Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de aynı sizin gibii morluk çukurluk we hatta şişlikten muzdaribizm geçen seneye kadar hiç bir problemim yoktu... daha 22 yaşındayım amaa artık bıktımm ve lazer tedavisini duydum... internetten epeyce araştırdım... bir doktor war levent taşçı morluk ve şişliği sadece tek bir seansta düzeltior... yani düşündüm kii şu kremlere yağlara o kadar çok para werdim kii we hala vermeye dewam ediorumm en sonundaa bu paraları toplasam milyar edicek nerdeyse die düşündüm en mantıklısıda lazer gibi geldi bana.... hem genç muzdaripler için daha uygun ve kesin sonuçları war... ama fiyatını da tam olarak bilmiorum 2 bini aşmazsa yaptırıcamm artık kesn yani... :S:S:S:
HANİ SENDEN ÇOK DA BÜYÜK DEGİLİM SADECE BİRKAÇ YAŞ ;AMA SANA KOccAMAN BİR AFERİN NE KADAR DA GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN KONUYU VE SORUNUN ÇÖZÜMSÜZLÜGÜNÜ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne kadar dertli var bu konuda ben gibi mafoldumben..
geçirdigim kötü bi dönemde yaklaşık 10 kilo kaybettim hiç ihtiyacım yokken. bu dönemde gözaltımda morluk olustu ve zamanla çukurlukda.. bi çok krem kullandım. etkisini görmedim. dogal maskeler yaptım.. belki anlık biraz rengini açtı. asla kesin çözüm degil... bakım yagları kullandım bugday yagı e vitamini ampülü vs. karıştırıp hergün düzenli kullandım ama istedigim sonucu yinede elde edemedim.kilo aldım ama yine dolmadı. kızlar yazıların biçogunu okudum. çukurlugu olmayanlara yag kesinlikle tavsiye etmem. beze yapıyor...hemoroid kremi demişsiniz sakınn derimm deriyi daha da inceltiyor.bilinçsiz sakın birşeyler yapmayın inanın dönüsü olmuyor. bende ki genetik de degil hatta ailemde benden başka kimsede yok. genetik olmadıgı için kremlerle geçer dedim 24 yasındayım kırışıklıkda hiç yok ama yine istedigim sonucu alamadım .. bilinçsiz sagdan soldan duydugunuz bilgileri gözaltı gibi hassas ve iyileşmesi en zor yere sakın denemeyin...
sadece morluk olanlar kaynamış süte papatya ekleyip sogutup pamukla düzenli olarak sürdüklerinde zamanla etkisini görürler. yarım saat bekletin bu sütü soguk suyla yıkayın sonra bir iki damla limon suyu sürün... gece yatarkende e ve b vitamini ampüllerini sürün. ama ben gibi hem morluk hem çukurluk oluşan arkadaslar bu yöntemler sadece hafifletici olabilir.. biz kapatıcılarla çukurluk doldurmaya devam mafoldumben
HANİ SENDEN ÇOK DA BÜYÜK DEGİLİM SADECE BİRKAÇ YAŞ ;AMA SANA KOccAMAN BİR AFERİN NE KADAR DA GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN KONUYU VE SORUNUN ÇÖZÜMSÜZLÜGÜNÜ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan