Gösterişçi Sevgili Adayı ve Korkularım

Gösterişçi değil bana göre. Adamın ilgisini belli etme şekli böyle sadece. Gösterişçi diyince; parasıyla, mevkisiyle hava atan, ukala davranan, insanları küçük gören vs. gibi şeyler geliyor benim aklıma. Sizin ki sizin de dediğiniz gibi yaşına göre ergence davranıyor:)

Adamla flört etmek konusunda bir endişeniz yok iş evliliğe dökülürse halimiz ne olur diye mi endişelisiniz yoksa adamın bu gösterilerinin altında sadistik niyetler mi arıyorsunuz? Bir hafta zaten böyle şeyler düşünmek için kısa bir zaman. kendisine böyle abartılı gösterileri iyi niyetli bulmadığınızı insanın karakterinde eksik bir şeyin kompanse edilmesi gibi düşündüğünüzü açıkça belirtebilirsiniz kendisine. Kocanız öyleydi diye bu bey de öyle olacak değil. Ama tabi temkinli olmakta fayda var.

Hayır bu adamla bir geleceğim yok bu çok net. Böyle davrandığı için değil; en ufak bir elektrik alamadım. Sadece böyle tiplerin güvenilir olmadığını düşünüyorum genelin fikrini de almak istedim.

Bunun genel bir doğrusu yok bence. Herkesin ilişki yaşayışı, sevgisini gösterme şekli farklı. Benim bir arkadaşım da anlattığınız gibi eski sevgilisine de öyleydi evlendi şimdi eşine de öyle. İlişki tarzı böyle. Ben biraz odun bir tip olduğum için bu kadar sürprizli, abartı bir karakterle kendimi düşünemiyorum ama karısı çok mutlu. Bildiğim kadarıyla da hiçbir sıkıntıları yok.

Sevgili iken yapilan bu suprizlerden bahaetmiyor ki konu sahibi. Onun demek istedigi flort asamasina bile gelmemid bir saat yuz yuze gorustuhunuz birinin size ciceklerle cikolatalarla gelmesi, arabaya notlar birakmasi... bu normal bir durum degil elbette. Dogru durust tanimadigimiz bir insanin yollarina gul sermek pek normal bir davranis degil.

kesinlikle öyle canım

Bu kadar olmasa da çok coşkun başlayan biriyle braberlik yaşamıştım. “Samimi bulmuyorum, ne bunlar böyle sanki yıllarca beni beklemiş gibi, ayrılacağım” dedim en yakın arkadaşıma. O da bana “işin raconu bu, gayet normal” dedi ayrıldım açmadı beni inandırıcı değildi. Ama demek ki normal bulanlar da olabilirdi. Biz ayrıldık, iki ay sonra nişanlandı. Muhtemelen yine benimle olduğu gibi başlamıştı ve bir kız bunları samimi bulabilmişti. Halen evliler bu arada, çoluk çocuğa karıştılar. Ben orta karar biriyle evliyim kendim gibi. Bazen özlüyorum öyle hareketler görmeyi. Bence her şey kalbin sesini dinlemekten ibaret...

Genelleme yapmak ne kadar doğru ama ben de sizin gibi düşünüyorum. Abartılı sevgi gösterileri hep yapmacık gelmiştir. Güvenilmez bulurum böyle Romeo gibi gezinen adamları. Eşim de dümdüz, duygularını dozunda yaşayan ve gösteren bir adamdır. Hiç ayaklarımı yerden kesecek bir sürprizi olmadı. Ama güven duyarım, dinginiz sakiniz.. Zaten beni tavlamadı, ben onu tavladım. Zamanında her gün kapıma çiçekle gelen, şiirler yazan, yolumu bekleyip zınk diye karşıma çıkıp sürprizler yapan bi sevgilim olmuştu beni aldatmıştı mesela. Sağlam bir sevginin zamanla oluştuğuna inanıyorum, böyle doğru düzgün tanımadan etmeden abartılı şeyler güven uyandırmıyor bende.

Kıskandın mı yoksa, eşimde bana yapardı deme gereği neden duydun mesela anlatsana biraz ?
Uydurma olsa bile niye bu kadar gerildin minik

Son düzenleme:
Çalıştığım iş yerinde öyle adamlar var ki eşlerine nasıl ilgili nasıl romantikler çiçekler güller böcekler hediyeler ama gel gör ki ofise iki kadın otelci gelse gözleri fal taşı gibi baştan aşağı yalayıp yutuyorlar kadınları. Bilmiyorum da artık her şey çok farklı bende abartı romantik erkeklerin sonradan dumur olduklarına şahit oldum haklı olabilirsin ve bir kere dilin yanmış bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun haliyle

özel günlerde, ayda alemde bir durup dururken falan yapılabilir ben tuhaf karşılamam. ama sürekli olması bana itici geliyor. üstelik siz sevgili bile değilsiniz. kaldı ki adamı istemiyorsunuz. genellemek doğru olmaz ama ben samimi bulmam sürekli yapılmasını. arada yapılması hoş ama.

ama market arabasına gül bırakmak çok kıroca değil mi ya bana yapan olsa üstüme bile almam. başkası unutmuş der diğer arabayı alırım

Benimde oğlumun babası böyleydi. Pahalı hediyeler, her gün taşlı tuşlu çiçekler, evler, eşyalar, arabalar, tatiller, lüx restaurantlar vs. Kendimi dünyanın en özel ve en şanslı kadını zannederdim. Arkadaşlarımın dualarında bile başrol oynardı "bana da böyle koca ver Allahım" diye. Boşanırken anladım aslında ciğeri beş para etmez, evladına dahi merhameti olmayan bir adam olduğunu malesef. Böyle tipler flörtöz tipler. Evliliğin sorumluluğunu kaldıramayan iyi gün-kötü gün kavramını bilmeyen asalak erkek modeli. Her kadını cezbedecek jestler evet ama böyle bir erkekle karşılaştığımda arkama bakmadan kaçmam gerektiğini yaşayarak öğrendim. Kaçın(!)

Aman dikkat edin saplantılı gibi geldi.
Cevabınızı vermişsiniz hala devam ederse polise gidin neler duyuyoruz.

Bu adamın bir geçmişini yoklayın. Normalde çok sevmem birilerini araştırmayı ama sizden önceki ilişkilerde nasıl uzun yıllar mı sürmüş evlenmiş mi yada ayrılmışsa neden ayrılmış onlarda bu şekilde mi yaklaşmış uzun ilişki mi günü birlik peşinde koşmalar mı bu tarz detaylar az çok kişiliği ile ilgili genel bilgiler verebilir sizde ona göre bakarsınız. Ki zaten hazetmiyorsanız çizginizi çekin bitsin gitsin. Uğraşmasın uğraştırmayıın

Erkekler şey zannediyor.
Kadın hayır derse aslında çok istiyor ölüyor bitiyor ama peşinde koşturuyor.
Hayır abi.
Hayır hayırdır.
Ne bu ısrar.
Kadın isterse belli eder zaten.

Bir daha devam ederse ve çok rahatsizsaniz şikayet edeceginizi belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…