Ilk esinizde yasadiginiz seyleri hayat tekrar karsiniza cikarmis baskasi araciligiyla, dersini almis mi diye. Boyle olurmus. Dersimizi alana kadar benzer olaylari baskalariyla yasatirmis hayat taaa ki ogretene kadar.
Neyse ki hayir demissiniz. Ama bu takintili tip durmayi biliyordur umarim. Eger ısrar ederse, taciz eder gibi hayir dediginiz halde yine her yerde karsiniza cikarsa savciliga sikayette bulunun. Pek normal degil cunku bu durum. Saglikli bir insan davranisi degil. Lisedekiler bile yapmaz. Bu tip seyler genc kizlarimizin hosuna gidebilir, insani ozel hissettirir, ayagini bir anda yerden keser. Ama o ilgi birden cekilince de neden boyle oldu diye insan bocalar ve eski ilgiyi yeniden bulmak icin ben de mi hata diye adamin her dedigini yapar hale gelebilir insan ve bu durum bir sure sonra bir bakmissiniz sizi ona bagimli hale getirmis. Onun ruh dengesizligi sizin de dengenizi bozar. Genelde narsistler boyle davranislar sergiler. Karsisindakini ilgiye bogar, ayagini yerden keser, beyaz atli prensiniz olur bir anda, sonra istedigini elde edince o ilgiyi keser. Ama arada bir ayda yilda eski dozda olmasa da o ilgiyi koklatir ki tamamen elden kacmasin karsisindaki diye. Istedigini elde edince karsisindaki kendisine bagimli olunca da yeni arayislara girer ayni taktiklerle. Yeni birini buldugunda da eski kurbanini terk eder.
Sizin kadar yoluma guller serilmese de ayagimi yerden kesen, sanki kafamdaki dusunceleri okuyup ne istedigimi bilen ve buna gore davranan boyle bir tiple ben de 12 yil evli kaldim.
Kadınları duygusal olarak emen narsist erkekler başlı başına bir travma nedeni.Uzman psikolog Feyza Bayraktar ile narsist erkekleri ve mağdurlarını konuştuk.
www.hurriyet.com.tr