Gösterişçi Sevgili Adayı ve Korkularım

Niye uydursun ki, bizim arkadaşa bir bagaj dolusu gülle evlilik teklif etmişti erkek arkadaşı. Hemde çok şaşırtıcı bir sürprizle. Bak onlarda evlenemeden ayrıldılar
Aynen kadını görmüyoruz bile resmi bile yok neyiyle hava atacak..Nickine bile bakmadan yorum yapıyoruz bazen

Bir psikoloğun videosunda görmüştüm, bu kadar abartılı jestlerin hiç normal olmadığından bahsediyordu. Tıpkı eski eşinizin profilini anlatıyordu. Konuyu gördüğümden beri o videoyu arıyorum, bulursam atacağım. Bence endişelenmekte çok haklısınız

Aklı başında adam 1 saatlik görüştüğü birine bunca şey yapmaz zaten. Hoşlansa bile önce bir ölçer tartar tanımaya çalışır kendisine uygun musunuz diye. Bugün sizi fotografinizdan görüp beğenip bunları yapan yarın başkasını da beğenir yapar. Kovalamayı seviyor adam belli ki. Bana da çok itici geldi.

Evet bence böyle. Ne kadar sürprizli fazla heyecanlı adam gördüysem bunu tecrübe ettim. Bu tiplerin hayatına duygusallık hakim. Ve duyguyla alınan kararlar pek sağlıklı olmuyor.

Çok teşekkür ederim.

Valla hiç aaayy ne güzel işte falan demedim, hatta korktum.
Bu adam saplantılı belli ki, ben kaç yıllık sevgilime bunları yapmam, o da bana yapmaz. Ruh hastası ya.

Uydurma mıdır bilmiyorum ama gerçekten böyle insanlar var. Takıntılı, duyguları uçlarda yaşayan...

Arkadaşımla aynı yerde çalışıyorduk. Ben öğretmenim mesleğim ve ortak arkadaşımız güven vermiş olabilir. Ama bu nasıl bir güven ki kırmızı güller market arabasında cirit atıyor bir de tutma yeri folyolu gül. Kart zampara.

Herşeyde tercihim "sürdürülebilir" olandır.
Bi gazla yapılan şeyler bana da itici geliyor.
Ortalama, ama yeter ki ömürlük olsun.

Kendi karakterine güvenmiyor demekki, böyle ambalajlarla kendini yamamaya çalışıyor.

Madem tecrübelisiniz,
Yok sayın ve direk niyetinizi belli edin.
Şovunu başkasına saklasın.

romantik , sürprizler yapan , ince düşünüp hediye alan tüm erkekler köprüyü geçene kadar yapar gibi bir anlam çıkmış ama kazın ayağı öyle değil bence

İçinde olan taktik yapmayan insan her zaman nazik davranır.

Tabi 1 haftadır tanıdığım biri bana bunları yaparsa bende inanmazdım.

Kesinlikle. Göklerde yaşamaktansa, ayaklarım yere bassın ama daimi olsun. O bulutlardan yere çakılma duygusu kelimelerle ifade edilebilir değil çünkü.

Niye ki?
Çok sıradan şeyler.
Daha ileri boyutunu yaşadığım oldu.
Ama bu bir övünme faktörü değil benim için.
Sağlam bir sorunluyla muhatap olmanın alameti.

Canım söylemek istediğim tam olarak bu değil. Sadece duygu yoğunluğuyla coşkuyla davranan insanların ilişki boyunca yaptıklarına bakın yapacaklarına güven olmuyor. Ani, yoğun ve duygusal bir kararla hayatının altını üstüne getirebiliyor mesela. Yoksa tatlı jestlere kimse hayır demez.

Kapıya güller güzelmiş de market arabasından çıkan gül, arabaya iliştirilen notlar falan kafayı bozmuş gibi hissettirdi. Üstelik ortada dolu dizgin yaşanan bir aşk yok. Yani insan karşı tarafı rahatsız etmiş olur muyum diye bir düşünür.

Evet bunu yeni idrak etmiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Neden bunu 20 yaşında bilmiyordum. Neden böyle büyük büyük davranan adamlara düştüm neden
20 yaşında çok normal. Hatta bence çok erken yaşlarda çok iyi insanlarla birliktelik kurabilenler şanslı baya. 20 yaşındaki hayata bakışımız kişiliğimizle 30 yaşındaki asla aynı değil. Bence neden diye sormayın şöyle düşünün bu sayede nasıl birini istediğinizi çok daha iyi biliyosunuz, bundan sonraki adımlarınızda öndesiniz.

Ne aşkı adını ve yaptığı işi biliyorum o kadar araba sileceğine not nedir.

Evet artık biliyorum ama bu 10 yılıma ve babasız büyüyen bir kız çocuğuna mal oldu. Sizce de bu çok pahalı bir tecrübe değil mi?

Aklima Don Carleone'nin karsina armut hediye etmesi geldi..o sahne bana cok gecmisti..neticede armut ama seven karisina deger veren bir adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…