Benimde 1200 varkredi kartimi odedim. simdiden hic alisveris yapmasam 900 tl taksidim var
İnş kısa zamanda biter sizinkide :)Ben de ödeyecem hiç almasam 1800 tl ama ekim de 890 tl ye inecek
Kesinlikle almayın gerekmiyorsa yada nakit bir bütçe belirleyin kendinize bişey alıcaksanız nakit harcayın taksitler başa bela oluyor sonrakredi kartımda sadece aldığımız salon takımı taksidi kaldı 625 tl
Şubat ayında son taksidi var
Kişisel harcamalarımın taksidi bu ay bitti
Uzunnn süre kıyafet ve ıvır zıvır harcamalarım için kartı kullanmamayı düşünüyorum
En iyisi taksit yüzünden yediğim faizlerde kaç gram altın alırdım ben. Tebrik ederim cok dogru yapıyosunuzKredi kartı evimizde bur tane kaldı o da benimki.
Kartımdan mümkünse alışveriş yapmam. Kredi kartında taksit varsa alacağım diğer şeyleri bekletirim almam. Birşey aldıysam da mümkünse 2 ye böldürürüm en fazla.
Önce senin gibi harcardık sürekli. Kontrolü çok zordu borcumuz çoktu.En iyisi taksit yüzünden yediğim faizlerde kaç gram altın alırdım ben. Tebrik ederim cok dogru yapıyosunuz
Kesinlikle almayın gerekmiyorsa yada nakit bir bütçe belirleyin kendinize bişey alıcaksanız nakit harcayın taksitler başa bela oluyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?