- 27 Ocak 2008
- 73
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama hemoroid kremi sadece 1 kez cok elzemseşişlik için iyi geliyosa sürerim valla. deneyen varmı perki?:uhm:
benım kremım bıttı su an hıcbısey surmuyorum ama nem ıcın bısı kullanmalıyımslm NEYRA,
kullandığın kremin etkili mi memnun musun ve acaba sürekli kullanmak mı gerek.yani artık iyi olduğunu düşünüp krem kullanmayı bırakınca tekrar oluşurmu acaba morluklar.Bu konuda bilgin var mı?
kıvırcık sery das kremi sipariş vermiştin.ne oldu canım.tekrar yazmamışsın.eğer okursan bilgi verirsen sevinirim.
madecassol adlı kremi denedim ve işe yaradı..eczanelerde bulabilirsin
aslında göz kremi değil ama çok etkili oldu bana
KIZLAR , BELKİ SİZLERDE DUYMUŞSUNUZDUR , HEMEROİD (basur) KREMİ GÖZ ALTI MORLUKLARI İÇİN BİREBİRMİŞ.
hanımlar ben remergent microcirculation therapy aldım demiştim ya, ürünü 2 gündür kullanıyorum şu an morluklarım bayağı azalmış geldi gözüme
fakat günde 2 değil 3 kez sürüyorum,yarım halka şeklinde olur ya morluklar, işte dıştan içe doğru kaybolmuş o morluklar sadece göz pınarına yakın yerdekiler hafiflemiş olarak duruyor
inşallah bu kez tam sonuç alacağım, biraz daha kullanayım ben.Bir krem daha almak istiyorum kinerase under eye veya intensive cream olabilir.Ya da la mer
neyra remergent microcirculation therapy i nasıl kullanıyorsun.nerden ve ne kadara aldın_?
bende 3 gündür kullanıyorum bu ilacı bakalım faydası olacak mı?çok kansızım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ya benim d egözümün altında morluk oluo kansızlıktan diolar ve ferrum fort ilacını veriolar ben kulllanıorum işe de yarıyor açıkçası tavsiye ederim
uffff ya benimde oyle bi sorunum war.birde esmer tenliyim.göz altlarım daha da kahverengii.mecbur kapatıcı sürüyorum.hayır bi de fotolarda bazen yumruk yemiş gibi çıkıyorum.oturup ağlayasım gelio.benim gibi genetik morluğu olanlar ne yapıolarrr??