşmışsınız,dedim ya dikiz aynasında güzel duruyor sadece o bölümü içine alıyor çünkü..🤣🤣gözaltı ışık dolgusunun doğal durduğunu görmedim tüm yüzde...güzel olmayan hiçbirşeyi kullanmam,paramıda alırım💁‍♀️💁‍♀️

Sizde makyajla sadece gözçevresi paylaşmışsınız,dedim ya dikiz aynasında güzel duruyor sadece o bölümü içine alıyor çünkü..🤣🤣gözaltı ışık dolgusunun doğal durduğunu görmedim tüm yüzde...güzel olmayan hiçbirşeyi kullanmam,paramıda alırım💁‍♀️💁‍♀️
Ne kadar kabasiniz, fotograf istediniz gonderdim soylediginize bakin. Bilsem vaktimi harcamazdim hic. Neyse.

Aeladaslar merhaba elimden geldigince sayfalara bakip yaptirdigim islemler hakkinda bilgilendiriyoeum.goz alti isik dolgusunu 6 yil oncede basladim .ilk nezih karacaya yaptim kanulle yapmiyor .redensity2 yapti .cabuk eridi..sonra arkadasla birlikte dr guncel bey nisantasi o da kanul ile yapti juvederm ile oninki baya kalici oldu.ama ben goz kenarlarima botox yaptirmiyim diye nisantasinda estetik merkezine gittim emercylazer goz kenari icin sozde sahibi gozumun altina yapinca dolgu sivilasti ve cok kotu hal aldi.sonrasinda erittmeye karar verdim2 kwre yaptim .ama 1 gozum baya bi eridi alan olarak yabaklarima kadar indi nerdeyse sonra efendiligine bilgisi ve teceubesi bu konuda kitap yazmis amerikada odulu var dr bulent bagci gittim kendi teknigiyle duzeltti.tavsiye ederim

Aeladaslar merhaba elimden geldigince sayfalara bakip yaptirdigim islemler hakkinda bilgilendiriyoeum.goz alti isik dolgusunu 6 yil oncede basladim .ilk nezih karacaya yaptim kanulle yapmiyor .redensity2 yapti .cabuk eridi..sonra arkadasla birlikte dr guncel bey nisantasi o da kanul ile yapti juvederm ile oninki baya kalici oldu.ama ben goz kenarlarima botox yaptirmiyim diye nisantasinda estetik merkezine gittim emercylazer goz kenari icin sozde sahibi gozumun altina yapinca dolgu sivilasti ve cok kotu hal aldi.sonrasinda erittmeye karar verdim2 kwre yaptim .ama 1 gozum baya bi eridi alan olarak yabaklarima kadar indi nerdeyse sonra efendiligine bilgisi ve teceubesi bu konuda kitap yazmis amerikada odulu var dr bulent bagci gittim kendi teknigiyle duzeltti.tavsiye ederim
Merhaba,bende juvaderm ile yaptırdım 1,5 yıl önce,olmadı benimki doğru yere yapılmadı sanırım🤷‍♀️Eritti doktor ancak çok az kaldı sağ gözümde...sizin yeni halinizi tüm yüz olarak özelden fotosunu görebilirmiyim

sakın yaptırmayın en çirkin haliniz bile eminm daha güzeldir. çok riskli işlemler. ben yaptırdım çok mağdurum bunalıma girdim mosmor kamyon çarpmış gibi. aynaya bakamıyorum :KK43:( düzeltemiyorlarda insan içine çıkamıyorumm. allah onları bildiği gibi yapsın.

X