• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gösterişçi Sevgili Adayı ve Korkularım

Genelde boyle abartili baslayan iliskiler rezil bir sekilde bitiyor.
Basima geldi, ilk once goklere cikardi, sevgili olduktan belli bir zaman sonra her sey cok rezillesti. Hayatimin en buyuk hatasidir kendisi.

Kuzenimin esi de ayni sekilde hediyeler, surprizler her sey bas dondurucuydu. Evde cicek koymaya yer kalmamisti. Evlendikten birkac sene sonra aldatti kizi. Bir de baska kadindan cocuk yapmis.🤦‍♀️

Genelde boyle abartili baslayan iliskiler rezil bir sekilde bitiyor.
Basima geldi, ilk once goklere cikardi, sevgili olduktan belli bir zaman sonra her sey cok rezillesti. Hayatimin en buyuk hatasidir kendisi.

Kuzenimin esi de ayni sekilde hediyeler, surprizler her sey bas dondurucuydu. Evde cicek koymaya yer kalmamisti. Evlendikten birkac sene sonra aldatti kizi. Bir de baska kadindan cocuk yapmis.🤦‍♀️
Evet tam da bu. Adam mantıkla karar vermiyor. Hatta beyniyle karar vermiyor kan başka yere hücum edince çiçekler, çikolatalar, hediyeler.. kan akımı normalleşince heyecan arıyor ve başka hedeflere yöneliyor çünkü karar mekanizması sağlıklı değil. Biz de çok özeliz bize aşık sanıyoruz halbuki özne değiliz biz orada sadece nesneyiz.

Merhabalar
Sevgili arkadaşlar, hanımlar, bacılar

Arkadaşlar 37 yaşında, boşanmış bir kadınım. Son bir haftadır benimle tanışmak ve flört etmek için atmadığı takla kalmayan bir adam var. Sabah günaydın mesajıyla başlıyoruz. Kapıya güller, makaronlar, çikolatalar, özel kahve paketleri yığılıyor. Gittiğim alakasız yerlerde karşıma çıkıyor, market arabama gül ve not koyup kaçmak gibi. Arabamın sileceğine yine not bırakıyor vs uzatmayacağım.

Şimdi bana “ayyy ne güzel işte..” diyenleriniz olacaktır ama iş öyle değil işte. Hiç mutlu değilim. Kızlar benim eşim de evlenmeden önce beni bu şekilde tavladı. Çok gençtim, erkekleri hiç tanımıyordum. 1-2 flörtüm olmuştu. Bu davranışlarıyla beni çok seviyor zannettim. Sürpriz uçak biletleri ayarlıyordu. Nereye gittiğimi bilmeden bir yerlere kaçırıyordu hafta sonları. Rüya gibiydi..

Ama böyle adamlar bunu sadece bize yapmıyormuş bunu öğrendim. Bunları yapan adamın boşandıktan sonra bana etmediği eziyet, hakaret, iftira, ekonomik şiddeti kalmadı. O rüyalar, kaçamaklar, hediyeler, çiçekler yalan oldu. Yükseldiğim yerden çarçabuk düştüm. Çok kötü bir histi😥

Arkadaşlarımın sevgilileri hiç böyle sevgi gösterilerinde bulunmazdı. Orta karar adamlardı. Asla tercih etmezdim sevgilim gibi sürprizlerle dolu bir adam dururken öylesini.. Ama yıllar geçti, arkadaşlarım o adamlarla evlendi.. Hepsi de işinde gücünde, eşlerine- çocuklarına bağlı, gözü dışarıda olmayan adamlar oldular. Bazısının evliliği 20 yıla yaklaşacak. Bizimki 10 yılı zor gördü. Hatta 6. yolda bitti de uzatmaları oynadık İşte.

Velhasıl arkadaşlar ben aynı kuyuya bir daha düşmek istemiyorum. Bu adamdan da zerre kadar hazzetmiyorum. Gösterişçi herif! Eşimin beni çektiği tuzağa tekrar düşmek istemiyorum.Sizin bu konuda gözlemleriniz neler yardımcı olur musunuz?

