göz altı morluları içinn kesinlikle yosun yağıı öneririm sizee kızlarr geçen günn annemle babam aktarcıya gitmiş paptya we lavanta alıcaklarmış gözaltı morluğu var kızımda demiş adama adamda demişkii onları bırakın ben size bişey werim 3 gün sonraa etkisini görücekmiş demiş sabah akşam pamukla gözaltına sürsün demiş bugün aldımm denemeye başladımm YOSUN YAĞI kızlarrr bence deneyin derimmm 3 gün içinde etkisini gösteriyomuşş azalmayı hissedilir derecede farkettiriyomuş SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLII VE BAKIN NELERE İYİ GELİYOMUŞ BAŞKA "SELÜLİT,SARKMIŞ DERİ,GÖZALTI MORLUKLARI,BEDEN ÜZERİNCE SIKILAŞTIRICI VE İNCELTİCİ OLARAK KİLO VERDİKTEN SONRA WE DOĞUM SONRASI OUŞAN ÇATLAKLARIN TEDAVİ EDİLMESİNDE GÜWENLE KULLANILABİLİR.
KULLANIMI: SORUNLU CİLT ÜZERİNDE BİR MİKTAR YOSUN YAĞI MASAJ FRİKSİYON TARZINDA SÜRÜLÜR DAHA SONRA YOSUN YAĞININ ÜZERİNE PAMUKLU BİR ÜRÜN VEYA FİLM STRECH İLE KAPATILIR. 4-5 SAAT KADAR BU ŞEKİLDE DURULUR GÜN AŞIRI UYGULANIR.... GÖZALTI MORLUKLARINDA İSE PAMUK ÜZERİNE 3-4 DAMLA KOYULARAK GÖZALTINA SÜRÜLÜR.2-3 SAAT KADAR BEKLETİLİR.SABAH WE AKŞAM UYGULANABİLİR..
"EWET KIZLARR BUNU DİĞER BAŞLIKTA YAZMIŞTIMM HANİ ŞU YAŞ MAYAYLA GÖZ ALTI MORLUĞU GEEÇERMİİ BAŞLIĞINDA... NEYSE KIZLAR BEN BUNU KULLANALI 1 HAFTA OLUCAKK VE İNANLIMAZ DEĞİŞİKLİK (AZALMA) OLDUU DÜZENLİ KULLANIYORUM GECE YATARKEN VE SABAH KALKTIĞIMDA PAMUK YARDIMIYLA SÜRÜYORUMM WE ENİŞTEMDE MAÇ İZLEMEYE GELDİĞİNDE FARKETTİ BELİNAY GÖZ ALTIN AZALMIŞMI BANAMI ÖLE GELİO DEDİ WE KENDİSİNİN BU ÜRÜNÜ SÜRDÜĞÜMDENDE HABERİ YOKTUU AYY KIZLARRRR OKADAR KÖTÜ HİSSEDİYORDUMKİ KENDİMİİİ HERKES SORARDI GÖZ ALTINA NE OLDU DİYE UYKUSUZMUSUN YORGUNMUSUN DİYE YADA RİMELİN AKMIŞŞŞ DERLERDİİİ.... ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM KIZLAR.."--------------------------------------------------------------------------------
13 ytl tüm aktarcılarda var ben 3 günde gördüm etkisini gerçekten belirgin bi azalma varr ve bunu çewremde söyleyincee buraya yaza gereğii sizlerinde bilgisi olması gerektiğini düşündümm PİŞMAN OLMİCAKSINNNIZ EMİN OLUN