- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Yoo yoo yapamazsın daha banyo derzlerının aralarını dısfırcasıyla fırcalamamıssın kı sen nereye yatıyon karşim bu hakkı sana kım verıyoBen bugün sözde erken uyuyup sabah erken kalkacaktım, yapamadım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo yoo yapamazsın daha banyo derzlerının aralarını dısfırcasıyla fırcalamamıssın kı sen nereye yatıyon karşim bu hakkı sana kım verıyoBen bugün sözde erken uyuyup sabah erken kalkacaktım, yapamadım :)
Görümcenin kırışık karakterini de geceden çamaşır suyuna bas sabak yıkar ütülersin ahsshsjak
Kirli mi konustu sanaKendisiyle artık seviyeli bri ilişkimiz var. Bir saat boyunca kendisine çemkirmiş olmanın meyvelerini topluyorum. Bana bulaşmıyor artık :) naif ve elit duruşum bozulduğunda, adeta bir canavara dönüşüyorum ki kendisi bu halimle tanıştığı için üzüldüm aslında.
Yoo yoo yapamazsın daha banyo derzlerının aralarını dısfırcasıyla fırcalamamıssın kı sen nereye yatıyon karşim bu hakkı sana kım verıyo
Çorap ütülüyoruz farkında mısınAhahaha daha neler. Tamam bir iki kez denedim onu ama sevmedim o işi. O kadar da delirmedim aaa :))
Ben de yemek yapıp, yarın gezmeye gidecektim.Ben bugün sözde erken uyuyup sabah erken kalkacaktım, yapamadım :)
Kirli mi konustu sana
Ben de yemek yapıp, yarın gezmeye gidecektim.
Aldılar aralarına anlamadığım bir muhabbet döndürüyorlar, yatakmış bilmem neymiş.
Ne ola ki diye düşünüyorum
Offf coştu ama bebeler tepiniyo içimde enerjimi akıtamıyorum resmen kendı kendıme carpılcamAhahsjsj tahmin bile edemezsin. Bana terbiyesiz dedi inanabiliyor musun. Senin de libidon coşmuş he kirli falan ne ayıp şeyler ahsjsjs.
Ben uyku amaçlı bile değil, bebeleri uyutma amaçlı kullanıyorum.Yatak dediğin uyuduğumuz eşya değil mi? Başka amacı mı varmış ki ajsjsj.
Üstünde duduşuluyor hani hatırladınYatak dediğin uyuduğumuz eşya değil mi? Başka amacı mı varmış ki ajsjsj.
Ben uyku amaçlı bile değil, bebeleri uyutma amaçlı kullanıyorum.
Herhalde kendileri de yatıyor oraya, bilemedim
Üstünde duduşuluyor hani hatırladın
Ben bilemedim ne desem yalan olurÜstünde duduşuluyor hani hatırladın
Benımde bebe yatıyo bı kere.Ahahaha ay tek başlarına mı yatıyorlarmış yatakta çocuksuz hem de. Kocasıyla yatıyor dene düşer bayılırım. Daha neler.
Aha anladığım dilden konuşan üyecim geldi işte.Duduşmak anladığım şeyse çocuğu yaparken yapmıştık ahsjsjs.
İşte bunlar hep hormonBebekler gelse ben 40ımın cıkmasını bekleyemıcem galıba ya arkadaslar
Evet evet o eylem tam işe girişirken sümüğü salyası bırbırıne girmiş bebe ağlayarak uyanıyoÜstünde duduşuluyor hani hatırladın
Libibella mı yapsan acaba sen adınıBibibella bu muhabbetler dönüyorsa bir eksik var