Öpüyorum yüreklerinizden❣️😘
Ben sizin yerinizde olsam oncelikle kendime su soruyu sorarim, bu kisiye bir sans vermek istiyor muyum? Eger cevabiniz evetse oturup beklentilerinizi konusun. Mesela siz sevgili olarak mi kalmak istiyorsunuz yoksa isin sonu olumlu olursa evlilik mi istiyorsunuz? Beklentilerinizi, istklerini söyleyin, o da söyleşin. Eğer o konuşmayı bile aklı başında yapamazsa zaten değmez.

Ben sizin yerinizde olsam oncelikle kendime su soruyu sorarim, bu kisiye bir sans vermek istiyor muyum? Eger cevabiniz evetse oturup beklentilerinizi konusun. Mesela siz sevgili olarak mi kalmak istiyorsunuz yoksa isin sonu olumlu olursa evlilik mi istiyorsunuz? Beklentilerinizi, istklerini söyleyin, o da söyleşin. Eğer o konuşmayı bile aklı başında yapamazsa zaten değmez.
Bu adamın hiç şansı yok çünkü 43 yaşında bir adam bunları yapıyorsa beyniyle karar vermiyordur.

Ya bende sevmem.market arabama biri gül koysa not koysa hoslanmam bundan.sürpris anlayisim bu degil

Adamdan hoslanmamıssınız noktalamıssınız zaten,ama süpriz yapan bütün adamlar gösterisci diyemeyiz.
O da öyle yasıyo demek duygularını.
Size kötüsü denk geldi diye hepsi aynı kefeye konamaz.
Sizin tepkiniz biraz abartı.
Gösterisci herif flaan🙆🏻‍♀️

Adamdan hoslanmamıssınız noktalamıssınız zaten,ama süpriz yapan bütün adamlar gösterisci diyemeyiz.
O da öyle yasıyo demek duygularını.
Size kötüsü denk geldi diye hepsi aynı kefeye konamaz.
Sizin tepkiniz biraz abartı.
Gösterisci herif flaan🙆🏻‍♀️
Sürpriz yapan bütün adamlar gösterişçi değildir. Konunun bütününü okuduysanız görmeniz lazımdı. Abartılı sürprizler yapanlar ve hediyeler alanları bu şekilde isimlendirdik. Bir bagaj dolusu gülle evlenme teklif etmek gibi. Evet bunu yapan bal gibi gösterişçidir bence.

Uzak durmalısın ozaman.. Televizyonlarda sürekli kadın cinayetleri izliyoruz.. Biran önce kurtulursun o sapık tan insallah
Ay cok hossunuz😂
Adam niye sapık oldu ya🤦🏻‍♀️😂
Kendince hosluklar yapmıs,iliskilerin basında bu tür hosluklar yapılır.
Esimle sevgiliyken yemege cıktıgımızda ,magazada bisey görüp begenirdm.
Restauranttan wc ye diye kalkar,o begendiğim seyi alır gelirdi.
Bence siz flört dönemini yasamamıssınız.
Market arabasına cicek koymak flaan normal seyler flörtlerde😅
Sapıklık degil.

Ben anlattiginiz şeyi uydurdugunuzu düşünüyorum
Makarnalar güller özel kahve paketleri bunlar normal eşimde bana yapardı bu tür şeyler .

Ancak yoluna çıkmalar vs silecege not gül vs bırakmak .
Uydurmasyon gibi geldi bana .
Kendinizi böyle mi tatmin ediyorsunuz
Eşinizin size yaptıkları normal, diğer şeyler uydurmasyon mu yani ? Piyasayı eşiniz mi belirliyor ? 😂

Bu modeller var maalesef ortalıkta geziyorlar. Aşkı bir oyun ve yarış olarak görüyorlar. Bilgisayar oyunu gibi level atlamayı seviyorlar. Oyun bitince tüm macera bitiyor onlar için. Allah esirgesin hepimizi. Biri anlatmıştı arkadaşı, kız arkadaşını İstanbul’dan İzmir otobüsüne bindirmiş, kendisi de arabayla İzmir’e gidip ondan önce onu otogarda karşılamış. Bu kadar seviyor musun kızı diye sormuş, hayır ben kendim için yapıyorum bu macerayı, adrenalini seviyorum demiş. Kısaca onlar süreçteki adrenalinin peşinden koşuyorlar. Evlenip de sakinleşip adrenalin bitince herşey bitiyor. Bu arada para konusunda benim de başıma ne geleceği belli değil henüz. Herşeyi beklerim ben ondan artık.

