• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Görüşlerinizi bekliyorum🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Merhabalar , belki tuhaf olacak ama sizce bebek düşünmek için en uygun yaş kaç ? Benim 7 yaşında bir kızım var. Eşiminse çocuğu yok. Anladığınız gibi 2.evliliğimi yaptım. Kafam çok karışık . Evet tekrar anne olmayi çok istiyorum. Eşim benden de çok istiyor. 29 yaşındaym. Doğru zaman mı bilemiyorum🙄

Uygun yaş diye bir yaş yok bence 1 kızınız da varmış tecrübelisiniz yani 😊 eğer eşinizde iyi bir baba olma potansiyeli varsa, maddi manevi iyi bir durum ve en önemlisi siz hazırsanız neden olmasın.

On
Uygun yaş diye bir yaş yok bence 1 kızınız da varmış tecrübelisiniz yani 😊 eğer eşinizde iyi bir baba olma potansiyeli varsa, maddi manevi iyi bir durum ve en önemlisi siz hazırsanız neden olmasın.
Onda o potansiyel kesinlikle var. Aslında ben de çok istiyorum ama ailem 2.evliliğim olduğu için sürekli çocuk icin hemen düsünme diyorlar. Iki arada bir derede bıraktılar beni. E yaşımız da ilerliyor. Eşim de çocuklarımızın büyüdüğüne şahit olmak istiyorum diyor😊

Back