- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kocan nerde kizPerşembe günü ilk ben mi yazmışım bi bak. Azıcık aklını kullanırsan komik duruma düşmezsin.
Yooo merak etmiyorum. Sıkıcı hayatın inan ki çok umurumda değil.
Öyle bir koca bulabildiği için strobu kıskandım. Dört dörtlük adamNiye kiz onun kocasinin kıskanılacak neyi var
Hem kiskanacak olsam benimkini kiskanirim ayol digerlerinden banane
Aklın yolu bir olduğu için benziyoruz şekerim.
Senin kocanı daha çok kıskanmalı bence. Ben bile kıskanıyorum arada
Ne vercem. Bedava taktik yok bizde. Verirsin bedelini alırsın yatırım tavsiyesini.Ne yatirimi yaptin kiz accik taktik ver hele
Ne vercem. Bedava taktik yok bizde. Verirsin bedelini alırsın yatırım tavsiyesini.lne istiyon karsiliginda
Kudra fakeden saldiriyor
Dur durak bilmiyordu
Kocan nasil ki bu kudra kiskaniyoe kizUmutsuzun yüreğine inecek şimdi. Alıştıra alıştıra söyleseydin keşke
umutsuzvaka01 üstelik kendi evimizde yemeklerimizi pişirip muhafaza edebildiğimiz yapılı bir de mutfağımız var. Buzdolabımız, ocağımız filan. İnsanın kendi mutfağı ve kocasının olması gibisi yok vallağ.
Ahahahah sevimli sey seniKudra'ya benzetilmek hoşuma gitti. Aklı başında, sözü dinlenir, saygıdeğer bir kadın.
Mazallah şurada biri gelip bana "Umutsuzun fakei" deseydi işte o zaman üzülürdüm.
Tatlim o kadar mutluyum ki senin laf sokuslarin siir gibi geliyorÖyle bir koca bulabildiği için strobu kıskandım. Dört dörtlük adam
Aklın fikrin parada ama onu da yönetmeyi beceremiyorsun ne yazık kiKocan nasil ki bu kudra kiskaniyoe kiz
Kilibik falan mi yoksa cok mu zengin
Niye mutlusun yengen yemek mi verdi?Tatlim o kadar mutluyum ki senin laf sokuslarin siir gibi geliyor
Ay hic gulecegim yoktuAklın fikrin parada ama onu da yönetmeyi beceremiyorsun ne yazık ki
Catliyosun dimi meraktanNiye mutlusun yengen yemek mi verdi?
Gül gül napacan zaten başka soğuk su da iç iyi gelir.Ay hic gulecegim yoktu
Para kaybettim diye senden mutlusu yoktur simdiGül gül napacan zaten başka soğuk su da iç iyi gelir.
Yooo vallahi etmiyorum. Yine sokakta gördüğün birine yine fake hesaptan yürümüşsündür en fazla.Catliyosun dimi meraktan
Havadisleri almak icin
Kocan nasil ki bu kudra kiskaniyoe kiz
Kilibik falan mi yoksa cok mu zengin
Cıks. Umurumda değil valla.Para kaybettim diye senden mutlusu yoktur simdi
HahahahahYooo vallahi etmiyorum. Yine sokakta gördüğün birine yine fake hesaptan yürümüşsündür en fazla.
Kocani anlatsana sen biKoca denince aklına para geliyor demek Umutsuz.
Bir sonraki maaşına kıyafet giydirip bi kafeye karşılıklı kahve filan içmeye de çıkarsın sen.