Göz Çevresi Bakımı Göz altı bakımı ve Morlukları

göz altı şişlikleri için ne öenrirsiniz acaba hangi yağ ii gelio yada ewdeki yöntemlerden hangileri uygun oluo kiyerimseniben

selam arkadaslar gecenlerde gordugum kırısıklık kremı ile ilgili kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra aynı markanın Gözaltı bakım kremını aldım, dermotologa danısarak , gözaltı morluk ve kırışıklık ile ilgili basım dertteydi ve sonunda cok etkılı ve kullanımı kolay ekonomık bır stıck seklinde bır bakım kremi aldım . Dünyada tek , hem bakım kremi hem kapatıcı ,,,ilgilenenler detaylı bilgi almak isteyenler için http://www.dejavu-tr.com
Eki Görüntüle 2485
Under-i- Rejuvenator

Antioksidantlar, Gynostemma, Peptide ve Ceramide içerir.

Gözaltı torbalanma ve morluklarını yokeder.

Hem bakım ürünü hem de kapatıcıdır. (dünyada ilk)

48 saatte gözle görülür sonuçlar, 2-4 haftada maksimum etkiler görülür

Üzerine makyaj uygulanabilir.

Uygulama:

Adım 1: göz çevresini temizleyin

Adım 2: sabah akşam gözaltına uygulayın.

arkadaşlar aramızda bu ürünün fiyatını bilen var mı?

valla kızlar bende de var gözaltı morluğu helede biraz zayıflarsam dahada çoğalıyor sanki eroyin kullanıyorum çok soluk gösreiyor yüzü neyapacaksam ooof of

göz altı morlukları için

1 çorba kaşığı kaliteli bir balı, 1 su bardağı su ile iyice eritin. Bu karışımı kaynatıp soğuttuktan sonra, temiz bir tülbent veya pamuğu bu karışıma batırarak, sabah - akşam göz çevrenize kompres yaparak tatbik edin.

ben gözaltı morluğum için skincode aldım...1 aydır kullanıyorum.Çok düzenli kullanmadım....Gözaltlarım bembeyaz olmadı ama en azından eskisi kadar mor değil artık....ten rengimle aynı renk oldu gibi...bunu bana doktor önerirken beyazlatma etkisi var dedi ama bilmiyorum daha beyazlamadı :)ama kullandığım en iyi krem diyebilirim.bitene kadar düzenli kullanmaya calışacağım sonuçları buraya yazacağım.Arkadaslarım bir de bana dermatolog sıkı sıkı tembih ettik kozmetik değil medikal ürünler aLIN yani herseyinizi eczaneden alın.....

ürün adı:skincode--->lighting eye contour cream diye geciyor....80 ya da 85 ytlye almıştım eczaneden

ben gözaltı morluğum için skincode aldım...1 aydır kullanıyorum.Çok düzenli kullanmadım....Gözaltlarım bembeyaz olmadı ama en azından eskisi kadar mor değil artık....ten rengimle aynı renk oldu gibi...bunu bana doktor önerirken beyazlatma etkisi var dedi ama bilmiyorum daha beyazlamadı :)ama kullandığım en iyi krem diyebilirim.bitene kadar düzenli kullanmaya calışacağım sonuçları buraya yazacağım.Arkadaslarım bir de bana dermatolog sıkı sıkı tembih ettik kozmetik değil medikal ürünler aLIN yani herseyinizi eczaneden alın.....

canım senin göz altımorlukların genetik mi???birde ben esmerim ya göz altlarım beyazlamasını istememtatlicadiarzubenim göz altım çok koyuu kahverengi valla biraz rengi açılsa razıyım ya..bu ürün işe yarayacaksa alıp kullanim bende

2 haftadir rosense göz çevresi kullaniyorum kullanmaya başladiğimin 3. Günü hemen farketti tavsiye ederim. üstelik göz çevresi sadece göz altida değil.

canım senin göz altımorlukların genetik mi???birde ben esmerim ya göz altlarım beyazlamasını istememtatlicadiarzubenim göz altım çok koyuu kahverengi valla biraz rengi açılsa razıyım ya..bu ürün işe yarayacaksa alıp kullanim bende
Evet genetik cnm...beyazlatma derken renk açıyor..benkide kahve valla kapatıcısız çıkamıyodum.şimdide çıkmıyorum ama azaldı.gerci daha fazla uyuyorum on un da etkisi vardır.bende azaldı yani ama bilmiyorum uyku+krem mi yoksa sadece krem ya da sadece uykudan mı..yanlış bilgi vermek istemem çünkü az değil ücreti

Evet genetik cnm...beyazlatma derken renk açıyor..benkide kahve valla kapatıcısız çıkamıyodum.şimdide çıkmıyorum ama azaldı.gerci daha fazla uyuyorum on un da etkisi vardır.bende azaldı yani ama bilmiyorum uyku+krem mi yoksa sadece krem ya da sadece uykudan mı..yanlış bilgi vermek istemem çünkü az değil ücreti

kapatıcısız bende çıkamıyordum hiçsenağlamaki çıkmamam gerektiğinede inanıyorum çok kötü görünüyorum millet korkmasınsırnaşık şey ama sıkıldım artık hegün hergün kapatıcı sürmekten.bide bu sıcaklarda hiç hoş olmuyor.
canım sen bize bilgi vermeye devam et ona göre alayım bende kremi.fiyatı biraz fazla gerçekten ama işe yarayacaksa değer tabiŞeniz

X