Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gurbaacım senin bu dediğin gözaltı güneş lekelerinide iyi gelir mi? yüzümdekini geçirdimde gözaltım kaldı.
Clinique all about eyes kullanıyorum, özellikle gözaltı morlukları ve koyu halkalar için diye belirtmişler ama,banamısın demedi yani.Çok ta pahalı bu tür kremler-jeller.Sadece daha önce kullandığım lierac işe yaramıştı diye hatırlıyorum ama o da artık sadece vücut bakımı ağırlıklı üretim yapıyor bildiğim kadarıyla.Evde bir dünya yağ oldu aktara döndüm:) yağlar da bilinçsiz kullanılmamalı bana göre tam olarak hiç birinden etki görmedim.ayrıca yağ bezeleri oluşturuyorlar gözaltında .
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. bende bu göz altı morluğundan şikayetçiyim bi arkadaş üzüm çekirdeği yağı çok iyi geliyor demiş ben bu yağı kullanıyorum ama yüzümdeki kılcal damarlar için göz çevreme sürmüyorum sürmelimiyim acaba bazı arkadaşlarda bu tür yağların göz çevresinde yağ butoncukları oluşturduğunu söylüyor.
madecassol adlı kremi denedim ve işe yaradı..eczanelerde bulabilirsin
aslında göz kremi değil ama çok etkili oldu bana
tawsiyen için teşekkürler bu krem nası bişe?benim gözaltı morlularım genetiksel olabilir bendede işe yararmıki? sürekli kapatıcı sürüorum annem kızmaya başladı cildini bozcan die=D bide fiyatı nası pahalımı? en yakın zamanda cwplarsan sewinirim
merhaba arkadaşlar.benimde göz altlarında morluklar ve torbalanma vardı. bunun için doktora gittim ve auriderm adlı bir krem verdi umarım işe yarar.bende sizlerle paylaşırım.kısa sürede iyi sonuç dedi doktor civanım ama deneyip görücez...şakkıdı