Merhabalar
Sevgili arkadaşlar, hanımlar, bacılar
Arkadaşlar 37 yaşında, boşanmış bir kadınım. Son bir haftadır benimle tanışmak ve flört etmek için atmadığı takla kalmayan bir adam var. Sabah günaydın mesajıyla başlıyoruz. Kapıya güller, makaronlar, çikolatalar, özel kahve paketleri yığılıyor. Gittiğim alakasız yerlerde karşıma çıkıyor, market arabama gül ve not koyup kaçmak gibi. Arabamın sileceğine yine not bırakıyor vs uzatmayacağım.
Şimdi bana “ayyy ne güzel işte..” diyenleriniz olacaktır ama iş öyle değil işte. Hiç mutlu değilim. Kızlar benim eşim de evlenmeden önce beni bu şekilde tavladı. Çok gençtim, erkekleri hiç tanımıyordum. 1-2 flörtüm olmuştu. Bu davranışlarıyla beni çok seviyor zannettim. Sürpriz uçak biletleri ayarlıyordu. Nereye gittiğimi bilmeden bir yerlere kaçırıyordu hafta sonları. Rüya gibiydi..
Ama böyle adamlar bunu sadece bize yapmıyormuş bunu öğrendim. Bunları yapan adamın boşandıktan sonra bana etmediği eziyet, hakaret, iftira, ekonomik şiddeti kalmadı. O rüyalar, kaçamaklar, hediyeler, çiçekler yalan oldu. Yükseldiğim yerden çarçabuk düştüm. Çok kötü bir histi
Arkadaşlarımın sevgilileri hiç böyle sevgi gösterilerinde bulunmazdı. Orta karar adamlardı. Asla tercih etmezdim sevgilim gibi sürprizlerle dolu bir adam dururken öylesini.. Ama yıllar geçti, arkadaşlarım o adamlarla evlendi.. Hepsi de işinde gücünde, eşlerine- çocuklarına bağlı, gözü dışarıda olmayan adamlar oldular. Bazısının evliliği 20 yıla yaklaşacak. Bizimki 10 yılı zor gördü. Hatta 6. yolda bitti de uzatmaları oynadık İşte.
Velhasıl arkadaşlar ben aynı kuyuya bir daha düşmek istemiyorum. Bu adamdan da zerre kadar hazzetmiyorum. Gösterişçi herif! Eşimin beni çektiği tuzağa tekrar düşmek istemiyorum.Sizin bu konuda gözlemleriniz neler yardımcı olur musunuz?
Öpüyorum yüreklerinizden