- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Baslık sayende acildiKonunun bir yerden hep bana dönmesi pekii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baslık sayende acildiKonunun bir yerden hep bana dönmesi pekii
Yok yataga baglanmiyor kapinin onune atilmaya baglaniyor benim ki
Cirilla hanfendi bize bahsetmek ister misiniz gizemli sekis hayatınızdanHerkes merak ettıgı ıcın tempo tutup anlat anlat dıyelım
Ahahahaha yok şu an anca kedi sevip burada olanları kahkahalarla okuyorum Allah'ım saçma merakımın sonu nerelere vardıSen git bal kaşıkla bak kavanozun bitmiş
3 bebelı kadınları goygoya doktun ısteAhahahaha yok şu an anca kedi sevip burada olanları kahkahalarla okuyorum Allah'ım saçma merakımın sonu nerelere vardı
Valla bebekler gelsin, adamın kokusunu alabilecek misin diyor ve susuyorumBebekler gelse ben 40ımın cıkmasını bekleyemıcem galıba ya arkadaslar
Sonunun buralara gelecegini hiç düsünmemiştimBaslık sayende acildi
Cinolar periler de eslik etsin istiyorsan 40indan önce yap kız gerçekten çarpılınıyor mu merakımı gidereyim bendeBebekler gelse ben 40ımın cıkmasını bekleyemıcem galıba ya arkadaslar
Bebişler gelince umarım yatağa uzanmaya vaktin olurBebekler gelse ben 40ımın cıkmasını bekleyemıcem galıba ya arkadaslar
Kız bakıcı tuttuk ay sonu baslıyor valla baksın napayım ya duvaramı kerkineyim he duvara mıValla bebekler gelsin, adamın kokusunu alabilecek misin diyor ve susuyorum
Aaa fena mı oldu bi rezilliğimin sonu da hayra çıksın3 bebelı kadınları goygoya doktun ıste
Aa öyle mi oluyormusCinolar periler de eslik etsin istiyorsan 40indan önce yap kız gerçekten çarpılınıyor mu merakımı gidereyim bende
Kız ben yarı kırkından sonra yaptım valla kanamamda bıtmıstı bır bılen kuran kursu hocası yıkandıgınızda kan gelmıyorsa yapabılırsınız dedı bende hoppp yatagaCinolar periler de eslik etsin istiyorsan 40indan önce yap kız gerçekten çarpılınıyor mu merakımı gidereyim bende
Gece nolcek?Kız bakıcı tuttuk ay sonu baslıyor valla baksın napayım ya duvaramı kerkineyim he duvara mı
Adamın vay halineKız bakıcı tuttuk ay sonu baslıyor valla baksın napayım ya duvaramı kerkineyim he duvara mı
Ama sen sakın peşin peşin depresyona girme tamam mı bebişim olursa girersinAa öyle mi oluyormus
Konunun bir yerden hep bana dönmesi pekii