Ben bu adama kızardım ya madem izmire gelecektin niye beni otobüsle gönderdin diye, ciddiyim 🤔 böyle sürpriz mi olur ya şeyini çıkartmışlar

Sürpriz yapan bütün adamlar gösterişçi değildir. Konunun bütününü okuduysanız görmeniz lazımdı. Abartılı sürprizler yapanlar ve hediyeler alanları bu şekilde isimlendirdik. Bir bagaj dolusu gülle evlenme teklif etmek gibi. Evet bunu yapan bal gibi gösterişçidir bence.
O sizin bakıs acınız tabi bisey diyemeyiz.
Ama adamın süprizleri bana norml geldi.
Bende sevgiliyken haftada bir cicek alırdım esimden,ofiste masama tobrelonlar bırakırdı seviyorm diye,bunlar kücük cilvelesmeler bence.
Siz adamdan hoslanmadıgınız icin gözünüze batmıs olabilir.

O sizin bakıs acınız tabi bisey diyemeyiz.
Ama adamın süprizleri bana norml geldi.
Bende sevgiliyken haftada bir cicek alırdım esimden,ofiste masama tobrelonlar bırakırdı seviyorm diye,bunlar kücük cilvelesmeler bence.
Siz adamdan hoslanmadıgınız icin gözünüze batmıs olabilir.
Hayır çok yanlış anlıyorsunuz. Bakın “sevgiliyken” diyorsunuz. Biz o adamla sevgili değiliz. Ergen ge değiliz. Ne alaka arabaya not? Belki bir tanıdık görecek hoş olmayacak? Ben ışık yaksam yapsın ama hiçbir mesaja cevap vermiyorum daha devam ediyor hoş mu Yani?

Ben de eşim de böyle insanlar değiliz ama duygularını coşku ile ifade eden insanları yaftalamak bana biraz tuhaf geldi.
O sizin eski eşiniz, sizin tecrübeniz.
Herkes böyle olacak diye bir şey yok. Kendiniz diyorsunuz, psikolojik rahatsızlığı vardı diye.
Yada sizin sevginizi gösterme biçiminiz bu değilse bu şekle tüü kaka diyemeyiz.

benim eşimin de bir arkadaşı var. Cocuk annesine babasına bile doğum günlerinde şiirler yazar, şarkılar besteler.
Karısını çocuğunu yere göğe sığdıramaz.
Fotoğraflar paylaşır vs.

bu şekilde bir mıç mıç ilişkiden ben de haz etmem. Ama sevgisini böyle gösteren adam aldatır, dengesizdir, şöyledir böyledir genellemesini yanlış buluyorum.

Ay cok hossunuz😂
Adam niye sapık oldu ya🤦🏻‍♀️😂
Kendince hosluklar yapmıs,iliskilerin basında bu tür hosluklar yapılır.
Esimle sevgiliyken yemege cıktıgımızda ,magazada bisey görüp begenirdm.
Restauranttan wc ye diye kalkar,o begendiğim seyi alır gelirdi.
Bence siz flört dönemini yasamamıssınız.
Market arabasına cicek koymak flaan normal seyler flörtlerde😅
Sapıklık degil.
Ay bacım ne bileyim ben hiç romantik olmadıki eşim el ense evde güreş tutuyoruz biz ben evde güreş tutmayı romantizm biliyorum 🙄

Ben de eşim de böyle insanlar değiliz ama duygularını coşku ile ifade eden insanları yaftalamak bana biraz tuhaf geldi.
O sizin eski eşiniz, sizin tecrübeniz.
Herkes böyle olacak diye bir şey yok. Kendiniz diyorsunuz, psikolojik rahatsızlığı vardı diye.
Yada sizin sevginizi gösterme biçiminiz bu değilse bu şekle tüü kaka diyemeyiz.

benim eşimin de bir arkadaşı var. Cocuk annesine babasına bile doğum günlerinde şiirler yazar, şarkılar besteler.
Karısını çocuğunu yere göğe sığdıramaz.
Fotoğraflar paylaşır vs.

bu şekilde bir mıç mıç ilişkiden ben de haz etmem. Ama sevgisini böyle gösteren
Hayır çok yanlış anlatmışım o zaman ben. Bu duygular ve duyguların ifade edilmesi çok hoş. Mantıksız bulduğumuz şey abartılı ve gerçeklikten uzak jestler yapanlar.

Back