• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Cok zaman girmedim ki ben 2015ten beri falan sanirim, zaten mesaj sayim bile dun artti 😂 Sifremi bilmiyorum googlein kaydettigini farkedip girdim arada kocaaa 7 sene var
Böyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464 :D :D
Hiç mi merak etmedin arada bir gireyim diye

Böyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464 :KK70: :KK70:
0 mesajı olan var. Burdaki konuları görüp nasıl iki satır yazmıyolar hayret ediyorum, ne biçim çelik gibi sinir var millette. Bi tanesi bana yazdı özelde yorumlarına bayılıyorum diye, sadece diyet topiğini okumak için kullanmış dkfkfkkf.

0 mesajı olan var. Burdaki konuları görüp nasıl iki satır yazmıyolar hayret ediyorum, ne biçim çelik gibi sinir var millette. Bi tanesi bana yazdı özelde yorumlarına bayılıyorum diye, sadece diyet topiğini okumak için kullanmış dkfkfkkf.

KK'daki konuları, üye olmadan takip etmek zor olduğu için; üyelik almıştır.Konulardaki herkesin birbiriyle çok samimi olduğunu düşünüp; yorum yazmaya çekinmiştir belki.

Olur öyle.Hangimiz ara vermedik çılgınlar gibi. 😎

Geçen 7 yılda, kullandığınız cihazların tarayıcı geçmişini ve önbelleğini temizleme ihtiyacı duymamanız daha ilginç geldi. :KK53:

KK'da bir konuda: yapılan google aramalarından sonra; üyeler birbirine wi-fi geçmişine nereden bakılır ve nereden silinir diye soruyordu en son. :KK70: :KK70:
O zamanlar pcden giriyordum ben, akilli telefonlar bile herkeste yoktu yav.teyzeligimi yuzume vurmayin artik

Böyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464 :KK70: :KK70:

Etmedim cunku o zamanki ortam baskaydi, sifremle girebildigimde cok baska bi ortam cikti karsima. Oncesi icin kotu bisey demek istemem ama simdiki kadinlar gercekten farkli, bilgili seviyeli egitimli ve de cok zekiler, kalite artmis gecen yillarda

Etmedim cunku o zamanki ortam baskaydi, sifremle girebildigimde cok baska bi ortam cikti karsima. Oncesi icin kotu bisey demek istemem ama simdiki kadinlar gercekten farkli, bilgili seviyeli egitimli ve de cok zekiler, kalite artmis gecen yillarda
Aaa oysaki am tersini söylüyor yeni üyeler. Kadın düşmanı olduğumuzu hemen boşan dediğimizi söylüyorlar :(

Yeni degilim iste ordan anla, eskiler farkliydi kalinacak ortam olsa yeni nick alip gelebilirdim yani. Cidden o zamanki ortami begenmeyip girmedim
"Canım bir kere aldatmış olsun sen o kadınlar yüzünden yuvanı yıkma. aklını çelmiştir kocanım. Affet ve evliliğine devam et" gibi mi :D

Bana diyo, sagol sekerim 😏

Back