Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aynı sorunla başım dertte malesef göz altı morluğu çeşitli nedenlerle göz yapısına bağlı,genetik,böbrek rahatszlığı olanarda vs.oluşabiliyomuş papatya çayı iyiymiş diye duydum.
ben morluklarımı o kadar dert emiyorum ama benim daha ciddi bi sorunum var
gözlerimin altı çökük..yani çukur...hadi morlukları kapatıcıyla kapatsam bile çukuru dolduramıyorsun 10 kat da sürsen dolmaz...o kısımların etlenmesi yada yağlanması bi şekilde şişmeleri lazım
gözlerimin altında yarım daire şeklinde çukurlar var
canım benmde hem çukur hem mor dayak yemiş gibi
şimdi eczaneden k vitamini ampulü alıyoruz kolojen takviyesi saglayan bi göz krem alıp içine katıyoruz sonrada buz dolabında saklıyoruz sabah akşam uyguluyoruz ben memnun kaldım hem çukur olan göz altlarım da dolgunluk oluşturdu ayrıca damarların kan sızdırmasından kaynaklanan mor görüntüde baya bi hafifledi ben dünya kadar şey denedik den sonra bunda karar kıldım...
neler denemedimki bir servet harcadım diyebilirim size ama şu son bir haftadır inanılmaz mutluyum..kapatıcalardan kurtuldum.. bir arkadaşdan zorla aldığım bir ürün mucize yarattı bende..herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar inanılmaz bişey..daha 3.sürüşümde sanki silgi ile silinmeye baişadı morluklar yüzümdeki çiller çene altımdaki lekeler... ozonlu zeytinyağı artı sabunu muhakkak kullanın.piyasada çakmaları çok kesinlikle %100 içeriği olan...29 tl yağını 7.5 tl sabununu aldım ben bilginiz olsun..araştırarak alın..sevgiler
neler denemedimki bir servet harcadım diyebilirim size ama şu son bir haftadır inanılmaz mutluyum..kapatıcalardan kurtuldum.. bir arkadaşdan zorla aldığım bir ürün mucize yarattı bende..herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar inanılmaz bişey..daha 3.sürüşümde sanki silgi ile silinmeye baişadı morluklar yüzümdeki çiller çene altımdaki lekeler... ozonlu zeytinyağı artı sabunu muhakkak kullanın.piyasada çakmaları çok kesinlikle %100 içeriği olan...29 tl yağını 7.5 tl sabununu aldım ben bilginiz olsun..araştırarak alın..sevgiler
mrb canım biraz daha bahseder mısın nasıl kullandın
ben de bepanten krem kullanıyorum uc gundur oldukca ıı geldı dıye dusunuyorum ama onu da denerım gozaltı morlugu buyuk sıkıntı cozumunu buluruz umarım
ne kadar surede gectı morlukların ? sabunu ve yagı ne sekılde kullandın?
ben de bugun oksıjen tedavısıne gıtmıstım yuzum ıcın orada ozon yagı dıye bısey surduler yuzume bana o da zeytınyaglı gıbı geldı kokusundan belkı aynı seydır senınkının de saf zeytınyagı gıbı agır bır kokusu var mı