Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
badem yağı sürmek iyi geliyor arkadaşlar her gün yatmaya yakın sürün kan dolaşımını hızlandırdığı için morlukları geçiriyor
canım benimde göz altı morluklarım var genetik hiç geçmio hatta bazen arkaşlarlar yumruk mu yedin diye dalga geçıorlar cok güçüme giderdi. ama ddf in gözaltı morlukları için olan kremini kullandım tamanen geçirmedi am büyük ölçüde azalttı canım.o bittkten sonrada nıvea Nivea Visage Aqua Sensation aldım. o da cok güzel geldi tavsiye ederim.ddf biraz tuzlu o yüzden nıvea al derim ben Watson mağazasından 17 tl ye aldım. umarım sanada şifa olur bu gözaltı morluklarından neler çektgini cok ii anlaya bililyrm. yalnız düzenli kullunmayı unutma gece yatmadan önce ve sabah uyundığnda masajla uygula işa yarıo göreceksincanım benmde hem çukur hem mor dayak yemiş gibi
eşimde de aynı sorun var arkadaşlar aktardan rezene yağı aldık onu kullanıyor işe yarıyor tavsiye ederim::laugh:
yani acıkca konusucam eger goz altı morluklarınız genetik ise. yani surekli mor ise ve bu morluk uykusuazlukta biraz daha artıyor ancak ne kadar guzel yuursanız uyuyun ne kadar bol icerseniz için yinede hep duzenli bir morlugunuız var ise tek care uzun sureli kullanımda. oda kantaron yagı veya madecassol gibi kollagen artırıcı goz altındaki deriyi kalınlastırıcı bir maddeyi surmekten geçiyor.ben kestane yagıda kullandım ama morlukları geçirmedi sadece uykumu aldıgım zamanlar kadar morluga indirdi. yani uykumu alamasamda uykumu almıs kadar mor gozlerim.ben 0.5 mm derma roller uyguluyorum 0.5 mm goz altına ve kantaron yagı+ kayısı cekirdegi yagı+ at kestanesi yagını karıstırdım kucuk bir siseye koydum onu her gece suruyorum.Cunku tum bu yagların hepsinin ayrı bir etkisi var gozaltı morluguna.3 haftada birde derma roller ve derim gittikce kalınlasıyor morluk gittikce azalıyor yavas yavas...aylar sonra cok daha iyi olacak belli...bu konuyu bir doktora danıstım ve tek carenin b uoldugunu soyledi.
S.Ablacım göz altı morluklarımdan çok rahatsızım. Bana lütfen bir öneride bulunun.
C: Taze inciri ortadan ikiye ayırın. Göz altınızın üzerinde 15 dakika bekletin. Ardından kuşburnunu çay gibi demleyip süzün. Pamuk yardımıyla göz çevrenize yavaş yavaş kompres yapın.
Hylexin diye bir krem için kesin çözüm diyolar ama fiyatı biraz tuzlu :) Onun dışında yoğurdun suyunu düzenli olarak sürmek,ayrıca elma kabuğu koymanında faydalı olduğunu duydum.