sabah doktordan geldikten sonra o kadar ağladım ki:çok üzgünüm: kenimi itemeden şartlandırmışım sanki. doktorun bebek görecğini sandım.ama bişey yok dedi. ya bilemiyorum herşey Allahtan . hayırlısı olsun zaten ama insanın kendini inandırması kadar kötü bişey yok..
sabah doktordan geldikten sonra o kadar ağladım ki:çok üzgünüm: kenimi itemeden şartlandırmışım sanki. doktorun bebek görecğini sandım.ama bişey yok dedi. ya bilemiyorum herşey Allahtan . hayırlısı olsun zaten ama insanın kendini inandırması kadar kötü bişey yok..
canım bence acele kara verme eğer vajinal muayene yapılmadıysa görünmemiş olabilir ben tüp bebek hamilesiydım benimde görünmedi ilk kese falan bebek hiçbişiy görünmedi sadece kan değerlerimden belli oldu 2 hafta bekleyelim dedi dr um 2 hafta sonra ancak göründü bozma moralini kan değeri sonuçlarını bekle bence
belkide hamilesindir ağzında demirimsi bir tat varmı canım
inşallah dediğin gibidir. ağız tadımda falan bi değişiklik yok.sadece akşamları biraz kasık ağrısı.göğüslerimde dolgunluk hissediyorum.bunlar da hamilelik belirtisi diye biliyorum .psikolojik olarak mı böyle yönlendiriyorum vücudumu?:1ninca:
üzme kendini testin bi sonucu çıksın.keşke vajinal ultrasonla baktırsaydın.herşeyin hayırlısı olsun hep bunu düşün.benimde olmadığı ay Rabbim hayırlısını versin diyorum kendini yıpratma canım
daha dur kan testi çıksın.
valla hiç belli olmaz çift çizgimi çıkmıştı testte
evet 3 gün ardarda yaptım. gün geçtikçe koyulaştı. zaten bunlar ümitlendirdi beni.
evet 3 gün ardarda yaptım. gün geçtikçe koyulaştı. zaten bunlar ümitlendirdi beni.[/QUOTE
ümitlendirmek istemiyorum ama bence hamilesin inşallah ki öyledir yarın sonucu alınca buradan muhakka yaz merak etmeyelim bizde sormak istediğin bişiyde olursa yardımcı olurum
evet 3 gün ardarda yaptım. gün geçtikçe koyulaştı. zaten bunlar ümitlendirdi beni.[/QUOTE
ümitlendirmek istemiyorum ama bence hamilesin inşallah ki öyledir yarın sonucu alınca buradan muhakka yaz merak etmeyelim bizde sormak istediğin bişiyde olursa yardımcı olurum
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. yarın yazıcam mutlaka iyi veye kötü.. dualarınızda ekik etmeyin
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. yarın yazıcam mutlaka iyi veye kötü.. dualarınızda ekik etmeyin
ooo hemen bırakma kendini unut şimdi bunu normal hayatına dön hayatın çok başındasın henüz ben gibi 10 sene arama çocuğu sende inşallah hemen hamiş kalırsın
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. opuyorumnanaktan
melis ne oldu sonuç çıktımı yazmamışsın.