- Konu Sahibi Terra Rosa
-
Gossip Girl’ün yeni bölümü 16 Mart‘ta yayınlanacak ve bölüm ismi de “blair Waldorf’s Day Off” olacak
ben izledim blair gene sapıdı önümüzdeki bölümler değişik gelişmeler olur sanırım
Sapıttıki ne sapıtmak, zannedersinki dünya onun çevresinde dönüyor :mymeka:
kır dizini otur chuck ın dibinde demi ama yoook illaki alavere dalavere hadi bundan vazgeçiyosun bari doğru yolu bul saftirik. S desen hala o mıy mıy oğlanı sevmio mu :mymeka: vanessaya dokunmadan geçemiyciim kıskanç şey adam ayrıcalıklı doğmuş napsın senle hipi hayatımı yaşıcak illa bi baltaya sap olsun evine düzenine baksın gezersiniz gene . ay pek bir klasik gördüm kendimi :roflol: :roflol: :roflol:
son bölümde geldi dün akşam izledim pek bi ekşın yok S eski hayatını özlüo dönüş yapmaya başladı hafüfden .
Nasıl yok be, çiftler değişti :roflol::roflol: Nate'le Blair midemi bulandırdı ama Chuck'la Vanessa güzel oldular :1rolleyes:
spoiler yapmiim didim daklum . hee çüş artık dedim 2 günde bir birbirlerine paslanıo bunlar yaav.. zati cuckla vanessa reelde sefgülümüş :jeyyar:
Hadi canım :roflol::roflol: vay çakallar :roflol::roflol: Yakıştılar hee :jeyyar: Blair'in göbeği çatlar artıkın naniknanik
daha önceleri blair le birlikteydi aslında ama kısa sürdü. ama vanessayla mutlularmış bellide olmaz dizideki gibi paslaşıp duruolar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?