Göz ağrısı acil yardım

Derya12344

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
261
68
27
Merhabalar işim gereği bütün gün bilgisayardayım, 6 aydır aynı işi yapıyorum ama nedense 3 gündür gözlerim aşırı derecede ağrıyor telefonunu bile oynamasam gözlerimi sadece kapatmak istiyorum acıyor resmen ne önerirsiniz şu an izin alıp doktora da gidemiyorum

Göz doktoruna gitmeniz şart burda yazılan bişey size iyi gelmez göz kuruluğu olabilir ekrana bakmaktan kirpik dibi intihabı olabilir geçmiş olsun

Merhabalar işim gereği bütün gün bilgisayardayım, 6 aydır aynı işi yapıyorum ama nedense 3 gündür gözlerim aşırı derecede ağrıyor telefonunu bile oynamasam gözlerimi sadece kapatmak istiyorum acıyor resmen ne önerirsiniz şu an izin alıp doktora da gidemiyorum
Bende bu aralar öyleyim ağrıyor ağırlık cokuyor yanma da oluyor birde kızarıyor stres oluyorum öyle olunca deli olcam göz doktoruna gidicem bende sizde kızarma yanma oluyor mu acaba

Bende bu aralar öyleyim ağrıyor ağırlık cokuyor yanma da oluyor birde kızarıyor stres oluyorum öyle olunca deli olcam göz doktoruna gidicem bende sizde kızarma yanma oluyor mu acaba
Kızarma olmuyor ama yanma aşırı oluyor, sadece gözlerimi kapatmak istiyorum 😭😭 ay sonunda işten ayrilicam o zaman gidebilirim diye düşündüm ama daha da çok var şimdi izinde vermez patronum

Göz doktoruna gitmeniz şart burda yazılan bişey size iyi gelmez göz kuruluğu olabilir ekrana bakmaktan kirpik dibi intihabı olabilir geçmiş olsun
Ay sonunda işten ayrılıyorum, şu an izin istesem malesef vermez 🤧 daha da ay sonuna var dediğiniz gibi dalinle filan deniyim inşallah geçer sadece gözlerimi kapatmak istiyorum oylee de olmuyor

O nasıl bir işmiş göz için doktora gitmiyor. Şu şekilde düşünün (Allah korusun) kalıcı öz hasarı oluşsa veya kör olsanız işiniz mi kurtaracak sizi?
Hiç yoksa cumartesi yarım gün çalışan bir özel hastanede muayene olmanızı öneririm

dinlendirici yazması lazım gözünüze ne demek alamıyorsunuz sağlık bu direteceksiniz

X