Devlet kapısı iyi ama maaşlar az gerçi özel sektörde tazminat vermemek için çok barındırmıyor çalışanları ama işte dediğiniz gibi memur daha bir güvende garantideeslerin ikisinin devlet memuru olmasinin iyi yonu maaslarin zamaninda duzenli olmasi.
biz malesef cok zorlanıyoruz
sen evli misin cnmDevlet kapısı iyi ama maaşlar az gerçi özel sektörde tazminat vermemek için çok barındırmıyor çalışanları ama işte dediğiniz gibi memur daha bir güvende garantide
Yok değilim seneye söz yapıcaz ama inş hayırlısıysa canımsen evli misin cnm
hayatta her seyin olumlu ve olumsuz tarafi var cnm
Özel sektör çok acımasız v resmen sömürüyor insanı inş düzelir canımBiz ikimiz de özel sektördeyiz,
Dört aydır eşimin maaş ve prim ödemesi hep düzensiz, onumuzdeki birkaç ay benim de öyle olma ihtimali yüksek görünüyor.
3600 TL konut kredisi ödüyoruz, gerisini söylemiyorum bile.
Bir şekilde bir yolunu bulur düzene gireriz diye kendimizi motive ediyoruz artik
İnşallah canim, aslında ben kendi adıma isimden de isyerimden de çok memnunum. Ama son yaşanan döviz durumu çok fazla etkiledi bizi. Eşim yeni iş arayışında ama özel sektörde şu bir gerçek paran iyi olursa çalışma şartların ağır, çalışma şartların normalse parası iyi değil.Özel sektör çok acımasız v resmen sömürüyor insanı inş düzelir canım
Hayırlısı ıns..su an hic yemesek icmesek kres kira aidat fatura yol icin 2800 odeyecegim bir de yeme icme ekstralar eklenimce vay halimize
Memuriyet devlet kapısı her zaman garanti iş gözüyle bakılır. Devlet ciddi bir zarar gormedikce kimse dokunmaz alacağını bilirsin, haklarıni hep kullanırsın. Bu ay maaş alır mıyım endişesi taşımazsin en önemlisi de saatlerin belli.Memur için ne akıyo ne kokuyo derler..ekstra toplu bir para yok.duz memurda performans ne olursa olsun mesai yok.gelen belli giden belli..mesela inşaat ustasıdır isler durur..açılinca bir evi bir senede iş karşılığı alanı gördüm.elektrikcidir..yani bir mesleği vardır.. memurların çoğu isten çıksa yapacağı mesleği yok...bir doğalgaz ustası bir araba tamircisi her an is bulabilir..aslinda meslek gittikce dahada onem arz ediyor..
Bu arada cnm iyi ki ev almışsınız. İş yeriniz işten çıktı gibi yapıp tazminat mı vermişti öyle bir iyilik yaptı patronunuz diye hatırlıyorum sevaba girdi adam. Şimdi ev almıyor kimse keşke biz de o zamanlar alsaydık araba şimdi araba da hayal oldu. Benim eşim de özel sektör de ve onlarında ödemeleri aksıyor şirket batabilirmiş . O yüzden benim kk borcunun tamamen bitmesi şart Kemer sıkmalıyımBiz ikimiz de özel sektördeyiz,
Dört aydır eşimin maaş ve prim ödemesi hep düzensiz, onumuzdeki birkaç ay benim de öyle olma ihtimali yüksek görünüyor.
3600 TL konut kredisi ödüyoruz, gerisini söylemiyorum bile.
Bir şekilde bir yolunu bulur düzene gireriz diye kendimizi motive ediyoruz artik
Ben de iyiki evi o zaman aldık diyorum, yoksa şimdi almaya cesaret edemezdim.Bu arada cnm iyi ki ev almışsınız. İş yeriniz işten çıktı gibi yapıp tazminat mı vermişti öyle bir iyilik yaptı patronunuz diye hatırlıyorum sevaba girdi adam. Şimdi ev almıyor kimse keşke biz de o zamanlar alsaydık araba şimdi araba da hayal oldu. Benim eşim de özel sektör de ve onlarında ödemeleri aksıyor şirket batabilirmiş . O yüzden benim kk borcunun tamamen bitmesi şart Kemer sıkmalıyım
Canım bir yemek ve kahve için cok değil mi yanlıs anlama tabikide herkesin geliri gideri farklıda bana biraz fazla geldiArkadaşlar ile buluştum dışarda yemek kahve derken 130tl kk ile harcadım. Kk borcu bu ay da 2500tl gelecek bir sonraki ay 1000tl gibi gelecek tabi hiçbir şey için kk kullanmazsam.
Cnm 45 tl kahve hesabı ayrı ayrı ödenecek diye kasaya gittik hepsini benden aldı işlem iptal edemedi bende istemedim arkadaşlarımdan :) 55tl yemek ve içecek 30 tl şampuan ve duş jeli üşenip topluca yazmıştımCanım bir yemek ve kahve için cok değil mi yanlıs anlama tabikide herkesin geliri gideri farklıda bana biraz fazla geldi
Tamam canım bende şaşırdım haniCnm 45 tl kahve hesabı ayrı ayrı ödenecek diye kasaya gittik hepsini benden aldı işlem iptal edemedi bende istemedim arkadaşlarımdan :) 55tl yemek ve içecek 30 tl şampuan ve duş jeli üşenip topluca yazmıştım
Bende bıktım. bu ay anca borcumu yarılayacağım zatenbu ay sıkıyorum kendimi bakalim ekstreye kadar.
bikt8m kk odemekten
Ay ben de sıkıyorum gerçekten. Eskiden 5-6bin oluyordu biriken paradan ödeyiveriyordum. Bu ay da 2500tl gibi gelecek sonra 1000tl ye. Bunaldım keşke daha önce tanışsaymışız bu topik de diyorumbu ay sıkıyorum kendimi bakalim ekstreye kadar.
bikt8m kk odemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?