Görüşmeli Miyim?

B3wc6yaIEAAXGBg.jpg

meslegi konusunda yalan söyleyen çok insan var. artik soyleye soyleye kendileride inanıyorlar ciddi ciddi.

çevremde 4 yıllık teknik eğitim fakültesi bitirip (muhendislik tamamlama sınavını kazanamadı) bir fabrikaya teknisyen olarak girip herkese kendini mühendis diye tanıtan bir akrabam var. hatta eşi bile kocam mühendis diye dolanıyor ortalarda kendilerini inandırmışlar resmen ama muhendis değil teknisyen. hatta 2 yıllık makine bölumunu bitirip kendini makine muhendisiyim diye tanıtanınıda gördum.

Bu çocukta boyle tiplerden muhtemelen.
Meraktan soruyorum 4 yıllık teknik eğitim fakültesi derken ne oluyor onlar? Mühendisliklerde 4 yıl ya(hazırlık saymıyorum) farkını merak ettim

Yine tipik umutsuz.Ne diyeyim,nasil sorayim,ne cevap vereyim va vs.Burda pabuç kadar dilin var masallah.Herkese laf yetistiriyorsun.Soracaksin iste..Maksadiniz belliyse adamla dumduz sorucaksin iste ne mezunusun,ne is yapiyosun .Bu kadar basit.Bazen boş boş sorular soruyosun cidden.
Bu ne şiddet ne celal canim Chelzy :KK70:
Oysa ki bütün dertlerimi de sana anlatiyorum
Bu konu da ne kadar bahtsiz oldugumu biliyon
Ne is yaptigini zaten sordum ama yalan soylemis olabilir diyorum

Arkadaş efsaneymis ama bu yoklukta nedir ya 🤣🤣🤣 ekonomik kriz ,buhranı anlarım da bu bambaşka birşeymiş 🤣🤣🤣🤣 tavsiye derseniz boya çok takılmayın yoklukta var malum
Ama mesleki olarak merak ettiklerinizi kesinlikle beyefendiye sorun cevapları da irdeleyin saf olmadiginizi anlasin zaten yalan söylüyorsa tuyer
Bugun her halti soracam hatta diplomasinin fotosunu isteyecem :KK70:

Aöf de uçak teknolojileri bölümü var cnm linkendinde profili açıksa çalıştıgı yerlere bak cnm meslegini anlamanda fayda sağlar ; yalnız şöyle bir durum var myo mezun olup da ayrıca uçak mühendisliği okumak çok garip geldi çünkü puanı yüksek uçak teknolojilerinin cnm. Zeki adammış demekki kendi de bu zekasını sonrasan farketmiş galiba 🙄
Ahahahahh bu benim aklima niye gelmdigelmedi

X