• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gossip Girl

Artık iyice karıştı.
Serena beni baydı baydı bu ne kararsızlık.Dizideki bütün erkeklerle bir olayı oldu neredeyse:roflol:
Ha uyudu ha uyuyacak bakışlarla bu adamlar ne buldularsa bu kızdananiknanik

ay birden gözümde canlandı bakışları kopttum rezil oldum ofiste :roflol:

serena midemi bulandırıyor artık..her bölümde farklı adamla yatıyor öpüşüyor ıyyyk bu kadarmı basit ya..
bide bi salak bi salak..
herkese güveniyor.

Gossip Girl 4. Sezondan Haberler #1

The CW kanalı Gossip Girl 4. Sezon ile ilgili birşeyler çıtlattı. Neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız haberin devamına bakabilirsiniz.

Uyarı: Spoiler İçerir.

Gossip Girl 4. Sezonda Serena ve Blairin Pariste güzel vakit geçirmeleriyle başlıyor. tabi ki, Chuck gizemli bir şekilde yeni kız arkadaşı ve yeni kimliğiyle oraya gelene kadar. Blair, Chuck’ı sonsuza dek başından defetmişti ancak bakalım işler değişecek mi? Hepimiz göreceğiz.

Kaynak

Gossip Girl 4. Sezondan Haberler #2​
Geçen hafta, The CW kanalı Gossip Girl‘ün 4. Sezonuyla ilgili spoiler kaynayan özetini yayınladı.” 4. Sezon Serena ve Blair’in Paris’teki keyfini çıkardıkları büyük, romantik ve göz kamaştırıcı yazıyla açılacak. Tabii Chuck şehre yeni bir kız arkadaşıyla ve yeni bir kimlikle dönene dek.”

Geçtiğimiz günlerde, yapımcılar devamlı ekranda görünecek, 20′li veya 30′lu yaşlardı, göz kamaştırıcı güzellikte ve has Fransız aksanıyla övünen Eva rolü için elemelere başladılar. Çekimler hem New York’ta hem de Paris’te Temmuzun ilk günlerinde başlıyor.

Şimdi hepsini altalta yazdığınızda, aklınıza ne geliyor? Eğer Gossip Girl yapımcılarının birazcık kafaları çalışıyorsa, Emmanuelle Chriqui’nin menajerini ararlar.

Siz de aynı sonucu çıkardınız, değil mi?

Kaynak

Gossip Girl 2. sezon tekrarları 19 temmuzdan itibaran haftaiçi hergün saat 20.00 de Cnbce de yeniden gösteriliyor.Şu anda 2. bölüm yayınlanıyor.

Dünkü bölümde Chuck gerçekten çok kötü görünüyodu senağlama :delphin:
sümüklü sümüklü izledim onu senağlama kaydirigubbakcemile3

Bazı bölümleri nefesimi tutup izlediğimi bilirim. Seviyorum entrikalı dizileri zemuszemus

Chuck la Blair favorim. Hele Chuck'ın "I am Chuck Bass" repliği yokmu! aklinialirimsmile

Ben de yeni başladım izlemeye.
3. bölümdeyim daha. :1:
Oldukça hoş. Müzikleri, oyuncular, kurgu vs.
Gayet başarılı bir yapım.

Chuck çok hoş. Ses tonuna bitiyorum.
Boyu falan kısa olsa da çekici biri. gamyoncuiremsu

4. sezonun son yayınlanan bölümüne kadar geldim..
chuck la blair daha fazla dayanamadı :17:

Back