Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik bi göz morluğunmu var yoksa yorgunluktan kaynaklanan bi morlukmu,benimkide genetik,onun için sorıyım dedim yani genetik olan morluklarıda geçiriyomu bu ilaç arkadaşım?
Genetik bi göz morluğunmu var yoksa yorgunluktan kaynaklanan bi morlukmu,benimkide genetik,onun için sorıyım dedim yani genetik olan morluklarıda geçiriyomu bu ilaç arkadaşım?
merhaba arkadaşım acaba kayısı çekirdeği yağıyla buğday yağını ne kadar ölçülerde karıştırdın ikisini birden aynı ölçüde mi yoksa birinden biraz birinden daha fazla gibi mi yaptın cevap yazarsan sevinirim.
Arkadaşlar ben de buradan okudum yosun yağı almak için sağlık güzellik merkezine gittim..Kesinlikle göze iyi gelmez..selülitler için, sıkılaştırmak iiçin dediler..Karın kısmına bile sürüldüğünde 5 saat sonra silinmesi gerekiyormuş..Çok etkiliymiş...Şimdi kafam karıştı:uhm::uhm::uhm:Kuş burnu yağı iyi gelir ama yağ kullanmak göz altındaki yağ bezelerini arttırabiliiyor dedi oradaki bayan..Offff ne kadar da umutla gitmiştim.. NAPICAM BEN ŞİMDİ? Bana yol gösterebilecek olan yok mu..Şöyle kesin sonuç aldığınız bir şey tavsiye edebilir misiniz? Morluklar ve torbalanmalar için...:çok üzgünüm:mrb arkdslar arkdsn önrdiği gbi bnde yosun yağı sürüorm gz altma 1 hfta kdr oldu gayet yumuşak we morlkların hafifledii farkedilio deneyn derm:)