Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki ama kapatıcının da yan etkisi yok mu?? bu soruyu kaçıncı soruşum bilmiorm ama kimseden cewap alamadım malesef...
Kizlar Chanel Eye Tonic Dar Circle Corrector Adli ürününü Aldim.gözaltlarim çok Mordur Hem Uykusuzluk
Yorgunluk Hemde Irsi :)
Ama Bu ürünü Sürdükten Sonra Kapaticiya Ihtiyacim Kalmadi.gözaltlarina Işilti Verio Parlak Canli Durmasini Sağlio Hepinize Kesinlikle Tavsiye Ederimm:)))
Ben Nerdeyse 40 Gun Oldu Uyguluyorum 2çeşit Yağ Kullaniyoirum Iki çeşitte Krem, Cildim Normal, Yuzumu Temizledikten Sonra Krem öncesi Yada Sonrasi Buğday Yapi Sürüyorum Hatta Krem Sürmediğim Zaman Tüm Yüzüme Yediriyorum Sonuç çok Guzel Hafif Cillerim Vardi Gitti, Ince çizgilerim Vardi Kayboldu, Cild Yumuşacik Oluyo şiddetle öneririm Ayrica Yanak Bölgesindeki Sikilik Ve Sivilce Izleri/kurutma Işinide çözdüm Portakal Yaği Sürüyorum...onuda Deneyin Derim. Ama Portakal Yağini Sürdükten Sonra Nemli Pamukla Aliyorsun Tekrar Ben Bunu Yapmama Için Gül Suyula Cildimi Silip Ardinda Ayni Pamuğa Portakal Yaği Damlatip Yüzümü Siliyorum....
Sivilce Işinde Kantaronda Ayni Işi Görüyo Ama Ben Onu Sakinlemek Için Kullaniyorum.
dml biz bi ürünü nerden alabiliriz...kaç günde etkisini gördün.nasıl kullandın ve fiyatı ne kadar...(çok soru sordum galiba )
1 haftadır medobalm kullanıyorum gözalrı morluğum genetik olamsına rağmen faydasını 1 haftada gördüm uzun süreden sora ilk kez kapatıcısız dışarı çıktım bugün!
bende 3 gündür kullanıyorum bu ilacı bakalım faydası olacak mı?çok kansızım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ece medobalmı doktor tavsiyesi üzerine mi aldın.nerden ve ne kadara aldın...cevaplarsan sevirinirma.s.
1 haftadır medobalm kullanıyorum gözalrı morluğum genetik olamsına rağmen faydasını 1 haftada gördüm uzun süreden sora ilk kez kapatıcısız dışarı çıktım bugün!
selamlar ecece önerdiğin kremi bi arattırdım da (medobalm) şişişkiğe iyi geldiğini yazmış çoğunlukla...ben de aynı dertten muzdaribim; göz altı morluğu!! ne iyi geldiğini bilsem yapıcam sahi iyi mi yaaasenağlama